Orijinalini görmek için tıklayınız : " SEZARIN HAKKI SEZARA "
ALPEREN
31.Mart.2010, 19:14
EVET, " SEZARIN HAKKI SEZARA "
SİTEYE, PAYLAŞIMLARI İLE GÜZELLİK KATAN,
ŞİİRLERİYLE, DUYGU YÜKLEYEN,
ADAM GİBİ DURUŞUYLA, AĞIRLIK KAZANDIRAN,
SORUMLU DAVRANIŞIYLA, ÖRNEK OLAN,
HARCADIĞI EMEKLE, LEZZET KATAN,
DİK VE DÜZ DURUŞUYLA, İĞME KAZANDIRAN,
MÜDAVİM VE MÜDAHİLLİĞİ İLE KAYNAŞMA SAĞLAYAN,
BAZAN DA İLGİNÇ VİDEO VE GÖRÜNTÜLER İLE NEŞE KATAN,
ARSLAN YÜREKLİ MEHMET ARDİLLİ KARDEŞİMİ ÖZLÜYORUM.
BURADAN ONA YÜREK DOLUSU SELAMLARIMI İLETİYORUM.
SELAM OLSUN SANA, ARSLAN YÜREKLİ KARDEŞİM.
MEHMET ARDİLLİ'Yİ HEPİMİZ ÖZLÜYORUZ...
MERAK EDENLERE ŞUKADARINI SÖYLİYEYİM ODA BİZLERİ ÇOK ÖZLÜYOR; BİRYANDANDA ALMŞ OLDUĞU KENDİNE GÖRE DOĞRULUĞUNU İNANDKLARI VAR. DOLAYISIYLA BİZ BİR AİLE İSEK BAZEN KIRGINLIKLAR BAZEN KÜSLÜKLER BAZENDE BÖYLE AYRILIKLAR YAŞANABİLİYOR. UMARIZ BU AYRILIK ÇOK UZAMAZDA SEZARIN HAKKINI SEZARA VERELİM...
ALPEREN
31.Mart.2010, 19:29
AYRILIK UZASA DA, UZAMASA DA, " SEZARIN HAKKI SEZARA "
ARDİLLİ GİBİ DURUŞU OLAN DOSTLARIMIZIN ALDIKLARI
KARARLARA SAYGIMIZ VARDIR. MUTLAKA ÖLÇMÜŞ, TARTMIŞLARDIR.
SONRA KARAR VERMİŞLERDİR. SİTEMİZDE OLMASA DA GÖNLÜMÜZDEDİR.
VE BÖYLE DOSTLARI GIYABINDA BİLE OLSA ANMAK BİZLERE ONURDUR.
AKLIMA GELDİ BİR ADINI ANAYIM DEDİM.
SELAMLAR...
Recep DÖNMEZ
31.Mart.2010, 23:03
Mehmet ARDİLLİ Abime bende
selam ve saygılarımı sunuyorum...
Selam olsun ARDİLLİ kardeşimize
İbrahim ÖZEL
01.Nisan.2010, 21:45
Aslında tam sırası arkadaşlar. sAYIN YÖNETİCİLER LÜTFEN BU YAZIMI KALDIRMAYIN KIRILIRIM BİLESİNİZ. Varmısınız yönetimi boykota. Nasıl bir ortamda bu küskünlüğe ve atışmalara engel olamamışlarsa cezasınıda yönetim çekmeli bence. Bu sitede herkes birimiz birimiz herkes için olmalı değil mi? Madem aileyiz aileden uçan kuş olmamalı nede olsa gelinlik verecek kızımız yok. Çeto gardaş kusura bakma ben köydeydim o nedenle nete giremedim müdahil olamadım falan ayakları yapma. Recep Dönmez hoca tartışma konusunu en iyi bilenlerdensin gereğini yap. Osman burda sanada büyük görev düşer bence bilmem anlatabildim mi? Çaktırmadan Akdenize selamlar. Ömer kardeş modoretörsen sende katıl. Emre inşallah beni duyuyorsundur. Eğerki Mehmet Ardilli bu siteye dönmezse bence konunun aslını bilmiyosunuz mazeretleride yeterli değil. Bu siteyi yönetenlere sesleniyorum. Bizler can dostu olmalıyız elinizi taş altınamı sokarsınız temel altındamı kalırsınız bilmem bu site eski dostları arasında görmek istiyor. Benim düşüncemde olanlar lütfen sessiz kalmasın. Bu bir eylem olmalı, herkesce sevilen dostları kaybetmeyeceğimizi üyeler olarak yöneticilere anlatmanın zamanı gelmedimi. Ne dersin Ulaş hocam. Tüm abilerim kardeşlerim ne dersiniz? SESİMİ DUYAN VARMI?
ASLINDA ARAMIZDA GÖREMEDİĞİM SEBO KARDEŞİM TUFAN KARDEŞİM İSMET KARDEŞİM VE İSMİNİ YAZMADIĞIM DİĞER ARKADAŞLARIMDA YOKLAR.
KONU SADECE ARDİLLİ DEĞİL GENEL BİR BOYUTDA SANIYORUM; UMARIM SESİMİZİ DUYARLARDA ARAMIZA YENİDEN KATILARAK BİZLERİ ONURLANDIRIRLAR... TEŞEKKÜRLER İBRAHİM ÖZER KARDEŞİM VE DİĞER ARKADAŞLARIM KONUYA OLAN DUYARLILIĞINIZDAN ÖTÜRÜ
İbrahim ÖZEL
01.Nisan.2010, 22:06
Abi küskünleri geri getirmelerini istiyoruz zaten yöneticilerden. Bakalım elleri taşın altına girecekmi girmeyecekmi? Bence havalar ısınıyor geçen seneki gibi bir piknikte bu iş halledilir tabiki yöneticiler isterse bu küskünleri getirir istemezlerse getirmezler. Kendileri gelmek istemiyor diye bişi yok bu arada herkes tarafından bilinsin...
İbrahim ÖZEL
01.Nisan.2010, 22:08
Bu arada bu benim 999 mesajım bilmem bu konuda kim ne anlar kim ne anlamaz. Bakalım 1000 olmalımı olmamalımı?
çetin ekren
01.Nisan.2010, 22:19
Arkadaşlar bizim yerimizde oturup birşey yapmadığınızı düşünmeniz inanın en başta beni çok üzdü...bu tür olaylarda ne köy dinlerim nede kasaba....
elimizi taşın altına sokalım...ben bütün vücudumu şahsen o taşın altına soktum ama olmadı,olmadı...aldığım karara saygı duy, dedi değerli abicim bana... bende
mecburen sözünü dinlemek zorunda kaldım bugüne kadar yaptığım gibi....
dostluk bir defter sayfası değil yırtıp atasın...biz ne atamızdan nede babamızdan böyle bir terbiye almadık...giden gitmiştir,gittiği gün bitmiştir...demedik,diyemedik,diyemeyiz....eğer bu yönetimden tekbir kişinin dahi böyle bir zihniyeti taşıdığını bilsem en başta bana düşeni ben kendim yaparım...
her zaman başımızın üstünde yeri vardır...abimizdir,dostumuzdur,kardeşimizdir hepsi...
İbrahim ÖZEL
01.Nisan.2010, 22:22
Yeterli değil HOCAAA bu iş sezon açılıncaya kadar bitmeli nasıl bir uygulama yaparsınız birleşirmiyiz tek tekmi gidilir bilmem ama küskünlerin arası uzak değil. Bu civardakileri alır ben getiririm sen meraklanma yeterki bişiler yapılsın bizlerde görelim.... (Mesajda 1002 oldu ama neyseeee)
çetin ekren
01.Nisan.2010, 22:28
ula ibo kızdırıyorsun bak beni....
yakın olsa bir dakka bile duracağıma sen inanıyormusun...ben günlerce uğraştım bu konuyu düzeltmek için....ha madem öyle hadi birazda siz taşın altına sokun bişeyler...görelim...alın yanınıza hacıları,hocaları çalın kapılarını nasılsa açmayacak halleri yok...
İbrahim ÖZEL
01.Nisan.2010, 22:31
Abi ben biraz zemin hazırladım sen merak etme 2 tanesiyle taşın altına benimde elim girdi dahada girecek. Zor olan 3 nü bir araya getirmek. Sana atla gel demedim ve bu benle olmaz. Yaza doğru mayıs bitmeden bir piknik düzenleyelim bunlarıda zorla evlerinden alıp gelmek bana düşsün en kötü ihtimalle sağ topuklara sıkmak olur sırtlanır gelirim gelmeyenleri. Yeterki kalabalık olalımki bunlar illaki bu kadar sevenlerini kıracak kadar değillerdir öyle değilmi....
çetin ekren
01.Nisan.2010, 22:33
aha işte...vallaha ben gelemem...abicim yanlızım bütün işler benim boynuma yüklü...ha şu günlerde de şu yağışlardan dolayı boşum...ortalık çamur deryası tarlalara girilmiyorda o yüzden....
ama vekaletimi sana verebilirim...ceza alırsan bölüşürüz...söz...sen sık...
İbrahim ÖZEL
01.Nisan.2010, 22:36
Ceza benimdir abi. Sen meraklanma ben Allahın sevgili kuluyum. Mayıs ayında yağışı eksik etmez yeterki ben dua edeyim...
Hüseyin ORHAN
02.Nisan.2010, 06:19
İbrahim abi gerçekten ARDİLLİ ve SEBO abilerimizin aramıza dönmesine en iyi katkıyı sen yapacasın sanırım elimizden gelen bir şey olacaksa her zaman yapmaya hazırız yeterki dostlar bir arada olsun
İbrahim ÖZEL
02.Nisan.2010, 17:11
Anlaşılan küskünleri döndürme çabam boş yereymiş. Katılım olmadığına göre yapılacak bişi yok desenize...
ALPEREN
02.Nisan.2010, 19:08
İŞTE BEN BÖYLE DOĞDUM
Görürsen bil, bilirsen anlat ne oldun...
Kimi zaman nefes aldım yeşil yapraklardan
Arasıra bulutların yumşaklığında dolaşır oldum
Bir bakışla bir bebekten akar oldum gözden, göze
Kimi zaman fırtınalar estiren fısıltılardı nefeslerim
Ve bir dokunuşumla yüzbinlerce doğruyu tutuşturuverdim
Hararetimle ısındı, ışığımla aydınlandı dünyam
Çeliğe su oldum, altına mehenk, mangala yürek
Uçsuz bucaksız tarlalara çiçek oldum rengarenk
Ufuk oldum gemilere, mehtap oldum aşkların en güzeline
Çimende bir çiğ tanesi, gülümsemede gamze oldum
Çılgınlık oklarına hedef, doğruluk hedefine ok oldum kendimce
Deryalara yelken, zirvelere bayrak, göklere yıldız oldum
Çerçeveye resim, bir cümleye fikir, bediye ölcü oldum
Dilim de zikir, bir isme insan, bir insana ruh oldum
İşte ben böyle doğdum, kırkyıl bu mihvalde oldum.
Mehmet ARDİLLİ (09.05.2009)
ALPEREN
02.Nisan.2010, 19:10
ŞAHSEN ÖZLEDİM BEN, KOCA YÜREKLİ BU GÜZEL İNSANI.
ALPEREN
02.Nisan.2010, 19:11
AĞALAR BÖYLE YAPAR DÜĞÜNÜ
Şahin gözlüm nur yüzlüm ağlama
Kor bedende çelik ruhu dağlama
Kar helvayı kur sofrayı yaylama
Çal davulcu vur sazına bağlama
Dedi, bağırarak Mahmut ağa
Sustu, iç çekerek fatma ana
Vurdu davulcu, çaldı bağlama
Sanki düğün, kesildi sızlanma
Kaşık, kaşık yenildi helva
Tek sesle okundu FATİHA
Bir tabut sarılı ALBAYRAĞA
Ağa oğlu ağa kalktı ayağa;
Benim tek oğlum gitti DOST'A
Koydurmazdım kimseye posta
Efem, koç yiğidim sözüm sana
Demiştin söz ver bubaaa...
Şehit olursam düğün bana
Ağa sözü didim ya, yana, yana
Üleeennn, söz namus cana
Canım gitti, bağrım yandı sana
Söz üleeennn, söz kanlı bayrağa
Bu it sürüsünün helaldir kanı bana
Herkeste yaş, yok kimsede ağlama
İçten kopuyor, yüreklerde fırtına
Yirmi bir yaşında sarı HASAN'A
Ruhun şadolsun sesleri ile tabuta
Sarıldı cemaat, sarıldı VATANINA
Mehmet ARDİLLİ
ALPEREN
02.Nisan.2010, 19:16
UMUT GARİBANIN EKMEĞİDİR.
imported_avkolik
02.Nisan.2010, 19:20
Abiler, arkadaşlar;
bizler cevap yazarsak ayrı bir konu yazmasak ayrı bir konu...Ama şunu bilmeniz için yazmak istedim...Bahsi geçen arkadaşların, dostların bizlerle olmasını eminim ben sizden daha çok istiyorum.Mehmet abiyle dün görüştüm, sıcak muhabbetini dün yine yaşadım...Sizlerin buraya yazdığınız dileklerinizi ben birebir telefonda yüzüne söyledim ve bunu söylemekten vazgeçmiyeceğimi, her ne olursa olsun sonuna kadar tekrarlıyacağımı, taki ne zaman aramıza döndü o zaman vazgeçeceğimi kendisine ilettim...
Zaman herşeyin ilacıdır derler, inşallah zamanla gönlümüzün istediği olacaktır...
Gün ola, hayır ola...
Osman KARATEPE
02.Nisan.2010, 19:28
Şahsen bende çok isterim dönmelerini elimden gelenide yapmaya hazırım Sebo'yla biraz önce görüştüm Bursa'ya gelmiş ama ben çalışıyorum gidemedim yanına çok üzüldüm inşallah birdahaki sefere dedik ...
Dostlarımız hala bizlerle inşallah bir gün dönecekler ......
feridun berin
04.Nisan.2010, 07:00
Ben hiç özlemedim adam nasredin hocanın sakızı gibi hep burnumun önünde tatile falan gitsede kurtulsam şu Ardilliden ....
İşin şaka tarfaı bir yana siteden tüm ayrılanların dönmesi dileğiyle çünkü üllke olarak gerçekten birliğe bütünllüğe kırgınlığa değil barışmağa ihtiyacımız var çünk yapılacak o kadar güzel işler var herkes fedakarlık edip sen haksızdın değil ben haklıydım demek yerine birdaha dostlara şans tanımak tekrar tek yürek olabilmek lazım...
Birde bunu dini yönü var Hz.Hasan ve Hz.Hüseyin küsmüşler büyükleri sormuş niye barışmıyosunuz diye Hz. Hüseyin demiş ben Hasanın gelip konuşmasını sevabı onun kazanmasını istiyorum şimdi nefsini gururunu kim kırar kim konuşur kırgınlığı giderir ise Allah sevabı ona yazar.
Güzel birliktelikler için kalın sağlıcakla Manisadan tüm dostlara selam.
cemalreis
04.Nisan.2010, 09:08
AH BU AYRILIK
Nezaman şiirlerini okusam
Hasretin hançergibi saplanıyor yüreğime
İnadına okuyorum vazgeçemiyorum
Belkide belkide şiir bahanedir
Unutmak istemeyişimdir seni asıl neden
Şu an ben sensizliğin sessizliğinde
Paylaştığımız av anıları gözlerimin önünde
Neden bu ayrılık bu hasret niye
Dön gel ustam şairim ARDİLLİM. .
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.