PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BonaCibo Yavru Köpek Maması (Yüksek Enerjili) - Dog HE Puppy

03.Nisan.2010, 11:53
AŞAĞIDAKİ LİNKTEKİ MAMA YI NASIL BULUYORSUNUZ. 35 GÜNLÜK GEBE POİNTER İÇİN DÜŞÜNÜYORUM. ARKDAŞLAR DEĞERLİ YORUMLARINIZI ALABİLİRMİYİM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

http://www.temizmama.com/urunler.asp?urun_detay_id=11

Osman KARATEPE
03.Nisan.2010, 13:21
Aynı firmadan kennel marka mama aldım çok memnunum köpeğim severek yiyiyor ancak söylediğiniz mama hakkında bilgim yok...

dadak_e
03.Nisan.2010, 14:06
gökhan bey fiyatı yüksek olması kaliteli olacağınınn kanıtı değildir ben bil yemi kullanıyorum gayette memnunum

03.Nisan.2010, 14:15
Aynı firmadan kennel marka mama aldım çok memnunum köpeğim severek yiyiyor ancak söylediğiniz mama hakkında bilgim yok...

BENDE KENNEL KULLANDIM DAHA ÖNCE AMA ŞİMDİ KÖPEK HAMİLE OLDUĞU İÇİN BU ALMAYI DÜŞÜNDÜM. KENNEL DEN BEN VERİM ALAMADIM KÖPEĞİM İLK BAŞLARDA YEDİ AMA SONRADAN DÖKMEYE BAŞLADI..

dadak_e
03.Nisan.2010, 14:17
2 senedir ben bu mamayı yediriyorum vede erzurumdaki çğou arkadaşımada getirttirdim ankara üretimli bi mama yapıp stoklarda fazla bekletmiyolar yani bayat olmuyo vede nice benim köpeğim mama yemez diyen arkadaş aldı vede gayet memnun kaldı

03.Nisan.2010, 14:29
2 senedir ben bu mamayı yediriyorum vede erzurumdaki çğou arkadaşımada getirttirdim ankara üretimli bi mama yapıp stoklarda fazla bekletmiyolar yani bayat olmuyo vede nice benim köpeğim mama yemez diyen arkadaş aldı vede gayet memnun kaldı

SANIRIM KÖPEKLER SEVEREK YİYORLAR . TEŞEKKÜRLER.

03.Nisan.2010, 14:41
kardeş benim köpek istisna olabilir ama öle iştahla yemiyor.Yüksek enerjili yavru maması diye bizde aynı mamadan aldık.ha yemesine yiyor da öle yesemmi yemesemmi bi halleri var.Onun haricinde dışkıda koku falan yapmıyo diğer mamalar gibi.Bi dene bakalım...

TANER KARA
03.Nisan.2010, 16:39
bende kullanıyorum bu mamayı severek te yiyor denemek için pedikare aldım 3 kiloluk
biraz nazlı yedi ama bano cabio yu severek yiyor dıçkı problemide yok
tavsiye ederim üstelik kapına kadar ücretsiz kargo ile geliyor

roza
03.Nisan.2010, 16:49
Bu Mamayı uzun Süredir 1.5 Yıldır kullanıyorum Açık ve Net Konusacağım DostLarım...
Burda Göz Boyaması yapacak değilim bu Mamalar KaliTesiz Mamaların en iyisi Hesaplı ve Taze olması Alıcılar bizler için en büyük Tetikleyici Maddeler...
Mamalar paketler Halinde bittikce Açmamızı sağlayacak sekilde Ambalajlı bu'da Mama'nın Bayatlamasını engelliyor taze taze suyla karıstırıp köpeğin önüne servis etmemizi sağlıyor....
Ancak bazı Gerçekler var , BonaCibo Pappy Mamasını kimseye Önermiyorum Berbat bi Mama köpeğe Gelişimine etki edecek Hiç bir Desteği yok. Görüntü var İçi Boş bi Mama Sanmayın'ki köpeğe yarıyor yaramıyor Gelişimini etkilemiyor ben Gelişim Döneminde 6-7 Ay Kullandım Hiç işe yaramadı ama Dışkı Az bırakıyor ve Koku yapmıyor , bu gibi olumlu yönleri var ama Gelişimini etkileyecek Gerekli içeriği köpeğe veremiyor...
Lütfen köpeklerimize Gelişim evresinde HİLLS -ROYAL CANİN- PROPLAN Gibi Kaliteli ve içeriği Zengin Mamalar verelim Vermeye çalışalım...
Asla çok para olan iyi Mama olarak yorumlamayın içerik çok önemli yani Mamanın içerisinde A.N.F içeren Maddeler varsa köpeğe katkı ve destek veriyor ama bu BONACİBO Mamalarında yok.......
Yeterki köpeklerimizi Gelişim Döneminde Kaliteli Mamalarla Besleyelim çünki Gelişim Dönemi köpeğin Avını etkileyecek beslenemesi yeterki egzersizleri ve takviyeleri iyi almıs olsun ileride Av'ı ve Kokusuda iyi olur... Gelişim bittikden sonra yani 20 Aydan sonra çok para ve Kaliteli Mamalara o kadar gerek yok bence Yetişkinler için üretilen Bonacibo yetişkin köpek Mamaları Kullanılabilir :)

Gelelim yetişkinler için Hazırlanmış Bonacibo Köpek Mamalarına bunlar'da pappy Mamalarına oranla köpeğe biraz daha Faydalı diyebilirim Ama yüksek eneerjilerine para vermenize gerek yok hepsi aynı çünki Kullanıyorum süper diyemem ama Dışkı Az bırakıyor ve Koku yapmıyor köpekde enerjili ve Güçlü kalıyor Ancak Pappy Mamalarını Asla Önermem...

Üstüne basarak altını Çiziyorum Lause Dönemlerinde Anne köpeğe ve yawru köpeklerimize ilk 12 Ay Kaliteli içeriği Zengin Mamalar verelim iki kurus fazla verelim , Kaliteden Kaçmayalım Asla Bonacibo pappy kullanmayın ben o Hatayı yaptım köpeğim şuan 19 Aylık Dişi 58 cm eğer kaliteli Mamalar kullansaydım şuan 62 cm olurdu :)

Osman KARATEPE
03.Nisan.2010, 17:35
Gürkan kardeşim açıklamaların için teşekkürler en önemlisi bunları senin tecrube etmiş olman ve bize birinci ağızdan söylemen ...

05.Nisan.2010, 05:54
gürkan kardeş bu yazdıklarını dikkate alacağım. benim pointerim de seninki gibi 20 aylık 62 cm. gelişme safhasını tamamladı. ben şimdiye kadar hiç mama vermedim yavru döneminde süt - yumurta -ekmek -yoğurtla besledim. sonra ev yemekleri kaynamış kemik suyu ve etlerle devam etim. artık onlarla uğraşmak istemediğim için mama kulllanmaya başlamayı düşündüm . bütün yadıkların için teşekkürlerediyorum eline sağlık kardeşim...

roza
05.Nisan.2010, 06:14
Nedemek Gökhan kardeş amaç bişiyler paylaşmak değilmi :) bizde paylaştık umarım yararı olur yazdıklarımın....
Yetişkinleri için olan Bonaciboyu kullanabilrisin ben kullanıyorum....
Zaten bende sen gibi yoğurt peynir yumurta süt ve et suyu makarna suyu gibi takviyeleri çok verdim yawru Aşamasında ama pappy Mamada Bonaciboda kullandım valla şahsen hiç bi işe yaramadığına şait oldum benim gibi bi çok dostumda aynı şeyi söyledi pappy mamaları kullanmaya değmez yawru döneminde mama vermekse amaç bence kaliteli mama verilmeli,Ama gelişim dönemi bittiyse bence Yetişkinler için olan BonaCibo mamalarından verebilrisin saygılar sevgiler Kardeşim.....

volkan sezen
17.Ekim.2010, 17:20
sorduğunuz mamayı hamile pointerimde kullandım çok güzel verim aldım hamişle köpeklererde işe yarıyor fakat yavrularda hiç işe yaramıyor sütten keserek vermeye başladım zayıfladılar proplan kuzuluyu tavsiye ederim ama ucuz ve kaliteli olarak propac ı tercih ediyorum ikisinide veriyorum çok memnunum 1ay biri 1 ay biri

18.Ekim.2010, 12:07
Ben Hills puppy veriyorum 4 aylık oldu pointer

Dışkısında koku var ama umrumda degil

kendimde sporcu oldugumda az cok besin degerleri ile iç içeyim

Mamanın besin degerleri cok önemli hayvanın gelişiminde

12 aylıktan sonra daha uygun olan Royal canin select e geçicem