Orijinalini görmek için tıklayınız : bilgiye ihtiyacım var
dostlar merhaba
önceki gün dolaşırken vitrinde bir tüfek gördüm conkuest marka araştırdım
büyük hüğlunun yeni almanyaya göndermek üzere ürettiği otomatikmiş
işçiliği görünüşü gerçekten çok güzel slug namlu.Bu tüfek hakkında bilgisi olan arkadaşlarım
paylaşırlarsa sevinirim.şimdiden teşekkürler
Hüseyin ORHAN
16.Nisan.2010, 06:28
Model: 01 LUXKalibre12
Fişek: Yatağı76 mm 3"
Tetik: TipiYarı Otomatik
Namlu Boyu: 65-71 cm
Emniyet: Elle
Kasa: 7075 – T6 Sertleştirilmiş Alüminyum
Bant: 10 mm Yüksek
Kundak: Ceviz
Namlu: 4140 Dolu Malzemeden Delinmiş İçi Beyaz Sert Krom Dışı Siyah Krom Kaplama
Şok: MobilŞarjör5+1
Sistem: Barut Gazı Enerjili
Ağırlık: 2.85 – 3.00 Kg
Huğlunun kalitesi belli yerli silahlar arasında en fazla tercih edilenlerden biri. Herhangi bir arıza durumunda sattığı malın arkasında duran bir firma. Edinebildiğim bilgi bu kadar umarım faydalı olur.
Hüseyin kardes çok teşekkür ederim çok faydası oldu
imported_avkolik
16.Nisan.2010, 14:06
Hüseyin kardeşim yardımın için teşekkürler...
Hüseyin ORHAN
16.Nisan.2010, 14:55
elimden geldiğince dostlarıma yardımcı olmak bana mutluluk verir. Asıl siz dostlar sağolun
Tüfeği bilmiyorum kullanmadım yorum yapamam ama Büyük huğlu ile Huğlu kooperatifi karıştırmayın derim sadece .
SAYGILARIMLA.
imported_avkolik
16.Nisan.2010, 19:11
Tüfeği bilmiyorum kullanmadım yorum yapamam ama Büyük huğlu ile Huğlu kooperatifi karıştırmayın derim sadece .
SAYGILARIMLA.
Biraz açarmısınız.Tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadık
veyselll
16.Nisan.2010, 19:23
atilla abi netten araştırdığım kadarıyla Büyük huğlu ile Huğlu kooperatifi ayrı firmalar
huğlu kooperatifi bildiğim kadarıyla malının arkasında duran bir firma ama büyük huğlu nasıldır bilemem
fiyat konusunu konuşmuşmuydun ?
Veysel anlaşılmayan konuyu çok güzel aydınlatmış. Kimseye kötü demek haddimiz değil . Ama bildiklerimizide esirgemek olmaz. HUĞLU yu marka haline getiren Huğlu koop. tüfekleridir. Büyük huğlu , Star huğlu gibi firmalarda Huğlu kasabasında faaliyet gösteriyor olabilirler. Fakat aklımıza kazınan huğlu koop. olanıdır. Bu firmalarda umarım layıkıyla üretim ve servis sağlıyorlardır. Temennim bu yönde; fakat ayrıntılı inceleme yapmakda ihtiyaç sahibi arkadaşımıza kalıyor. Bilgisi olan arkadaşım varsa , bilgilerini paylaşırlarsa , bu firmalar hakkındada fikir edinmiş oluruz.
SAYGILARIMLA...
imported_avkolik
16.Nisan.2010, 20:57
Teşekkürler bilgilendirme için, anlaşıldı...
veysel kardeşim
fiyatı 850 tl büyük huğlu ayrı bir firma enteresan olan nette tüfek hakkında birşey yok
zaten 2 tane tüfeğim var biri sarsılmaz concorde namlu dışının paslanma sorununu
aşamadım ne yaptıysam namlu dışı paslanıyor.
2 tufek ata bununda fişek dikmesinden ve seçmesinden bıktım 2 kez fabrikaya gitti geldi
sonuç aynı. bu tüfeği görünce işçiliği hoşuma gitti.ama kullanan arkadaş yok nasıldır nasıl çalışır
bilgilenemedim. üzümlüde özel tüfek yaptırmak istedim kime yaptırırsın oda ayrı bir sorun
sarsılmaz marka tüfeğinizin namlu dışının paslanması konusu 80-100 tl arası bi paraya çözülebilecek bir sorun..krom kaplattırırsınız ve sorun kalmaz. büyük huğlu av tüfekleri huğlu kasabasındaki ( huğlu koop. dahil etmiyorum ) firmaların en iyilerinden biridir. o firmaya ait karaşahin , limberta gibi modelleri kullanan arkadaşlarım var ve tüfeklerden memnunlar.
gürkan kardeşim
büyük huğlunun ürettiği ve almanyaya ihrac ettiği conkuest marka slug namlu tüfeği hakkında
kullanıcı olarak bilgin varmı
ben conquest modelin pozesini kullanan tanıyorum o model otomatikleri kullanan birini tanımıyorum... ama dediğim gibi daha önce üretmiş olduğu limberta ve karaşahin modellerini kulnananlar memnundu ( benim tanıdıklarım )
arkadaşlar tüfek sorununu hallettim emeği geçen geçmeyen butun dostlara tesekkur ederim
hayırlı uğurlu olsun Atilla abi
veyselll
22.Nisan.2010, 19:58
arkadaşlar tüfek sorununu hallettim emeği geçen geçmeyen butun dostlara tesekkur ederim
abi halletmene sevindim
eğer mahsuru yoksa aldığın tüfeğin markasını vede neden tercih ettiğini yazsan da tüfek alacak arkadaşlara bir ışık tutmuş olsan ?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.