Orijinalini görmek için tıklayınız : daf hakkında degerlı yorumlarınızı alabılırmıyım..
hasan polat
17.Mart.2010, 15:26
merhaba degerlı arkadaşlar..
daf bızım damat adayımız.:) lili kızana gelmek uzere onunla çıftleştırmeyı duşunuyoruz..
daf ve lili nasıl olur sızlerınde degerlı yorumlarını almak ıstedım..
dafı bır arkadaşımız damızlık olarak beslıyor..ava çıkmıyor yanı..
saygılarımla..
DAF..
http://i41.tinypic.com/s3k0om.jpg
LİLİ..
http://i44.tinypic.com/2qss3nd.jpg
kapadokyali_1981
17.Mart.2010, 15:33
Bence damızlık olacak köpeğin av kanının nasıl olduğu ve avlanıyo olması çok önemli. Eğer babasını anasını atasını iyi ibliyoru huy olarak dişinize uygun görüyorsanız hiç sıkıntı yok.
Osman KARATEPE
17.Mart.2010, 16:10
Hasan abim bana düşmez ama kaporta meselesine dönmesin bence önemli olan köpeğin kaportası değil içindeki tesiisatı nacizane fikrim budur yanlışım varsada kusuruma bakmayın :)
Hasan usta sende bu LİLİ varken doğacak yavrular hayata zaten bir sıfır önde başlar
Umarım gönlüne göre yavrular doğar şimdiden merakla bekliyorum..
SAYGILAR..
hasan polat
17.Mart.2010, 16:23
Hasan abim bana düşmez ama kaporta meselesine dönmesin bence önemli olan köpeğin kaportası değil içindeki tesiisatı nacizane fikrim budur yanlışım varsada kusuruma bakmayın :)
osman kardeşım benımde korkum o zaten,yanı kaporta meselesı o yuzden bır fıkır alayım dedım..kusur olurmu kardeşım yorumun içın çok teşekkur edrım..
Osman KARATEPE
17.Mart.2010, 16:39
Hasan abi Lili'nin maşallahı var paylaşımlarından takip ettiğim kadarı ilede avıda süper bir pointer, Daf'ında görüntüsü süper ama aklında hep soru işareti kalacak, tamam doğacak yavrulara Lili'nin av kanı yeter ama arada üretim hatalarıda çıkabilir ..Saygılarımı sunarım..
Recep DÖNMEZ
17.Mart.2010, 17:35
Hayırlısı diyelim Kardeş..
İnşallah yavrular sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirler
ve iyi bir eğitimin ardından muhteşem birer avcı köpeği olarak
kanlarının devamında köprü rolü oynarlar...
Selamlar...
çetin ekren
18.Mart.2010, 22:45
Hasan ustam sen en iyisini bilirsin şimdi bizler görüntüden ne desek yanılabiliriz...ama arkadaşlarında dediği gibi av kanını bilmek önemli bu meselede...
Lili kızımıza layık değilse araştırmanı ve uygun bir damat adayı bulmanı tavsiye ederim...malum lili boş bir köpek değil....
ismailkocager
24.Mart.2010, 15:01
Hasan Bey,
Sizin iş biraz göle maya vurmak gibi.Ya tutarsa misali.
Bence macera aramayın.
Av yapmayan safkan beslemektense,adam gibi av yapan kırma köpek bakmayı tercih ederim.
Sonuçta birçoğumuz üretici değil,sadece meraklı avcılarız.
Köpeğinize yazık etmeyin derim,biraz daha araştırıp av kanlı bir damat bulun.Yavruları verdiğiniz avcıda Allah razı olsun desin.
hasan ustam arkadaşların dediği gibi sen kendin daha iyi bilirsin ama lili yi damızlık değilde ava gidip av yapan bir pointer le eşleştirsen daha iyi olur diye düşünüyorum saygılar....
hasan polat
24.Mart.2010, 20:10
sevgılı arkadaşlar..bu konuyu açmamdakı sebeb dafın sahıbı arkadaşım mustafayı bu eşleşmenın ıyı olmayacagı yonunde ıkna etmektı..
ve olduda..:) kendısı bu konuyu açmamı ıstedı ve açtım..yorumları gorunce oda damızlık bır kopegın ıyı sonuç vermeyecegıne kanaat getırdı şukur..:)
ben sadece onu kırmamak içın bu yola başvurdum..onuda kırmamış oldum boylece..
kopegımız lılıyı av kanı yuksek faal av yapan kokusu ve fermaları çok guzel bır poınter le çıftleştırdık..resmını ılerde sızlerle paylaşacagım..
degerlı yorumlarınızı esırgemeyıp, mustafa kardeşımı ıkna ettıgınız içın hepınıze ayrı ayrı teşekkur edrım...:)
tokattan sevgı ve saygılarımla dostlar..
yardımcı olabildiysek ne mutlu hasan abi.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.