PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ACİL SATILIK...!!! R. YÜKSEL

14.Nisan.2010, 22:17
MERHABA ARKADAŞLAR
KONU İSMİ İÇİN KUSURA BAKMAYIN. NİSAN BİR ŞAKASI FALAN DEĞİL.
SÖZÜM ŞAHISA DEĞİL YÖNETİM KADROSUNDAKİ ARKADAŞLARA!!!
AÇILAN KONULARIN GENELİNE NEDEN BUKADAR KAYITSIZ KALINIYOR ANLAMIŞ DEĞİLİM.
GEÇEN YILKİ SİTEMİZDEKİ AHENGİ BİLİYORUM BİRDE BU YILKİ DURUMA BAKILDIĞINDA
ÇOK FARK VAR ELEŞTİRİLERİMİ SİZLER YİNEDE YAPICI ALGILAYIN VE SİLKİNİNDE ÜZERİNİZDE VARSA TOZ TOPRAK DÖKÜLSÜN GİTSİN.
GEMİDEKİ TECRÜBELİ KAPTANLARIN AYRILDIĞI GİBİ MÜRETTABAT'DA AYRILIYOR FARKINDA DEĞİLSENİZ HATIRLATMIŞ OLAYIM
SEZON KAPANDI BUNU HEPİMİZ BİLİYORUZ FAKAT SEZON KAPALIYKEN'DE BİR ÇOK İLİMİZDE DEĞİŞİK ORGANİZASYONLAR DÜZENLENİYOR
GEREK DÜZENLEYENLER YADA BAĞLI OLDUĞLARI KULÜPLER PEKİ BUNLARA NEKADAR ÖZEN GÖSTERİYORUZ SORMAK İSTİYORUM
EMEK VERİLİP RESİMLER UZUN UĞRAŞLARDAN SONRA SİTELERE TAŞINIYOR KONULARA AÇIKLAMALAR YAPILIYOR NEDEN? MUTLULUKLARIMIZI PAYLAŞALIM'Kİ DAHADA BÜYÜSÜN DİYE. PEKİ KAÇINIZ YÖNETİ OLARAK KONULARA DAHİL OLUYORSUNUZ! DİYELİMKİ OLDUNUZ SADECE HAYIRLISI OLSUN ŞEKLİNDEMİ OLMALI SİZCE YOKMU EKLENECEK İKİ KELAM CÜMLE ELBETDE VARDIR AMA İÇTEN GELECEK.
BAZI İLLERDE YAPILAN YARIŞMALAR OLUYOR HİÇ OLMAZSA O İLDEKİ ARKADAŞLARDAN BİR KİŞİYE RİCA EDELİMKİ KARGO YOLUYLA GÖNDERECEĞİMİZ AFİŞ PANKART TARZI ŞEYLERİ BİR YERLERE İLİŞTİRİVERSİN ÇOKMU ZOR?
BURADA OLMAKTAN OLDUKCA MUTLUYUM AMA BU ŞUKİLDE DEĞİL DAHA CANLI DAHA HEYECANLI BİR BİÇİMDE. KAZANIMLARIMIZ ELBETTE ÇOK ÖNEMLİ FAKAT AMA DAHA FAZLA KAYIP VERMEDEN YAPALIM DERİM!!!
YAZDIKLARIM POLEMİK KONUSU HALİNE GELSİN İSTEMEM SADECE NELER OLUYOR BİZE DİYELİM VE BU KONULARLA İLGİLİ YÖNETİM OLARAK BİRAN ÖNCE ÖNLEMLER ALMANIZ.
BEN: HALİL KÜÇÜK
BEN: M.ARDİLLİ
BEN: S.AVCI
BEN: FEVZİ DURSUN
BEN: RECEP ERKEN
BEN: TUFAN TİRELİ
BEN: İSMET TİCARET
BEN: İZZET OĞUZ

BEN: İSMİ ŞU AN AKLIMA GELMEYEN DİĞER ARKADAŞLARIMI ÖZLEDİM.

fevzi dursun
15.Nisan.2010, 03:44
sevgili ramazan, rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan sadece tozunu alır. yönetici mod olarak herkez görevinin başındadır. her birimiz yoğun telefon trafiği içersindeyiz, kimselerin siteye gönül koyduğu yok sadece işerinden dolayı benim gibi onlarda siteye şu an vakit ayıramamakdadır, bu demek değildir ki sitede bir şeyler oluyor, sen müsterih ol kardeşim biz bu sitenin adını dostkolik koyduk, her bir üyeyi ailenin bir ferdi olarak gördük ve öylede devam edecek, saygılarımla..!

mustafa altınsoy
15.Nisan.2010, 05:51
inanın bende bi eksiklik hisediyorum sitenin şuanki halinden.

İbrahim ÖZEL
15.Nisan.2010, 06:24
Ben Ramazan abime katılıyorum aslında geçen senenin ahengi yok ama şöylede bir durum var. Ülke ekonomisi belli. Geçen seneye göre hayat dahada zorlaşıyor. İnsanlarda doğal olarak ekmeğine bakmak zorundalar. Katılımların azalmış olmasını ben birazda bu sebebe bağlıyorum.

imported_avkolik
15.Nisan.2010, 06:33
Evet eksiklik vardır...Bunun adıda katılım eksikliğidir.Bunca zamandır edindiğim tecrübe ile bunun ana sebebide yöneticiler değil katılım yapmayan sadece izlemekle yetinenlerdir.

Görev anlamında bütün yönetim görevinin başındadır.Yapması gereken yönetimsel görevlerini yapmaktadır.Fakat katılım konusunda haklısınız.Nasıl katılalım ki kendimiz yazıp kendimiz muhabbet ettikten sonra çokta anlamı kalmıyor.Çünkü kendin çal kendin oyna gibi oluyor..

Ama bu demek değildir ki yapacak birşey yok.Yönetim herşeyi dört dörtlük yapıyor.Elbette hatlaarımız var ve olacaktırda..Bu gibi uyarılarla kendimizi toparlıyacağız.Bu anlamda teşekkürler Ramazan abi. Ama yazında katılmadığım noktalar var.Çünkü özlenen kişiler özliyenleri özlemiyorsa çokta yapacak birşey kalmıyor.Anlamsız oluyor.Farklı yazayım ki daha rahat algılansın :

Avkolik.Net hepimizin...İsteyen her kim olursa üye olup istediği şekilde paylaşım yapabilir.İstediği kadar aktif olabilir...

Benim aram şununla iyi değil siteye gelmem...Şuna küstüm paylaşmıyacağım, konulara yazmıyacağım gibi çocukça bahaneler üretmek hiçbirşeye çözüm değil.Ve bu gibi durumlar bizlerin elini kolunu bağlıyor.Hareket edemiyoruz.Özlenenleri bizde özlüyoruz, ama bu açık davetimdir.Sitede herkese ama herkese yerimiz var buyursunlar gelsinler başımız üstüne...

Son söz olarak o zaman bütün herkesi taşın altına elini sokmaya davet ediyorum..Hadi bakalım herkes paylaşmaya..Kapatın telefonları herkes buradan görüşsün ne görüşecekse...

Bir sözde Ramazan abi sana..Hadi bakalım sende sok elini taşın altına.Al bir bölümün sorumluluğunu..Aktif ol sürekli ilk hareket senden gelsin buyrun...

İbrahim ÖZEL
15.Nisan.2010, 07:04
ŞŞŞŞ Ali hoca vallahi sen kızmışsın. Peynir olsa rakıyla gitmez bu sinir haberin ola. Ama ne vahim durumdur ki sonuna kadarda haklısın. Bizim özlediklerimiz bizim kadar bizleri özleselerdi şimdi beraber olurduk. Ben şahsım adıma kimseye artık geri dön demeyeceğim. Bir yalvarmadığım kaldı onuda yapmam heralde. Katılıma gelince evet hodri meydan telefonla değil burdan haberleşelim ben bu konuyu sevdim ve Ali hoca seni destekliyorum. Kalın sağlıcakla...

çetin ekren
15.Nisan.2010, 08:11
komutan ben sana ne demiştim...hatırlarsan şöyle demiştim bu konu hakkında...kardeş ben elimden geleni yaptım ama olmadı...burda kimse sanmasınki yönetim kadrosu uyuyor hiçbirşey yapmıyor inanın sizler uyuduğunuz zamanlarda bizler burda sabahlara kadar istişare yapıp daha güzeli nasıl yakalayabiliriz çabası içerisindeyiz...
sizlerin anlamadığı tekbir nokta var bu konu hakkında ramazan kardeşim...Alininde dediği gibi bu site artık kimsenin tekelinde değil ve avcılara mal olmuş bir site bizler yani yönetim kadrosu sadece bu iş için taşın altına elini sokanlarız...ama bu demek değildirki bu siteyi yanlızca biz ayakta tutacağız bunu hep birlikte yapacağız...hatırlarsan sende bayağı bir zaman ayrı kaldın bizden ama şundan ama bundan...sonuçta bir mazaretin vardı o yüzden bizleride anlamanı ve bu konuda en başta sen olmak üzere bizlere yardım amaçlı ne gerekiyorsa yapman lazım(maddi olarak hariç yanlış anlaşılmasın)...

15.Nisan.2010, 08:13
Dostlar biraz sakin bu konuda bazı dostlar neden yok derken bazı dostlardanda allah korusun olmayalım.hepinize saygılar sevgiler.

Hüseyin ORHAN
15.Nisan.2010, 08:32
değerli önder konumundaki dostlarım beş parmağın beşide bir değil kimseden aynı şekilde düşünmesini bekleyemeyiz ama bırakalım herkez istediği şekilde düşünsün sizlerde doğru olanı yapmaya devam edin.

HATASIZ KUL OLMAZ önemli olan bir hata varsa düzeltmektedir. Ancak ben şu anki durumun yönetim le bir alakası olduğunu düşünmüyorum tanıdığım kadarıyla hiçbiriniz herhangi bir üyeye sen gel sen gelme sen aktif ol sen pasif ol diyecek kapasitede insanlar değilsiniz.

kendim den örnek vererek durumu özetlemek istiyorum ben kendi işimi yapıyorum masa başında olduğum müddetce sitemizde aktifim ama işim varda ilgilenemediğim zaman bu bir gün olur bir ay olur bunun sorumlusu yönetim olmamalı

Burda Ramazan abimizi de anlayışla karşılamak lazım onun demek istediği nerde o eski muhabbetler demek istiyor anladığım kadarıyla

CEVABI = İbrahim ÖZEL abiminde bahsettiği gibi "nerde o eski huzur dolu ekonomik günler"

Recep DÖNMEZ
15.Nisan.2010, 09:03
Arkadaşlar kimse alınıp kırılmasın ama başta bu başlık
olmamış onu belirteyim.Kim neyi satılığı çıkarmış anlamış
değilim.Ben yönetimin satılığa çıkarıldığı hissine kapıldım
bu başlığı ve yazıyı okuyunca,başlık espirili olabilir ama yazı
içeriği okunduğunda bana hiçte hoş gelmedi.Benim yönetici
olduğumdan zoruma falanda gitmedi,gitmezde.....
Ama sizin yöneticilerden beklentinizi bir türlü anlamış değilim,bizler
burada maaşlı memur,işçi falan değiliz,kimseninde emir uşağı değiliz,
zaman bulduğumuzda vakit bulduğumuzda site için elimizden geleni yapıyoruz,
yapmaya çalışıyoruz,bunu herkes böyle bilsin...
Ha ... yönetimi beğenirsiniz yada beğenmezsiniz,bu konuda yorum yapma,eleştiride
bulunma hakkı herkesin vardır tabiki,ancak bu işler gönüllülük esasına göre
yapılmaktadır,varsa benim vaktim var,ben siteyle daha iyi ilgilenebilirim diyen
çıksın yazsın,arkadaş ben bu işe talibim diye değerlendirelim....
Bakın ben Pazartesi gece haftasonu site üyemiz İsa kardeşimle birlikte yaptığım
gezinti sırasında yeminle söylüyorum sadece ve sadece Avkolik sitesinde paylaşım
yapmak amacıyla bir sürü foto çektim ve kilometrelerce yol katettim ve bir sürü
zamanımı harcadım,ve tuttum bunu bir konu açarak gece yarılarına kadar resim yüklemekle
uğraştım...Sonuç ne oldu biliyormusunuz????
Konuya bir üye Abimiz(kendisine teşekkür mesajı yazdım) yorum yaptı ve 3-4 gün konu
ilgi,alaka görmedi ve hatta çok kısa bir sürede portaldan düştü,bende konuya mesaj yazıp bir gün portalda bıraktım ve bugün konuyu tamamen sildim....
Kisse kimsenin paylaşımına yorum yapmak zorunda değil diyebilirsiniz,haklısınızda,
bende öyle düşünerek kimse benim paylaşımıma yorum yapmak zorunda değil dedim ve konuyu
sildim....Uzun bir sürede siteye girmemeye veya girsem bile paylaşımda bulunmamaya karar
verdim kendimce.....
Bu sadece bir örnek.....
Neyse lafı fazla uzatmayalım,dileğimiz herkesin sitede yöneticisiyle,üyesiyle,ziyaretçisiyle
aktif ve paylaşımcı olması....
Yalnız önce iğneyi kendimize,sonra çuvaldızı başkalarına batıralım.....
Malesef ve malesef sitede artık her paylaşım ilgi alaka görmüyor,iki köpek fotosu,bir enik
videosu,kıl,tüy,satış ilanı...vs.gibi paylaşımlar ilgi ve alaka görüyor.Sitemiz tabiki avcı sitesi,
bunlarda olacak ama..............
Evet benim yazacaklarım bu kadar,
Son defe yazıyorum;
Varsa bu işi bende yaparım,vaktim var diyen lütfen buraya açık açık yazsın ve bizlerde
üzerimizdeki yükü hafifletelim veya yükten hep kurtulalım....
Hepinize selam ve saygılar...

Tamer Kuvvet
15.Nisan.2010, 09:06
Evet eksiklik vardır...Bunun adıda katılım eksikliğidir.Bunca zamandır edindiğim tecrübe ile bunun ana sebebide yöneticiler değil katılım yapmayan sadece izlemekle yetinenlerdir.

Görev anlamında bütün yönetim görevinin başındadır.Yapması gereken yönetimsel görevlerini yapmaktadır.Fakat katılım konusunda haklısınız.Nasıl katılalım ki kendimiz yazıp kendimiz muhabbet ettikten sonra çokta anlamı kalmıyor.Çünkü kendin çal kendin oyna gibi oluyor..

Ama bu demek değildir ki yapacak birşey yok.Yönetim herşeyi dört dörtlük yapıyor.Elbette hatlaarımız var ve olacaktırda..Bu gibi uyarılarla kendimizi toparlıyacağız.Bu anlamda teşekkürler Ramazan abi. Ama yazında katılmadığım noktalar var.Çünkü özlenen kişiler özliyenleri özlemiyorsa çokta yapacak birşey kalmıyor.Anlamsız oluyor.Farklı yazayım ki daha rahat algılansın :

Avkolik.Net hepimizin...İsteyen her kim olursa üye olup istediği şekilde paylaşım yapabilir.İstediği kadar aktif olabilir...

Benim aram şununla iyi değil siteye gelmem...Şuna küstüm paylaşmıyacağım, konulara yazmıyacağım gibi çocukça bahaneler üretmek hiçbirşeye çözüm değil.Ve bu gibi durumlar bizlerin elini kolunu bağlıyor.Hareket edemiyoruz.Özlenenleri bizde özlüyoruz, ama bu açık davetimdir.Sitede herkese ama herkese yerimiz var buyursunlar gelsinler başımız üstüne...

Son söz olarak o zaman bütün herkesi taşın altına elini sokmaya davet ediyorum..Hadi bakalım herkes paylaşmaya..Kapatın telefonları herkes buradan görüşsün ne görüşecekse...

Bir sözde Ramazan abi sana..Hadi bakalım sende sok elini taşın altına.Al bir bölümün sorumluluğunu..Aktif ol sürekli ilk hareket senden gelsin buyrun...

Ali Ekber Abime katılıyorum İlk hareket sizden olsun Ramazan abim Ben kendi adıma gereken payı aldım ama sana şunu söylemek isterim abim işlerim son 6-7 aydır yoğun ama genede Avkolik=Dostkolik sitemize elimden geldiği kadar paylaşım ve katılım yapmaya çalışıyorum teşke zamanım çok olsa da daha çok vakit ayırabilsem.

15.Nisan.2010, 21:26
Merhaba arkadaşlar
Aslında herkezin yazdığı yoruma kısacık'da olsa yanıt vermek isterdim ama yanlış anlaşılmak istemem.

Herkezin bendeki sevgisi ayrıdır, sadece çok belirgin olanlara bir kaç kelam etmek istiyorum.
Sevgili Ali Ekber Yazmaya başladığında tamam mesaj açık olarak anlaşılmış sannırım demiştim
(Ama yazında katılmadığım noktalar var.Çünkü özlenen kişiler özliyenleri özlemiyorsa çokta yapacak birşey kalmıyor.Anlamsız oluyor.Farklı yazayım ki daha rahat algılansın :
Avkolik.Net hepimizin...İsteyen her kim olursa üye olup istediği şekilde paylaşım yapabilir.İstediği kadar aktif olabilir... )
satırı görene kadar. Benim özlemden kastım Sadece duygusal bir yorumdu.

Bu sonuç herkezin kendi tercihidir yönetim yada başkasının yapacağı bir durum değildir bunun herkez kadar bilincindeyim.

Amacım sadece yönetim olarak insanları heyecanlandırıcak farklı bir okadarda faydalı birşeyler bulunabilirmiyi sesli düşünelim den ibaretti.

Sevgili Recep DÖNMEZ kardeşim

Malesef ve malesef sitede artık her paylaşım ilgi alaka görmüyor,iki köpek fotosu,bir enik
videosu,kıl,tüy,satış ilanı...vs.gibi paylaşımlar ilgi ve alaka görüyor.Sitemiz tabiki avcı sitesi,
bunlarda olacak ama.

ne güzel ifade etmişsin. saatlerce uğraşılıyor konular açılıyor resimler videolar yükleniyor zahmetli bir iş be kardeş hadi onu geçelim organizasyon aşaması aylar öncesinden başlıyor. Benimde demek istediğim tüm arkadaşlarımdan konulara azıcık'ta olsa içten gelerek bir gülümseme :) ikonu konmuş olsalar dahi yeterli olacak diye düşünmekteyim.

İnsanlar sevdikleriyle bazı şeyleri paylaşırlar! Dolayısıyla buradaki arkadaşlıklardan'da sevgi yönünden hiç şühemiz yok.

Neden olmasın diye düşünüyorum.

Satılık Acil Diye'de bunun için yazdım diğer türlü okunmama ihtimalini düşündüm.

Ve, kusura bakmayın lütfen diyede not düştüm.

Ben AVKOLİK:NET net olarak sevmesem böyle birşey yapma gereksinimi bile hissetmezdim.

Dediğim gibi artık sitede eskisi gibi hareket yok zater benim konuma yorumda yapılmıyor bende yapmasammı acaba diye düşünmeler olmasın isterim(R.YÜKSEL) gibi :) Başka bir gayem olmadığını belirtmek istiyorum.

Sevgili Hüseyin ORHAN kardeşim daha net anlamış sanırım oda benim gibi doskolik üye olduğu için :)
Burda Ramazan abimizi de anlayışla karşılamak lazım onun demek istediği nerde o eski muhabbetler demek istiyor anladığım kadarıyla...

Uzunca yazılmış konu bukadarmı kıssadan hisse çıkartılır süper olmuş

Açmış olduğum konuya ilginizden ve değerli yorumlarınızdan dolayıda TEŞEKKÜR ederim

imported_avkolik
15.Nisan.2010, 21:33
Abi içten yorumun için teşekkür ederim...Seni iyi tanıyan biri olarak gayeni biliyorum ve içtenlikle tekrar teşekkür ediyorum http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif

İnşallah bütün üyelerimiz burada ki dostlukların farkına varırlar ve gerekeni yaparlar...Herkes üstüne düşeni yaparsada tadından yenmez.

Hadi hep birlikte Dostkoliğin anlamının gereğini yapalım diyorum son olarak...

İbrahim ÖZEL
15.Nisan.2010, 21:52
İşte Ramazan abimden beklediğim cevap buydu. Ben sonuna kadar varım her zaman...

İBRAHİM AKKAYA
15.Nisan.2010, 21:54
Arkadaşlar tüm sitelerde aynı durgunluk var siteye arşive bakın yazan yorumluyanlar aynı.
Çok arkadaş av sezonunda av resmi atmak ve bakmak için bir gurubu köpek satmak için giriyor.
Yönetime catmaya gerek yok biz bedava kahramanız üyelerden tek farkımız yanlışları düzeltmek.
Zılgıt yemek şamar oğlanı olmak vurun abalıya biz kaldırırız.
Ben daha öncede demiştim yazılana cevap verin sanatcı alkış aldıkca çoşar.
Bakıp geçtikçe herkes bıkaçak yazmayaçak herkes yöresinden obasından ovasından bir kaç foto atsın .
Haydi harekete geçin.
Hareket olmadıkça bereket olmaz
Saygılar sevgiler hepinize.

Osman KARATEPE
15.Nisan.2010, 22:05
Biz yöneticiler olarak başı çekelim o zaman açılan her konuya önce bizler mesaj atalım bizler yorum yapalım gerisi elbet gelir.Şu sezon bir açılsın hayırlısyla o zaman bıktıracığım ben sizi :)

İbrahim ÖZEL
15.Nisan.2010, 22:06
http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifEvet Osmanım siz yöneticilerle başlayalım. Haydi yöneticiler sizleri şimdiden kutluyorum. http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif

15.Nisan.2010, 22:23
Biz yöneticiler olarak başı çekelim o zaman açılan her konuya önce bizler mesaj atalım bizler yorum yapalım gerisi elbet gelir.Şu sezon bir açılsın hayırlısyla o zaman bıktıracığım ben sizi :)

Tebrik ediyorum sizi Osman Bey
Bizlerinde istediği sanırım tam olarak buydu...http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif

ALPEREN
16.Nisan.2010, 19:55
RAMAZAN KARDEŞİM, KONU İÇİN TEŞEKKÜRLER.

KIRICI OLMASIN, YAPMACIK OLMASIN, BİRDE YAĞCI OLMASIN.

BU KADARI DA YETER. SONRA KONULAR ÇOK FARKLI YERLERE TAŞINIYOR.

TANIYAMIYORSUN.

SELAMLAR...