PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BAŞIMA GELEN DOLANDIRICILIK OLAYI ( İBRETLİK)

veyselll
17.Mart.2010, 18:24
UZUN SÜREDİR BİR AV KÖPEĞİ YAVRUSU ARIYORDUM. GEÇTİĞİMİZ GÜN BİR ARKADAŞIM, YABAN TV DE BİRİNİN PUANTER YAVRULARINI HEDİYE ETMEK İSTEDİĞİNİ ALTYAZILARDAN GÖRÜYOR VEDE BENİM TEL NUMARASINI MESAJ OLARAK YOLLAMIŞ...
ERTESİ GÜN (YANİ DÜN) YABANCI BİR NUMARA BENİ ARADI. YABAN TV DE MESAJIMI GÖRDÜĞÜNÜ VEDE BANA YAVRULARDAN BİRİNİ YOLLAMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ. BENDE TABİ DOĞAL OLARAK KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDİP SEVE SEVE KABUL EDEBİLECEĞİMİ SÖYLEDİM.
TELEFONDAKİ KİŞİ BANA TARSUS DA OLDUĞUNU VEDE ORAYA ANCAK OTOBÜSLERLE KÖPEK YOLLAYABİLECEĞİNİ SÖYLEDİ. VEDE BENDEN 50 LİRA OTOBÜS PARASI İSTEDİ. BENDE ONU BİRAZ SONRA ARAYACAĞIMI SÖYLEYİP, O BÖLGEYE YOLCU TAŞIYAN BİR FİRMANIN YAZIHANESİNDE ÇALIŞAN ÇOK SEVDİĞİM BİR ABİMİ ARADIM. BANA DEDİĞİ ŞUYDU;
KÖPEK ALACAKLARINI SANMAM AMA EĞER ALIRLARSA PAKETİN BURSA ..... YAZIHANESİNDEN VEYSEL'İN ALACAĞINI SÖYLESİNLER KİMSE ONLARDAN PARA TALEP ETMEZ. HATTA HANGİ SAATTE YOLLAYACAKLARINI SÖYLESİNLER BEN ŞÖFÖRLE VEDE MUAVİNLERLE KONUŞURUM DEDİ
BENDE BU CEVAP ÜZERİNE TEKRAR BENİ ARAYAN ŞAHSI ARADIM. VEDE KONUŞTUKLARIMIZI AYNEN SÖYLEDİM. BANA 40 DEREDEN SU GETİRMEYE BAŞLADI. PARA YOLLAMAZSAM BU İŞİN OLMAYACAĞINI SÖYLEDİ. HATTA DAHADA İLERİYE GİDİP MERKEZE KADAR YAKIT PARASI OLARAK +25 LİRA DAHADA İSTEDİ. HATTA BANA KENDİN ORDAN ALSAN O KÖPEĞİ KAÇA ALACAKSIN HADİ AL BAKALIM BİLE DEDİ (GARİBANLIĞIN KÖTÜ TARAFIDA BU OLSA GEREK)
BENDE BİR SÜRÜ KÜFÜR EDEREK TELEFONU KAPATTIM.
ŞİMDİ O ADAMA KANMIŞ OLSAYDIM GİDEN PARAMA DEĞİLDE ENAYİ YERİNE KONDUĞUMA YANACAKTIM
BU YAZIYI BÖYLE ŞEYLERLE KARŞILAŞMA İHTİMALİNİZE KARŞI YAZDIM. AMMAN DİKKAT
SAYGILARIMLA

çetin ekren
17.Mart.2010, 18:43
milletin iyi niyetini kötüye kullanıp rant elde etemeye çalışanlar utansın kardeşim...sen içini ferah tut...
görün bakın bu tv kanalının alt yazılarda yayınladığı mesajlar yüzünden kimler dolandırılacak...siz ilk değilsiniz buna emin olun....

Osman KARATEPE
17.Mart.2010, 18:50
Veysel geçmiş olsun kardeşim inanma böyle şeylere ortalık şerefsiz dolu ...

veyselll
17.Mart.2010, 18:54
Veysel geçmiş olsun kardeşim inanma böyle şeylere ortalık şerefsiz dolu ...

saol abi
inanmam zaten de bu köpek işi benim başıma iş açacak gibi

hasan polat
17.Mart.2010, 19:10
geçmiş olsun veysel kardeş..

Halil KÜÇÜK
17.Mart.2010, 20:49
geçmiş olsun kandeşim
güzel izniğe selamlar

kapadokyali_1981
17.Mart.2010, 21:09
Valal büyük geçmiş olsun hakkaten bu konuda bi kaç kişiden daha bunu duydum dikkat etmek lazım. Herşeyde olduğu gibi bu yaban tv deki mesaj muhabbetininde cılkı çıktı kötü zihniyetler bundanda iş çıkarmayı başardı demekki.

18.Mart.2010, 04:01
Veysel tebrik ederim tokatlanmamışsın.Sert kayaya çarpmışlar adiler.bunlar her dalda var.milletin iyi niyetini süistimal ediyorlar.Aman dikkat...

Hüseyin ORHAN
18.Mart.2010, 05:51
veysel kardeşim büyük geçmiş olsun seninde dediğin gibi benim de kızdığım nokta giden para bir şekilde telafi olurda insanın enayi yerine konması gerçekten hazmedilir bir durum değil

Mesut BÜLBÜL
18.Mart.2010, 08:27
EEEEEEEEinsan başına gelmedikler kalmaz sağ olduğu müddetce yaşadıkca görür vede anlar sen ucuz yırtmışsın işte bizler insanları insan bilmemizden dolayı hep hata yapıyoruz tekrar gecmiş olsun kardeşim

18.Mart.2010, 09:56
Geçmiş olsun kardeşim.
Hep diyoruz; av köpeğinin hediyesi olmaz,bedavası olmaz,hiç değilse bir 50lira vermek lazım ki adı belli olsun.
Zaten bedavaya verecek adam 16kontür harcayıpta mesaj atmaz.
Bende yavru arıyorum ama bedavaya değil,yanlış anlaşılmasın 500-1000 TL de veremem.

Ama şu konuda sevgili kardeşim üstüne basa basa söyleyeyim ki;
Kargoyla,postayla av köpeği alınmaz.Sen bu köpekle 8-10 yıl av yapacaksın.Dost olacaksın,yaren olacaksın.Öyle uzaktan siparişle yavru olmaz.Gidip kendin göreceksin,kanın kaynıycak,için ısınacak,ilk bakışta seveceksin.

veyselll
18.Mart.2010, 17:10
geçmiş olsun dileğinde bulunan butün herkese can-ı gönülden teşekkür ediyorum. yazının sonundada dediğim gibi, amacım bu türlü bir duruma düşebilecek arkadaşları bilgilendirmek.
Uğur abi ben zaten çevremdeki birçok kişiyle temasa geçtim vede İMKANLARIM dahilinde bir miktar bedel ödemeye razı oldum. zaten banada saçma gelen, karşımdaki kişinin tanımadığı birine sokak köpeği verir gibi puanter yavrusu vermesi oldu
SAYGILARIMLA

İBRAHİM AKKAYA
18.Mart.2010, 19:05
Bizde bu sevda varken daha çok üçkağıtçılara yem oluruz.http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif
Geçmiş olsun.

18.Mart.2010, 20:28
veysel gecmiş olsun kimse iyi av köpeğini beleş vermez ....

ALPEREN
20.Mart.2010, 17:03
O TÜR OLUŞUMLARA TEVESÜL EDENDEDİR KABAHAT.

BEDELSİZ BİR SEY OLMAZ.

NEDEN BEDELSİZ ALMAKTA BU KADAR ISRARCI OLDU BİZİM MİLLETİMİZ ANLAMIYORUM.

BİR ŞEYE, MUTLAKA BEDEL ÖDENECEK, EMEK ÇEKİLECEK.

BEDEL ÖDENMEZSE, DİYETİ VARDIR. ZAMANI GELİNCE DİYET ÖDENECEK.

NEYSE, BİN KERE SÖYLEMEK, BİR KERE YAŞAMAK KADAR ETKİLİ DEĞİLDİR.

DERS ALMAK LAZIM.

HERKESE SELAMLAR...