PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Paran varsa avlan diyecekler

22.Mart.2010, 20:28
Saygıdeğer yöneticilerimiz yeni hazırlanan kanunlar avcı dostlarmız için bir felaket AB uyum yasaları ayaklarına avcıları tavuk gibi özel avlaklara doldurup yolacaklar bizleride avcılar kulüplerine denetlettirmeyi düşünüyorlar bu konuda bigilerinizi ve eylem planlarınızı öğrenmek istiyorum saygılarımla

çetin ekren
22.Mart.2010, 21:02
Erdoğan abi konunun aslı tartışmaya çok açık...iyimi olur,kötümü olur bunuda bu yasalarla yaşamaya başladığımızda görecez...
ancak bu dnetimlerin avcı dernekleri tarafından yapılması konusuna değinmek istiyorum...bu belki bazı dernekler tarafından tam anlamıyla sağlanabilir ama yurdumuzda kaç dernek var bu denetimi sağlayacak...bir elin parmağını geçermi...bence geçmez...kim özel avlak yapmak için çuvalla para harcar...bence buda aynı sayıyı geçmez...
ha kredi,teşvik bilmem ne gibi olanaklar sunulursa özel avlaklar için onu bilmem...ama öylede olsa ne kadar geri dönüşüm sağlar oda tartışılır...
PARAN VARSA AVLAN:
Bunu zaten yıllardır yapmıyorlarmı değerli abicim...yıllardır yaban kazı gibi her sezon yeni çıkan tüylerimizi yolmuyorlarmı...devletin bu işe bakan birimleri denetimlerin üstesinden gelemedi de aylık kirasını vermekte zorlanan üye aidatlarıyla zar zor ayakta duran avcı dernekelerimi bu denetimleri yapacak...
hangi araçlarla,hangi yakıtla...kimbilir böyle bişey olsa ne kadar dernek görevlisi bu yetkilerini kötüye kullanır tahmin bile etmek istemiyorum(örnek dernekler hariç)...
bizim yanımızda sandığımız adı lazım değil bu yayın organları bu işin üzerine kendilerine rant kapısı açmak için yürüyorlar...yoksa tekbir avcı bile onların umrunda falan değil...herkesin malumu reklam tv yi geçti...nerde eski programlar nerde şimdiki programlar...
üstelik birde son zamanlarda dolandırıcılarada bir kapı açtılar ki sormayın...alt yazı olarak geçen mesajlarla bir sürü vatandaş dolandırıldı...gönder parasını köpeğini göndereyim diye....ondan sonra ne köpek var nede tel...
Allah sonumuzu hayr eylesin...

22.Mart.2010, 22:02
ÖDE ÖDE YETMİYO YUKARIDAKİ AMCAMLARA
( yeni avcılık sistemi) bu seneki bahaneleri bu oldu.yıllardır bızden aldıkları paralarla doydular şimdide başkalarına rant sağlayacaklar kanatindeyip. belkide yanılıyorum. sanki türkıyede işsizliye ,ekonomiye,teröre yeni çare ve sisdem buldularda tek avcılık kaldı,
alah çarşılarını pazar edsin........

cemalreis
23.Mart.2010, 12:26
Erdoğan bey önemli bir konu ama ne yazıkki avcılığın kaderi bu
toplumda avcılar bazı sorumsuz avcılar yüzünden tu kaka olarak
tanınıyor maalesef bu öngörü bakanlıklardada mevcut ellerinden
gelse avcılığı tümden kaldıracaklar ama getiriside hazineye çok
olduğu için vaz geçemiyorlar e nasıl yaparda bunları birazdaha
yolarız zihniyetiyle boyuna aleyhimize yasalar çıkartıyorlar.
Bence bunu aşmanınyolu kuvvetli lobi oluşturmak ve Türkiye
geneli avcı dernekleri tüm üyelerden imza toplayıp bakanlığa
gidip görüşme yapmaktır.Oradan çıkan sonuca göre bir yol
haritası belirlemeli.