Orijinalini görmek için tıklayınız : Tanışalım---Kaynaşalım :)
Uzun bi Aradan sonra bu Güzel Aile Ortamına Geri Döndüm bazı sebeplerden ötürü uzak kalmıştım ama artık ; Maşallah , Hayırlı Olsun Msjları Atmak istemiyorum sizlerle Daha sıcak Dostuklar kurmaya Geldim , Paylaşımlarımızı birlikle Eğlenceli şekilde yapmak istiyorum ve Sizleri Tanımak istiyorum :)
Şakayı ve Muhabettin Her Türlüsünü bu Güzel Paylaşım sitemizde yaşamak istiyorum,sanırm yakından Kaynaşmanın zamanı Geldi diye Düşünüyorum.......
Ben Kastamonu Merkez'de Oturuyorum Beni Bilenler Bilirler Ama ben bu Konuyu Açarak sizlerle yakın Temas Kurmak istiyorum, ÇOCUK'luğum dan itibaren Avcıyım ve Köpek sevgisi ile Doluyum kendimi Gelişitmeye ve yeniliğe Açık , Araştırmacı Ruhumla Paylaşımlara Açığım. Aynı zamanda Setter Sevdalısıyım Setter benim Av Dünyam'dan bir Parçadır.
KASTAMONONU'ya yolu Düşen Dostarımı Her Zaman beklerim Saygılar Sevgiler...
...M E R H A B A L L A R...
fevzi dursun
06.Nisan.2010, 18:32
sevgili gürkan burada yaptığın güzel paylaşımlarınla seni çok iyi tanıyoruz, sen zaten herzaman buradaydın, izmirden selamlar
sevgili gürkan burada yaptığın güzel paylaşımlarınla seni çok iyi tanıyoruz, sen zaten herzaman buradaydın, izmirden selamlar
Sağol Fevzi Abi Amacım Herkezle Tanışmak :)
Güzel paylaşımlardan çok Dostuklarla sevgiyle Anılmak istiyorum , Fevzi abi uzun bi aradan sonra yeniden Döndüm bazı sebeplerden ötürü siteden Soğumuştum ama baktımki Bakış Açımız Değişmiş bende burada olmaktan çok Mutluyum...
fevzi dursun
06.Nisan.2010, 18:50
seni tekrar paylaşımlarınla aramızda görmek bizleride sevindirdi canım kardeşim, inşallah keyifli paylaşımlarda beraber olmak dileğiyle, selamlar
çetin ekren
06.Nisan.2010, 18:53
Gürkan kardeşim tekrar hoşgeldin demek istemiyorum çünkü burası dost kapısı buradan kimse gidemez...
sanada gitti gözüyle bakmıyorduk zaten...ve elimizden geldiği kadar yeniliklere ve güzelliklere doğru yol alıyoruz bu yolda bize yoldaşlık yapan siz dostlarada her zaman ihtiyacımız var...
keyifli paylaşımlar diler Erzurum'dan sevgiler sunarım....
Gürkan kardeşim tekrar hoşgeldin demek istemiyorum çünkü burası dost kapısı buradan kimse gidemez...
sanada gitti gözüyle bakmıyorduk zaten...ve elimizden geldiği kadar yeniliklere ve güzelliklere doğru yol alıyoruz bu yolda bize yoldaşlık yapan siz dostlarada her zaman ihtiyacımız var...
keyifli paylaşımlar diler Erzurum'dan sevgiler sunarım....
Teşekkürler abicim inşallah ileride yüzyüze Tanışma fırsatımızda olur bu arada bu Sene Mayıs Ayında Askere gideceğim Vatani Görevimi yerine getireceğim kısmet olursa :)
imported_avkolik
06.Nisan.2010, 20:05
Gürkanım birdiniz iki oldunuz (TEKİN de var :) ) ... Sen Fevzi abinin dediği gibi sürekli bizleydin ayrılmadın ki ...Güzel paylaşımlarınla elini taşın altına sokacağına inanıyorum..Selamlar Kastamonu'ya
İBRAHİM AKKAYA
06.Nisan.2010, 20:19
Gürkan kardeşim hoşgeldin keyifli paylaşımlar.
Manisa Gölmarmara"dan kuçak dolusu selamlar.
Osman KARATEPE
06.Nisan.2010, 21:35
Gürkan tekrar hoşgeldin samimi ve güzel duygularla yazdığın yazıyı çok beğendim seni tam gaz tekrar aramızda görmek bizi çok mutlu etti...
Recep DÖNMEZ
07.Nisan.2010, 10:47
Gürkan Kardeşim! Merhabalar...
İnşallah burada birlikte neşeli,huzurlu ve bol
paylaşımlı günlerde birlikte olmak dileklerimle...
Selamlar...
Merhabalar gürkan kardeş hayırlı güzel paylaşımlar sındırgıdan selamlar
cemalreis
07.Nisan.2010, 12:29
Gürkan kardeş tatilden nihayet döndünüz
dostlar arasına yeniden katıldığınız için mutluyuz
hoş geldiniz safalar getirdiniz.
Güzel sıcak msjlar için bende Teşekkür ederim Kastamonu'dan kucak dolusu sevgiler :)
gürkan hoş geldin hızlı avcı kardeşim.
İbrahim ÖZEL
09.Nisan.2010, 20:57
Kardeşim tekrar hoş geldin. Ayrıca askerliğinde beklerim banada senin gibi avcı askerler lazım. (Av dönüşü o yorgunlukla tüfek temizlemek zor oluyorda) Şaka kardeşim Yüce Allah sana hayırlı teskereler nasip etsin. Paylaşımlarını bekliyorum. Askerliğin başladığında haberdar edersen elimden gelen her türlü yardıma hazırım kardeşim bilesin. Kal sağlıcakla...
Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz keyifli paylaşımlar
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.