Orijinalini görmek için tıklayınız : Bütün av camiasına ... YÖNETİM DUYURUSU
imported_avkolik
11.Nisan.2010, 14:35
Değerli üyelerimiz ve ziyaretçilerimiz,
son günlerde bizlere kadar ulaşan ve bizleri aşırı derecede rahatsız eden bir konu hakkında gerekli açıklamayı yapmak zorunluluğu hissettik...
Sitemiz üzerinden satılan ve ilanı verilen hiçbir ürün veya köpek için sitemizin, yönetimimizin hiçbir şekilde sorumluluğu yoktur.Sitemizde reklamı yapılan, banneri sitemizde bulundurulan şahıs veya firmaların ticari olarak sitemiz ile hiçbir ilişkisi yoktur.Bu firmalar bizlere herhangi bir konuda destek sağlamışlardır veya rica etmişlerdir , bizlerde sitemizde tanıtımlarını yapıyoruzdur..Olay tamamıyla bundan ibarettir...
Dolayısıyla sitemiz üzerinden satılan köpek, tüfek vb şeylerin satış veya ödemelerinde çıkan problemlerden kesinlikle www.avkolik.net (http://www.avkolik.net/) sorumlu değildir...
Tüm ziyaretçilerimize saygıyla duyrulur...
[HR]
aVKoLiK.NeT Yönetimi
bir arkadaşımız da köpeğini sattı parasını hala almadı avkoliğin en bilinen kişilerinden birine
imported_avkolik
13.Nisan.2010, 05:42
bir arkadaşımız da köpeğini sattı parasını hala almadı avkoliğin en bilinen kişilerinden birine
???
Arkadaşlar ben bu konuyu birilerinin alacağını kurtarmak için açmadım..Ben diyorum ki yapılan ticaret kişileri bağlar.Alışverişlerinizi buna göre yapın...Siteyi bağlayıcı bir durum yoktur...
Bu konuda bu olay hakkında bilgilendirme içindir...
Lütfen buna dikkat edelim...
ali abi ozaman konuyu yazıp kilitleseydin.
demek ki birilerin yarası var....
kilitle gitsin....
imported_avkolik
13.Nisan.2010, 08:00
izzet kardeşim yarası olan avkolik.net değil bu kesin. o yüzden bu konu kilitlenmedi.
sıkıntısı olan varsa uygun platformda uygun şekilde dile getirir...bu konu bilinçlendirme amaçlı dememin sebebi sıkıntı varsa bu konunun altında tartışılması için açılmadı demek istedim...
Tamer Kuvvet
13.Nisan.2010, 10:47
kimse o en bilinen kişi ayıp etmiş bu siteye böle insanlar yakışmıyor dostlar devir kötü olmuş eskilerin dediği gibi eskiden ''söz senetti'' lafı tarih olmuş anlaşılan yazık çok yazık
kimse o en bilinen kişi ayıp etmiş bu siteye böle insanlar yakışmıyor dostlar devir kötü olmuş eskilerin dediği gibi eskiden ''söz senetti'' lafı tarih olmuş anlaşılan yazık çok yazık
http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif
Hüseyin ORHAN
13.Nisan.2010, 11:15
bu tür olaylar insanoğlunun olduğu heryerde malesef olağan şeylerdir. Ancak şu an devlet içersinde de olduğu gibi her kurumda kendi içersinde bu tür olumsuz davranış sergileyen bireyleri (çürük elmaları) kurumun itibarı açısından temizlemektedir.
Umarım ki bu olay daha vahim bir sonuca ulaşmadan gerek yönetimdeki arkadaşlarca gerekse bu konunun buraya kadar gelmesine vesile olan şahıs kendisi bu sorunu çözmelidir.
eğer ki çözülemiyorsa bu dost zannettiğimiz muhterem kim ise deşifre edilerek diğer dostlara da zarar vermesi önlenmelidir. Burda nacizane görev Sayın ALİ EKBER ÇOMAK abimize düşmektedir.
(Yöneticimiz bu duruma müdahale etmez ise malesef bu durumdan zararlı çıkan yine sitemiz olacaktır.)
İbrahim ÖZEL
13.Nisan.2010, 11:21
Arkadaşlar ben konuyu bilmiyorum. Şahıslarıda tanımıyorum. Ama biraz evrensel bakın olaylara. Tek tarafın anlatımıyla fikir sahibi olmamalıyız. Ben kimseye birşey demiyorum yanlış anlaşılmasın. Dediğim gibi her iki tarafıda tanımıyorum. Ama arkadaşımız böyle bir derdini portala konu açarak yapmasını en doğrusu olur ki bu seferde diğer suçlanan tarafın konuşmaya hakkı olur. Kalın sağlıcakla...
Tamer Kuvvet
13.Nisan.2010, 11:25
bu tür olaylar insanoğlunun olduğu heryerde malesef olağan şeylerdir. Ancak şu an devlet içersinde de olduğu gibi her kurumda kendi içersinde bu tür olumsuz davranış sergileyen bireyleri (çürük elmaları) kurumun itibarı açısından temizlemektedir.
Umarım ki bu olay daha vahim bir sonuca ulaşmadan gerek yönetimdeki arkadaşlarca gerekse bu konunun buraya kadar gelmesine vesile olan şahıs kendisi bu sorunu çözmelidir.
eğer ki çözülemiyorsa bu dost zannettiğimiz muhterem kim ise deşifre edilerek diğer dostlara da zarar vermesi önlenmelidir. Burda nacizane görev Sayın ALİ EKBER ÇOMAK abimize düşmektedir.
(Yöneticimiz bu duruma müdahale etmez ise malesef bu durumdan zararlı çıkan yine sitemiz olacaktır.)
aynen katılıyorum.
imported_avkolik
13.Nisan.2010, 11:50
Değerli arkadaşlar bizler kişilerle bir yere kadar muhatap oluyoruz...Bir yerden sonra herkesin kendi işi kendine...
Bizler elimziden geleni yapıyoruz yapmayada devam edeceğiz...Bu şekilde birşey varsa gerçekten hemen çözülmesi gerekiyordur.Çözmek için bütün gayreti gösteriyoruz ve göstereceğiz...Bundan kimsenin şüphesi olmasın...En nihayetinde komutanın dediği gibi olaya iki taraf yönünden bakmak gerekiyor.En son çare ARENA bölümünde konu açarak cevap alınmaya çalışılır...
Yalnız burada net olan birşeyi hatırlatmadan geçemiyeceğim...Sorunlar kişilerindir.Konunun en başındada dediğim gibi bu tür sorunlar kesinlikle ve kesinlikle Avkolik.Net 'i bağlamaz.Konuyu bu yöne çeken kim olursa olsun karşısında beni bulur, bulacaktırda..Bundan kimsenin şüphesi olmasın.
Lütfen olaya bu açıdan yaklaşalım...
Saygılar
Hüseyin ORHAN
13.Nisan.2010, 11:57
Evet İbrahim ÖZEL abim ve Ali Ekber ÇOMAK abiminde dediği gibi muhakkak çözüm her iki taraf veya varsa diğer mağdurların ARENA bölümünde bu durumu tartışmaları ve tatlıya bağlamaları olacaktır.
Biz ancak bu tarafların yorumları yapıldıktan sonra değerlendirme yapabiliriz. İstemeden de olsa Haddimi aştıysam affola....
imported_avkolik
13.Nisan.2010, 12:00
Hüseyin kardeşim ne demek, gayet seviyeli bir şekilde görüşünü bildirmişsin...Bundan daha doğal birşey yok kardeşim..Teşekkürler bu arada
ewet arkadaşlar, site herkesin sitesi.yönetimdeki arkadaşlar elinden geleni yapıyorlar.alış verişte site sorumlu değildir.
inşllh olay büyümeden tatlıya bağlanır.
Tamer Kuvvet
13.Nisan.2010, 12:11
ewet arkadaşlar, site herkesin sitesi.yönetimdeki arkadaşlar elinden geleni yapıyorlar.alış verişte site sorumlu değildir.
inşllh olay büyümeden tatlıya bağlanır.
Aynen abim Bu site dostkoliklerin sitesi isteriz ki anlaşmazlıklar olsa bile iyi bir diyalogla bu iş tatlıya bağlansın.
İbrahim ÖZEL
13.Nisan.2010, 13:39
Arkadaşlar ben her iki tarafıda bulup konuştum. İnşallah sorunu tatlıya bağlayacağız. Konunun sonuca ulaşana kadar düşüncelerimizi saklayalım lütfen. İzzet gerekli kişi konu hakkında bugün seni arayacak kardeşim. Benide konu hakkında bilgilendirirsen sevinirim. Bakın benimde köpek çiftliğim var. Av köpekleri merakım hemen hemen hiç yok. Yetiştirmesini ve eğitmesini bilsemde merakım yırtıcı ve ısıran köpeklerde. Yalnız şunu bilin ki canlı hayvanlarda garanti olmaz. Köpek alırken hele helede büyük yetişmiş köpek alırken merada görüp almassanız çok büyük hata yaparsınız. Köpeği satan kişininde mutlaka yanlış kelimeleri olur ama esas hata köpeği merada denememektedir. Anne baba mükemmel olan yavru köpek kötü çıkabilir. 2 nedeni vardır.
1- Köpeği alan kişi köpeği yetiştirememiş veya yanlış şekilde yetiştirmeye kalkmıştır.
2- Köpeğin avda korkulu olması yada hasta veya sakat olmasıdır.
Hele helede yavru köpek alınırken mümkünse anne babayı merada görün. Bu köpek iyi çıkmadı diyip alınan yere iade edilmesi bence çok iyi bişey değildir. Benim Labrodor köpeğim çok havlıyor diye bir villaya bekçilik yapsın diye verdim. Sözde çok havlıyor ya. Hediye ettiğim kişi beni arıyor ve ya abi bu köpek çok tatlı insan canlısı hiç sesi çıkmıyor bundan bekçi olmaz deyip sitem ediyor. Yani köpek yeni yerinde yeni kişiliğe bürünmesi gayet normal ve çok görülen bişeydir. Bu tür sorunlarda canlı hayvan alındığını ve canlı hayvanda garanti olmayacağını bilmek gereklidir. Sözüm bu konu hakkında değil bilinsin. Sadece konuları ve sorunları her yönden düşünülmesinde yarar olduğuna inanıyorum. Şahsen ben yavru köpek versem anne babayı göstererek vereceğimden sattığım yavruyu garantili vermem. Vermemi bırakın veremem hayvan bu. Yavrunun 7 tanesinin mükemmel 1 tanesinin ava yatkın çıkmadığını çok gördüm. Şimdi bu sorun olacaksa satanın mı yoksa alanın mı sorunu sizce. Anne baba ortada mükemmeller kardeşleri ortada süperler. Dediğim gibi yavru alımında garanti av yapacak diye bişey olmaz olamaz. Garanti verenlerde yanlış yaparlar. Çoğumuz tek kardeş değiliz. Abimizin kardeşimizin yada bacımızın ablamızın huyları nasıl birbirine benzemiyorsa hayvanlardada öyledir. Siz köpeği alırken zaten bu riskleri göğüslenmek zorundasınız. Köpeği satan taraf kandırma konusuna gider o başka konudur. Unutmayın ''CANLI HAYVANIN GARANTİSİ OLMAZ''
İbrahim ÖZEL
13.Nisan.2010, 14:14
Ali Ekber hocam. Konu tatlıya bağlanmıştır. Her iki arkadaşla görüşerek sorunun kalmadığını öğrendim. Bu tür konularda avkolik veya avkoliğin yöneticilerinin sorumlu olmadığını tüm ailemizin bilmesini sağladığın için sana çok teşekür ederim. Kalın sağlıcakla...
Tamer Kuvvet
13.Nisan.2010, 14:19
Ali Ekber hocam. Konu tatlıya bağlanmıştır. Her iki arkadaşla görüşerek sorunun kalmadığını öğrendim. Bu tür konularda avkolik veya avkoliğin yöneticilerinin sorumlu olmadığını tüm ailemizin bilmesini sağladığın için sana çok teşekür ederim. Kalın sağlıcakla...
Şükürler olsun işin tatlıya bağlanması süper çok sevindim vallaha
İbrahim ÖZEL
13.Nisan.2010, 14:21
Tamercim aile bizim olunca sorunlarında bizim sorunumuz gibi hissederek devreye girmemiz gerekiyordu. Bende gereğini yaptım. Sorun bitti konu belkide kilitlenir.
Tamer Kuvvet
13.Nisan.2010, 14:24
Tamercim aile bizim olunca sorunlarında bizim sorunumuz gibi hissederek devreye girmemiz gerekiyordu. Bende gereğini yaptım. Sorun bitti konu belkide kilitlenir.
İlgin için çok teşekkürler İbrahim abisorun hallolduğuna göre konu kilitlense daha iyi olur diye düşünüyorum.
imported_avkolik
13.Nisan.2010, 14:31
Komutan çok teşekkürler...Taşın altına elini hiç düşünmeden soktun.Ne gerekiyorsa yaptın, emeklerin için teşekkürler...Konu zaten bilgilendirme amaçlı açılmıştı..
Şu andan itibaren forum kurallarımıza bu maddeyide ekliyoruz...
Konu KİLİT !!!
imported_avkolik
13.Nisan.2010, 14:31
Konu AvkoliK.NeT forum kuralları (http://www.avkolik.net/forum/forum-kurallari/avkolik-net-org-site-kurallari/) gereği kilitlenmiştir...Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Lütfen şikayet veya önerilerinizi Bölüm moderatörü veya Yöneticilerimize bildiriniz...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.