PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : FCI. FIELD TRIAL HAKEMİ .LEO KARDUK (6.EYHAF GRAND PRIX)

Mustafa HELALPARA
14.Mart.2010, 20:51
EYHAF BU YILDA ALMANYANIN VE DÜNYANIN TANINMIŞ BİR İSMİNİ GETİRİYOR...

FCI HAKEMİMİZ: Leo Karduk

http://img385.imageshack.us/img385/8769/magnolia6.jpg
20 seneyi geckin hege haus icin calisan dogumlari , bakimlari Sinavlari, Ünlü Dagobert vom Hege-Haus, Baron vom Hege-hof gibi köpeklerin yetistiricisi

Almanya Reinland bölgesinin Kurzhaar sinavlari sorumlusu, Bir çok köpek ile Field trial yarismasina katilan ve ayni zamanda FCI hakemi olan Leo Karduk Hege-Hausun vazgeçilmezi..

Sayin Leo Karduk Izmirde bizlerle olacak ve 17 nisan akşamı katılımcı ve konuklara selçuk belediyesine ait toplantı salonunda bir seminer vercektir...

Değerli dostum H.LEMMER inde bilgi ve görüntü istediği yarışmamız verbant resmi sitesinde duyurulacaktır

http://i39.tinypic.com/2yk16w3.jpg

Tüm köpek severler davetlidir..

çetin ekren
15.Mart.2010, 09:20
Mustafa bey gerçekten bu işi büyük bir içtenlikle yapmaya çalıştığınız ortada...
size çok teşekkür etmek istiyorum...
davetiniz için sağolun...

Recep DÖNMEZ
15.Mart.2010, 10:38
Mustafa Bey! Öncelikle böyle büyük bir organizasyona
imza atmanızdan dolayı sizlere teşekkür ederiz.Bu organizasyona
yurt dışındanda davetlilerin katılması,hakem ve konuşmacı olarak
gelmeleri ayrıca bir güzellik katacaktır mutlaka organizasyona...
Gönül o tarihte İzmir'de olmayı ister..
Nasip diyelim...
Saygılar...

İBRAHİM AKKAYA
15.Mart.2010, 11:47
Mustafa kardeşim Benim köpeğim yok ama sizinle tanışmak ve o havayı koklamak için katılaçam.
Kolay gelsin allah utandırmasın.
Selamlar kardeşim.

cemalreis
15.Mart.2010, 11:54
Mustafa ustam emeğinize sağlık böyle değerli bir üstadı
avcı camiasıyla buluşturmanızdan dolayı sizi kutluyorum
vede türkiye şartlarına uygun bir köpek cinsini avcı dost
lara kazandırmanızdan dolayı teşekkür ediyorum.Saygılar

Mustafa HELALPARA
17.Mart.2010, 08:07
Değerli avcı dostlar EYHAF GRAND PRIX ler bir ırk yarışması yada resmi FCI yarışması değildir.

Bu bağlamda gelen misafirlerimiz resmi yarışma hakemi olarak türkiyede boy gösteremiyor bizimde resmi yarışma yapıyoruz savunmamız yoktur.

Avcıların birlikte hareket ettiği TÜRKİYE nin üst seviye avcılık temsilcileri ve değerli avcılarımızın iştiraki ile en çok katılımlı ve prestijli yarışmasıdır.

VERBAND bilindiği üzere FCI ye bağılı ırk federasyonudur EGE YABAN HAYATI VE AVCILIK FEDARASYONU ile başkanlar seviyesinde dostluk ilişkilerini sürdürmektedir.

Avrupada özellikle almanyada verband a bağlı hakemler FCI hakemidir başkada seçnekleri yoktur .

Sayın Leo KARDUK Yarışma sonrası seminer verecek ve bilgi paylaşımında bulunacaktır.
Biliginize

hasan polat
17.Mart.2010, 15:55
çok guzel bır organızasyon..emegı geçen tum akadaşları kutlarım..

davetınız içınde ayrıca çok teşekkur ederız mustafa bey..