PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : VATAN HASRETİ-VATAN SEVGİSİ BU OLSA GEREK!!!(R.DÖNMEZ)

Recep DÖNMEZ
25.Mart.2010, 12:30
Değerli Arkadaşlar!
Az önce aşağıda paylaşıma sunduğum videoyu tesadüfen
izledim ve inanınki gözlerim dolup dolup taştı.Bu videoyu
sizlerle paylaşmak istedim....
Hepinize saygılar sunuyorum.

http://www.izlesene.com/video/yetenek-video---izlesene-azerbaycandaki-sonuncu-osmanli-askeri-nevruz-dede/1840455

Mesut BÜLBÜL
25.Mart.2010, 14:46
vay be nevruz dedeye inanki cok iyi son anları olmuş bu ömrünün ilk vede son zamanlarında ilac gibi olmuş coşmuş coşmuş coşmuş ellerine sağlık diyorum recep kardeşim ibret olmuş dedem adeta eyvallah kardeşim

Hüseyin ORHAN
25.Mart.2010, 14:59
Bu vatan uğruna canını feda eden şehitlerimize Allahtan rahmet diliyor, bu uğurda kahramanca savaşıp gazi olan kahramanlarımıza da şükranlarımızı sunuyorum.

Ben doğuştan her iki kalçam da çıkık doğmuşum iki yaşıma geldiğimde ailem durumu farketmiş ve 3 yaşında iken ameliyat olmuşum ama yinede uzun yürüyüşlerde biraz ağrım olsada kendimi iyi hissediyorum. 2001 yılında askerlik yoklaması için şubeye gittiğim de ilk muayenede ameliyat izlerinden dolayı askeri hastaneye sevk edildim ordaki doktordan rica ettim ben geri hizmette görev almaya da razıyım dedim ve ordan SAĞLAM raporu alarak nihayetinde izmir bornova jandarma er eğitim birliğine gönderildim orda girişte yapılan kontroldede göze batınca bu sefer abimi devreye soktum (abim ankara gata da sağlık astsubayı) o kontrolden de bu şekilde geçtim ama eğitimler başlayınca malesef tüm imkanları denememe rağmen bölük komutanı üsteğmen tarafından zorla heyete gönderilerek ASKERLİĞE ELVERİŞSİZDİR raporu alarak 18 günlük macerayla askerliğimi yarıda bırakmak zorunda kaldım.

Şimdi halböyleyken elimde en baştan askerlikten kurtulma imkanım varken ben inadına yapmak isterken tv de sıklıkla gördüğümüz SAHTE ÇÜRÜK RAPORU alan sözde TÜRKİYE vatandaşı olan ... lere tek diyeceğim bu deden bari UTANSIN NANKÖR HERİFLER

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

SAYGILARIMLA....

25.Mart.2010, 18:31
HÜSEYİN ORHAN kardeşim başından geçenlerdende anlaşılacağı gibi duruş tektir ve her ne olursa olsun sapmaz doğrudan.

Benimde senin yaşadıklarına yakın bi anım var.
Askerliğimin 12.veya13. aylarıydı tam hatırlayamıyorum bi kaza geçirdim ve kazadan 1 hafta kadar sonra ağrıdan ayağa kalkamaz oldum hastanede omurilğimden muhim bir operasyon geçirdim ameliyattan sonra çook sevdiğim komutanım benim istersem askerlik yapamayacağımı ona göre belge düzenleyeceğini söyledi bende öyle bir isteğimin olmadığını ve teskeremi almak istediğimi söyledim sağolsun beni kırmadı şimdi albaylıktan emekli olan komutanım kendi kendine manidar bi üslup ve yüz ifadesiyle şöyle demişti BU İNSANLARI ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL KİMİ GELMEMEK İÇİN YIRTINIR KİMİ DÖNMEMEK İÇİN.

Şimdi bende senin gibi uzun yürüyüşlerde bacaklarımı omzuma alıp yola devam ediyorum ama herşeye rağmen şükrediyorum.

Çok güzel paylaşım.

Elinize sağlık.

İBRAHİM AKKAYA
26.Mart.2010, 08:37
Vatan hasretiyle yanan Nevruz dedinin ruhu şaad olsun mekanı cennet.

imported_avkolik
26.Mart.2010, 13:54
Söylenecek kelime yok ...

Bu vatan hepimizin, sonra ah vah dememek için sahip çıkalım...

26.Mart.2010, 14:00
nevruz dedenin ruhu şadolsun mekanı cennet olsun ellerine sağlık kardeşim...

ALPEREN
26.Mart.2010, 14:52
BU VİDEOYU İZLEYİPTE, DUYGULANMAYANIN, GÖZLERİ DOLMAYANIN,

TÜYLERİ ÜRPERMEYENİN KAN TAHLİLİNİ YAPTIRIP BAKMAK GEREK.

TAHLİL ( + ) ÇIKARSA, TEKRAR, TEKRAR TAHLİL YAPTIRMAK GEREK.

BU ARADA İRTİCA NE DEMEKTİ ?

RECEP KARDEŞİM, SAĞOLASIN GÜZEL VE ETKİLEYİCİ BİR PAYLAŞIMDI.

İbrahim ÖZEL
27.Mart.2010, 02:40
Sabah sabah ağlattın beni hoca. Geçmişte yaşadığım tüm kötü anılarım canlandı. Verdiğimiz şehitler geride bıraktığımız gaziler. Neyse...

27.Mart.2010, 08:23