Orijinalini görmek için tıklayınız : Allah analı babalı büyütsün Çetin Ustam...
imported_avkolik
13.Nisan.2010, 13:32
Sitemizin değerli yöneticisi Çetin EKREN ustamızın dünyalar tatlısı bir kızı dünyaya gelmiştir..Çetin ustama gözün aydın der, minik yavrumuza hayırlı uzun ömürler dileriz...
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah...
Hüseyin ORHAN
13.Nisan.2010, 13:36
Çetin abi Allah (c.c.) analı babalı büyütsün Allah acılarını göstermesin vatanına milletine hayırlı bir evlat olsun inşallah
sukru sunar
13.Nisan.2010, 13:41
Allah (c.c.) analı babalı büyütsün Allah acılarını göstermesin inşallah abi...
İbrahim ÖZEL
13.Nisan.2010, 13:46
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah. Erkek adamın erkek damadı olur usta. Kızının yeri garanti bilesin koç gibi erkek yetiştiriyoruz. Canım abim Allah vatanımıza milletimize hayırlı evlat olarak büyütmek nasip eder inşallah.
Adını Zeliha koymuşlar...
Vatana Millete hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün....
Tamer Kuvvet
13.Nisan.2010, 13:52
Allah analı babalı büyütsün Çetin abi
Allah analı babalı büyütsün Çetin abi
fehmiabaci
13.Nisan.2010, 14:02
Çetin abi Allah (c.c.) analı babalı büyütsün Allah acılarını göstermesin vatanına milletine hayırlı bir evlat olsun inşallah
Osman KARATEPE
13.Nisan.2010, 14:04
Allah acılarını göstermesin canım abim hayırlı evlat olur inşallah..
Çeto Allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin inşallah kardeşim..
fevzi dursun
13.Nisan.2010, 15:34
gözün aydın dostum, Allah analaı babalı büyütmek nasip etsin
ALPEREN
13.Nisan.2010, 19:17
ÇETİN KARDEŞİM,
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.
DİNİNE, VATANINA, MİLLETİNE, ANASINA, BABASINA HAYIRLI BİR EVLAT OLSUN.
SOYUNUN, ONURUYLA, GURURUYLA YAŞASIN.
SELAMLAR...
kapadokyali_1981
13.Nisan.2010, 20:33
Allah analı babalı büyütsün vatanına milletine ailesine hayırlı bi evlat olur inşallah.
unforgiven
13.Nisan.2010, 20:40
Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah abim... Zeliha kardeşimize Rabbimden sağlıklı ve uzun bir ömür niyaz ederim...
Saygılarımla...
OSMAN YAPRAK
13.Nisan.2010, 21:40
Ömrü uzun bahtı açık olsun. Hayırlı bir evlat sahibi olmanız temennisiyle.
Allah (c.c.) analı babalı büyütsün Allah acılarını göstermesin inşallah abi...
Çetin cigim Allah analı babalı saglık ve sıhhatle büyütsün İnşallah.
vedat oncu
14.Nisan.2010, 12:58
allah analı babalı büyütsün kardeşimhttp://www.avkolik.net/forum/kutlama-mesajlari/allah-anali-babali-buyutsun-cetin-ustam/.../Smileys/classic/grin.gif
allah analı babalı büyütsün inşallah anasına babasına hayırlı bir evlat olur...
İBRAHİM AKKAYA
14.Nisan.2010, 20:41
Çetin yeğenim Allah c.c açısını göstermesin.
Analı babalı büyütsün .
Zeliha Anamın ve Kızımın adı yeğenimize uzun ömür bahtı açık olsun.
allah analı babalı büyütsün inşallah anasına babasına hayırlı bir evlat olur...
İbrahim ÖZEL
15.Nisan.2010, 07:13
Yav gardaşlığım sana kimse demedimi 2 kız 3 kızdan iyidir diye. Nedir bu enişteleremi çalışacan. Neyse Allah senin gibilerden razı olsunki bizim gibi erkek babalarını sevindiriyosunuz. Sayenizde seçenekleri artıyo kızanlarımızın:)
Mesut BÜLBÜL
15.Nisan.2010, 07:26
Cetin ustam hayırlı vede ömürlü olsun http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/Happy/17.gif allah analı babalı büyütsün kardeşim ben pastasını mumunu saldım işte kesmesi senden olsun
ALLAH EKSİKLİK CEKTİRMESİN
çetin ekren
15.Nisan.2010, 07:58
değerli yorumlarıyla olsun telefonda olsun beni kutlayan tüm dostlarımdan Allah razı olsun...uzun bir zamandır sizden bu güzel olaydan dolayı ayrı kaldım beni affedin...
inanın bu haberi ilk önce ben sizlerle paylaşmayı isterdim ancak doğumda biraz aksilikler yaşandı ve hastaneden dışarı çıkamadım günlerce...
ama haberi sizlerle paylaşan,Ali kardeşime çok teşekkür ederim...ancak şu bir saatlik boşlukta sizlerle tekrar buluşmak çok güzel...
tekrar hepinize teşekkür ederim...benim bu mutlu günlerime yorumlarınızla ortak olduğunuz için...
İbrahim ÖZEL
15.Nisan.2010, 08:05
Çetin abi senin yüzünden hanımla kavga ettik. Vallahi şaka değil. Hanım tutturmuş Çetin abiden eksik yanımız ne bende 2 nci kız istiyorum diye. Vallahi 2 gündür konuşmuyor benimle.
imported_avkolik
15.Nisan.2010, 08:14
Çetin abi hoşgeldin sefalar getirdin...Uykusuz geceler seni bekliyor valla :D
çetin ekren
15.Nisan.2010, 08:35
Çetin abi senin yüzünden hanımla kavga ettik. Vallahi şaka değil. Hanım tutturmuş Çetin abiden eksik yanımız ne bende 2 nci kız istiyorum diye. Vallahi 2 gündür konuşmuyor benimle.
abicim sen geç kalmışsın yengem haklı vallahi billahi...insanı yeniden başa döndürüyor diyebilirim komutan bence sen yengemi dinle...ağlaması bile güzel...ciyak ciyak diye....
bence dünyanın en talı meyvesi....
http://i39.tinypic.com/aysf0y.jpg
çetin ekren
15.Nisan.2010, 08:36
Çetin abi hoşgeldin sefalar getirdin...Uykusuz geceler seni bekliyor valla :D
vallahi Ali AVKOLİK sayesinde uykusuz kalmaya alışık durumdayım...pek zorlanacağımı sanmam...ama bana bir hafta daha izin vereceksiniz çünkü hanım falan hep köydeler annemlerle ben bugün bir boşluk buldum burdayım işte oda 2 saat izinle... :D
Osman KARATEPE
15.Nisan.2010, 08:39
Çatin abi çok tatlı maşallah arada resmini at mutlaka siteye....
çetin ekren
15.Nisan.2010, 08:49
Çatin abi çok tatlı maşallah arada resmini at mutlaka siteye....
teşekkür ederim osmancım...gerçektende çok tatlı...belki bana öyle geliyor ama...artık o sizlerin yeğeni...
Çetin yeğenim Allah c.c açısını göstermesin.
Analı babalı büyütsün .
Zeliha Anamın ve Kızımın adı yeğenimize uzun ömür bahtı açık olsun.
dayıcım benimde rahmetlik babaannemin ismi zeliha idi...
ismini teleffuz etmekte herne kadar zorlansamda örf ve anenemize bağlı kalmak adına son çocuğun ismini babaannemin ismi olarak koyduk...keşke oda ata annesi gibi dini bütün olarak bir yaşam şekli sürse...
ilk iki çocuğumda babaannem sağdı ne yazıkki bunu görmek nasip olmadı...
ersin kasap
15.Nisan.2010, 10:50
allah bağışlasın bağtı açık olsun
çetin ekren
16.Nisan.2010, 18:03
Yav gardaşlığım sana kimse demedimi 2 kız 3 kızdan iyidir diye. Nedir bu enişteleremi çalışacan. Neyse Allah senin gibilerden razı olsunki bizim gibi erkek babalarını sevindiriyosunuz. Sayenizde seçenekleri artıyo kızanlarımızın:)
ula komutan ben senin bu yorumunu hiç görmedim...şuna cevap vermesem çatlarım...
seçme hakkımız varmı kardeş...
eğer öyle olsa sen bile kendine evlenecek eşi bulamazdın bence... :)
bence kız evlat erkek evlat gibi tatlı...
İbrahim ÖZEL
16.Nisan.2010, 19:53
Ula abi sus artık hanım senin mesajlarını takip edip duruyor zaten. Atma abicim şu fıstığım yeğenimin resimlerini. Tamam maşallah dedik işte illa başbakanı haklı çıkarttıracaksın bana. http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif
Elfin Asilkan
16.Nisan.2010, 21:41
Rabbim Analı Babalı büyütmeyi Nasip Etsin Kaderi Hayırlı Yazılsın İnşallah...Rabbimin Melekleri korusun...şimdi o evin içi cennetin bir parçası gibidir....Kız Babası Olmak En güzel Duygudur bence :) insanın babasına duydugu sevgi saygı bambaşka oluyor ...bak şimdi babamı özledim bendeee :(:(
imported_avkolik
16.Nisan.2010, 21:55
http://i39.tinypic.com/aysf0y.jpg
vay vayyy gelde yeme şimdi bunu :) Abi allah nazarlardan esirgesin, maşallah diyelim tü tü tü
Elfin Asilkan
16.Nisan.2010, 22:02
yaa sen nesin yaaa :) Melek misin Peri misin ? Allahım sana emanet ...Maşallah yaa :) Bala batır batır yeee :):):)
tam bi cimcime iştee :) Kırk bir Kere MAŞALLLAH ....
çetin ekren
16.Nisan.2010, 22:27
Ali ve Elfin kardeşim bu güzel sözleriniz için çok teşekkürler...bu çok değişik bir duygu,inanın dünyanın en mutlu olayı diyebilirim...kucağa almaya bile korkuorum bir tarafını incitirim diye...
komutan bu arada bu sözlerimden sende pay çıkar artık...valla bak pişman olmazsın...yengeeeeeeeee.....
tanju unen
17.Nisan.2010, 10:04
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah.
İbrahim ÖZEL
17.Nisan.2010, 12:31
Atmayın ya şu resmi hanım takip ediyor bu konuyu bu saatten sonra masraf çıkarmayın bana...
unforgiven
17.Nisan.2010, 15:54
Maşallah ne kadar da tatlı... Çetin abim Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah... Tam bir nur topu gibi maşallah :)
Saygılarımla...
kemal uslu
17.Nisan.2010, 23:26
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN ÇETİN ABİ COK TATLI MAŞALLAH
adaşım allah analı babalı büyütsün.allah sağlık ve uzun ömürler versin.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.