PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mustafa Çil ustam ziyarete gelmiş.

İbrahim ÖZEL
27.Mart.2010, 08:36
Mustafa Çil gardaşım ziyaretime gelmiş ama baskın yapar gibi. Nöbetçi olunca kendisini misafir etme şansım pek olmadı.Emet ziyaretimde onun elinde olan LORD isimli köpeğimin kızını çok beğenmiş onu çiftlikte istemiştim. Çiftliğe bırakmış saolsun. Çiftliğe yeni gelen üyelerimizden bir taneside ünlü pascal isimdeki köpeğin oğluydu. Pascal Mustafa ÇİL gardaşımın 7-8 yıl önceki damızlığı olan Paşa isimli köpeğinin öz ve çok ünlü bir oğlu. Marmarada duymayan çok azdır. Avı mükemmel. Lord ve Pascal klasiğini çoktandır birleştirmeyi burdan bir kan almayı çok istiyorduk. Şimdi sıra LORD ve Pascal Klasiğinde...http://i42.tinypic.com/2s79quq.jpghttp://i39.tinypic.com/235nnq.jpg

27.Mart.2010, 08:59
slm alkm hoş gelmiş mustafa biladerim gezgin gibi mübarek yerinde duramıyo burayıda es geçiyo gereken ilgiyi göstermişsin dir tahmin ediyom ibirahim kardeş yakışır a.e.olun :)

ersin kasap
27.Mart.2010, 09:59
allah dostluğunuzu ve muabbetinizi bozmasın dönüşte benim bi çayımıdı işti sağolasın usta ibrahim abi hayırlı olsun işallah herşey gönlünce olur saygılar

İBRAHİM AKKAYA
27.Mart.2010, 11:54
Komutan Çil kardeşimi bayadır görmüyordum dostluğunuz baki olsun.
Bizim olan Güzele ne olsa yakışıyor maşşallah görmeyeli gençleşmişsin bizede uğra .
Kuru yavan Açı soğan bişiler koruz sofraya kardeşim.
Selamlar sevgiler.

ALPEREN
27.Mart.2010, 16:56
İKİ GÜZEL İNSAN, İKİ AVCI DOSTU YAN YANA.

ALLAH DOSTLUĞUNUZU BOZMASIN.

SELAMLAR...

27.Mart.2010, 17:26
İKİ GÜZEL İNSAN, İKİ AVCI DOSTU YAN YANA.

ALLAH DOSTLUĞUNUZU BOZMASIN.

SELAMLAR...

Abi birde buraya iki kafadar'I eklesek tam olucak zannımcahttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif

SAYGILAR.

Recep DÖNMEZ
27.Mart.2010, 18:39
Bu güzel ziyaret için Mustafa ÇİL Kardeşime,bu ziyareti
bizlerle paylaştığı için de İbrahim ÖZEL Kardeşime çok çok
teşekkürler...
Selamlar,saygılar..

kapadokyali_1981
27.Mart.2010, 19:43
Valla zaten bi eve uğramıyomuş yengem bi yakalarsa süpürgeyi sırtında düzeltecek :D :D Paylaşım için teşekkürler komutanım hazır çili yakalamışken insan bi gece 3-5 nöbeti yazar hahaha :)

imported_avkolik
27.Mart.2010, 21:53
Adam şavk oynar gibi oynuyor bi bakmışsın Emet'te bi bakmışsın Gemlik'te...Leyleği havada gören iki kafadarın buluşması olmuş :)

Selamlar komutan, nasipse bizde geliriz gerçi şu an sana yirmi kilometre uzaktan yazıyorum ama nasip bu sefere değil sanırım :(

unforgiven
27.Mart.2010, 22:31
Rabbim dostluğunuzu daim etsin inşallah... İbrahim abi inşallah yavrulardan bir tanesini kardeşine hediye edersin artık değil mi :)

Şakası bir yana gerçekten harika yavruları olacağı kesin... Rabbim nazarlardan saklasın...

Saygılarımla...

İbrahim ÖZEL
28.Mart.2010, 06:21
Tüm dostlarıma ve abilerime teşekürler iyi dilekler için. Ali Ekber Hocam bu saatten sonra geldin bana uğramadın cezalısın demeye yüzün olmaz heralde. Tahminen bana 20 km orhangazi'dir ki bana 10 dk.
Ödeştik diyosun yani ama ben birdahakine seni pas geçmeye hiç niyetim yok haberin ola. Geçen seferde tam ayrılma noktasında öğrendim seninde orda olduğunu. Yoksa evsahipliğinden kurtulamazdın hocam haberin ola...

Mustafa ÇİL
28.Mart.2010, 20:01
dostlar hepinizi ziyaret edecem hele bi yaz gelsin
dostlara selam dostkoliklere selam
güzel insanlara selam
avı ve avcılığı muhabbet için yapanlara selam

abi gardaşlık bilenlere selam
yediği ekmeği hatr sayanlara selam
içtiği bir bardak çayı hatr sayanalara selam

ey güzel insanlara cümleten selam

28.Mart.2010, 21:56
Ah be gardaşlığım senin şu dilin bende olsun 7 cihadı yakmassam namardeim....

28.Mart.2010, 21:56
Ula bu gene oğlumun hattına geçti

28.Mart.2010, 22:08
Çıkıp girdim kendi şifremi girdim acaba kimin hattından yazacak...

28.Mart.2010, 22:09
Tamam oğlum bükemediğin bileği öp derler sen büyüksün sayfamı açamıyom sayende....

İbrahim ÖZEL
28.Mart.2010, 22:14
Şimdi kimin hattı galiba bu sefer benim... Kemalim kusura evladım bakma bilgisayarında yaptığın oyunu buldum yemezler oğlum baban o kadarda salak değil salak kimiş anla bakem :)

Osman KARATEPE
29.Mart.2010, 05:49
Çil ustam bi alo deseydin görüşseydik tanışsaydık neyse başka zamana sen daha çok arşınlarsın gibime geliyor İbrahim komutanımın yolunu ...