PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas'tan Merhabalar

volkanözcan
15.Nisan.2010, 20:59
MERHABALAR ; öncelikle kendimi tanıtayım sivasliyım. çekirdekten yetişme avcı ve atıcıyım. 6 yıldır meslek dolayısı ile gurbette geziyorum tüfegimi aydan aya belki cıkarıyorum kılıfından. Kendime arkadaş olacak bi ingiliz pointer almayı düşünüyorum yardımcı olabilecginizi düşünerek sizlerin arasına kaynaşmaya karar verdim. Babam her zaman söyler avın oldugu yerde volkan ın cantasında her zaman avı vardır. gercektende öyle hiç bu zamana kadar ahh bir köpegim olsaydı demedim. Remington Sporting Clays 3+1 otomatik tüfegim var 28 yasındayım. dediğim gibi arabamda yanıma oturacak ewimde benle oynayacak yola yanımda yürüyecek balıkta sagımda solumda dolanacak ava gidincede yediginin hakkını verecek ırkı saglam kaliteli bir arkadaş istiyorum. aslına bakarsanız imkanlarım kadar konusmadım imkanlarım sınırlı olsada imkanlarımın en iyisini almaya caliştim şimdiye kadar yine aynı seyi yapmayı istiyorum. amacım bi arkadaş dedigim gibi ama içimde hayalimde kafamda canlandırdıgım bi tip olursa o zaman tadına doyum olmaz o arkadaslıgın diye düşünüyorum. Hiç kimseden hediye olarakta birsey kabul etmiyorum bu yazdıklarımın anlamı biri bana hediye birseyler versin degil her ne kadar iyisini istiyorsamda ucuz etin yahnisinide hiç denemedim büyüklerimiz sayesinde o yahniye bulaşmadık :)
şimdiye kadar hiç köpegim olmadı sizlerdende yardım alarak hem köpegimi yetiştirmek hemde ilk ve hayatımın son köpek arkadasımı huzurlarınızda yanıma davet etmek istiyorum. Hayatımda baska bir zaman baska bir köpek besleyebilecegimi sanmıyorum onun için sadece 1 kere ve 1 tane besleyecegim. onada Allah ömür verdiği kadar bakacagım onun için olursa iyisi olsun diyorum herkese saygı ve sevgilerimle...

imported_avkolik
15.Nisan.2010, 21:26
Volkan kardeşim hoşgeldin sefalar getirdin...Umarım tüm aradıklarını sitemizde bulursun.Zaten zamanla göreceksin çok farklı bir ortam, çok farklı bir muhabbet ve çok farklı dostluklar var burada...

Bizlerde naçizane senden güzel katılımlar ve paylaşımlar bekliyoruz..

Selam olsun Sivas'a...

volkanözcan
15.Nisan.2010, 21:46
Volkan kardeşim hoşgeldin sefalar getirdin...Umarım tüm aradıklarını sitemizde bulursun.Zaten zamanla göreceksin çok farklı bir ortam, çok farklı bir muhabbet ve çok farklı dostluklar var burada...

Bizlerde naçizane senden güzel katılımlar ve paylaşımlar bekliyoruz..

Selam olsun Sivas'a...

tesekkürler insallah bundan sonra sizlerleyim.

İbrahim ÖZEL
15.Nisan.2010, 22:02
Volkan kardeş aramıza hoş geldin. Köpek konusunda acele etme. Önce araştır. Sivas soğuk memlekettir. Memleketine göre hangi cins köpek edinmen gerektiğine karar ver. İlk köpeğim diyosun. Enik alınca yetiştirebileceğine eminsen ne mutlu sana. Yoksa 2-3 yaşlarında yetişmiş bir köpek almanı tavsiye ederim. Köpek konusunda iyice araştır lafımı sokağa atma bu konuda kandırılmanı istemem. Alacağın enikse köpeğin anasını ve babasını tabiki mümkünse merada görerek almanı tavsiye ederim. Unutmadan ilave edeyim. Sitedeki herhangi birinden alacağın köpek konusunda sana yardımcı olacak abilerin ve arkadaşların olacaktır. Bu alış veriş sadece köpeği alan ve satan arasında bir ilişkidir ve asla Avkolik.Net sorumlu değildir. Kal sağlıcakla kardeşim.

Osman KARATEPE
15.Nisan.2010, 22:10
Volkan bey ailemize hoşgeldiniz inşallah isteğinize en kısa zamanda kavuşursunuz allah gönlünüze göre versin elimizden geleni yaparız doğru yerdesiniz..

Mesut BÜLBÜL
16.Nisan.2010, 05:45
ARAMIZA HOŞ GELDİN KARDEŞİM MUĞLA MİLASTAN SELAMLAR SAYĞILAR DİYORUM

İBRAHİM AKKAYA
16.Nisan.2010, 05:50
Volkan kardeşim aramıza hoş geldin inşallah gönlüne göre bir köpek bulursun.

16.Nisan.2010, 06:05
volkan abim aramıza hoş geldin bursa dan selamlar

volkanözcan
16.Nisan.2010, 08:37
Cümleten hoşbulduk . ben suan ardahanda görevliyim. aydın a tayin istedim hayırlısı ise oılur. setter e pek niyetim yok zaten soguk hava sartlarına sahip bir yere gideceğimi sanmıyorum 3 ay sonra tayinciyim. 2-3 ayda olsa ev ve iş imkanlarım iyi oldugu icin simdiden almak istiyorum dostumu. onun içn bildiğiniz gördüğünüz ve ırkın güvendiğiniz bir yavru öneriniz varsa değerlendirmeye alabiliim. bilmiyorum ama benim gözüme hitap edecek bi köpek olursa dediğim gibi taına doyacağımı sanmıyorum. Babam her zaman bir köpeğe bakmak bir çocuga bakmak gibidir der. yani zorluklarını az çok tahmn edebiliyorum. inşalah baş ederim. Ve Allah bakma fırsatı verir.
Ama simdi ilk iş zor olanı yapmak ve dostumu bulmak.Fiyat ve cins olarak kendime uygun olanı bulsam. ahhh... :)

Hüseyin ORHAN
16.Nisan.2010, 08:41
Volkan kardeşim aramıza hoş geldin inşallah gönlüne göre bir köpek bulursun.

Tamer Kuvvet
16.Nisan.2010, 08:52
Aramıza hoşgeldin abi

İbrahim ÖZEL
16.Nisan.2010, 09:01
Volkan kardeşim tahminime göre ünlü pointerleri pek takip etmiyosundur. Galiba kamu görevlisisin. Eğer yavrunu hemen almak istiyorsan Tamer Kuvvet kardeşimin elindeki enikler çok güzel. Ben Tamerin elindeki eniklere sonuna kadar kefilim ve mükemmel avcı olacak eniklerdir. Yok 3 ay sonra dersen Türkiyenin en iyi damızlık erkeği olan Lord ismindeki erkekle yine en iyilerinin içinde olan şampiyon kızı damızlık dişisi olan Nanda isimindeki İngiliz pointerleri bende ve çiftleşti. 48-50 gün sonra doğum var. Anne ve babanın avına herhangi bir abimiz yada arkadaşımızın olumsuz söyleyeceğini sanmıyorum. Bu site üyesi olanlara asla ticaret gözüyle bakmadığımı söylemiştim. Tamer kardeşimizde benim düşüncemde olan bir insandır. Tercihin ingiliz pointer olursa sana en güzel kıyakların içinde en güzel yavruyu edindirmek zaten avkolik ailesi olarak bizlerin görevidir. Sen kararını ver gerisini biz abilerine bırak. Yok seter istersen anne şampiyon baba 2009 ırk özellikleri yarışma birincisi seterimi seve seve hizmetine veririm. 10 aylık oldu zaten. Seterim Dr Ali Bürkevin Vefat eden köpeği AYS ile kuzendir. Bu ünlerini duyunca çekinme dediğimide unutma bizler bu ailenin üyelerine karşı ticaret yapmamaktayız bilmem anlatabildim mi? Kal sağlıcakla kardeşim.

volkanözcan
16.Nisan.2010, 12:26
ibrahim abi evet kamudanım. şu ana kadarda hiç ilgilenmedim ama her zaman aklımda idi iyi bir pointer. tamer beyin köpeklerinide bilmiyorum daha doğrusu kimseninkini bilmiyorum. anne ve babasının resimlerini sitede varsa arayacağım simdi. Abi seter dusunmuyorum kısı agır olan biryere gideceğimi sanmıyorum. ne diyeyim 2 gunde bu kadar ilgi duyuldugunu görmek ve sizleri tanımakta güzel benim için.

16.Nisan.2010, 13:14
Volkan Kardeş aramıza hoşgeldin. Ben Manisalı yım.Eger tayinin Aydın a çıkarda bu taraflara gelirsen tanışabiliriz.Ayrıca pointer yarışmasında resmi olan Bill in sahibiyim.1,5 haftalık yavrularımız var banada baba hakkı 2 tane yavru düşüyor. Eger istersen bi tanesini seçebilirsin.Selamlar.

volkanözcan
16.Nisan.2010, 13:37
Volkan Kardeş aramıza hoşgeldin. Ben Manisalı yım.Eger tayinin Aydın a çıkarda bu taraflara gelirsen tanışabiliriz.Ayrıca pointer yarışmasında resmi olan Bill in sahibiyim.1,5 haftalık yavrularımız var banada baba hakkı 2 tane yavru düşüyor. Eger istersen bi tanesini seçebilirsin.Selamlar.

eyvallah saolasın . buyuk bi ihtimal oraya çıkacak sanırım. yalnız sitede arama yapamıyorum link olarak resim atarsan sevinirim.

çetin ekren
16.Nisan.2010, 13:38
Volkan kardeş aramıza hoşgeldin...Erzurum'dan kucak dolusu sevgiler sunar keyifli paylaşımlar dilerim...

volkanözcan
16.Nisan.2010, 13:44
erkan bey köpeğin resmini gördüm gerçekten güzel maaşallah. yavruların resimleri mevcutmu acaba

volkanözcan
16.Nisan.2010, 13:46
Volkan kardeş aramıza hoşgeldin...Erzurum'dan kucak dolusu sevgiler sunar keyifli paylaşımlar dilerim...

tesekkurler abi. Ardahan erzuruma uzak degil. tanısmak ümidi ile...

çetin ekren
16.Nisan.2010, 14:07
her zaman beklerim kardeşim...Ardahanda yakın sivasta...hemen hemen aynı arada bir saat fark var galiba...

16.Nisan.2010, 14:18
Volkan kardeş yavruların resimleri ni çekmedim daha. zaten ilk defa sana söyledim yavruları var diye. bende 1 defa gördüm zaten yavruları.8 yavru hepside sarı beyaz renkli.biraz daha büyüsünler resimlerini çekerim.selamlar.

volkanözcan
16.Nisan.2010, 15:00
Aslında hayalimde siyah beyaz vardı ama bakarsın kısmettede senin ufaklıklardan biri vardır :) hadi hayırlısı. Ama hayalimdeki tipi yinede arıyorum... imza bölümündeki resimde bulunan anne ve babasının resimimi ?

17.Nisan.2010, 06:14
volkan abı bence ingiliz sarı kafa ama senın zevkıne karısmamhttp://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/78.gif

volkanözcan
17.Nisan.2010, 07:51
Ali aslında onada içim gidiyo ama valla neye karar verecegmi şaşırdım. Neden dolayı hangisi daha iyidir hiç bilmiyorum. Kara kafa olanlar eger vücudundada leke taşıyorsa daha bi başka duruyo gibi geliyo bana. sarı kafalarda öyle aslında sarı kafamı kara kafamı diye bi bölüm açılsa :) neden sarı kafa yada neden kara kafa diye bilgi sahibi olurduk

İbrahim ÖZEL
17.Nisan.2010, 12:26
Böyle bişi olamaz volkan sarı kafa daha iyi av yapar yada kara kafa iyidir diye bişi yok. Aynı ana baba aynı doğumda hem sarı hem kara kafa doğurur. Ana baba aynıdır. Zaten seninle konuşmuştuk. Köpeği araman erken dur bi tayinin çıksın gideceğin yerde araman daha iyi olacak.

volkanözcan
17.Nisan.2010, 14:07
abi hevesim geçmeden alayım diyorum şimdi Ardahan da zaten yalnızım evde boş kimse yok odamın balkonuda var 3 ay yapacak işte yok iş yerim zaten evin altı. işe in eve cık sıkıldım en azından işede gotururum ewede ugrasır dururum işte.

volkanözcan
17.Nisan.2010, 14:10
yinede siz daha iyisini bilirsiniz ama Tamer bi halimden anlasada okey verse o zaman beklemek daha zevkli olacak .
ben gerçi onun halindende anlıyorum o haklı bende hevesli işte çatışacaz birazcık :)

unforgiven
17.Nisan.2010, 15:09
Dostkolik sitemize hoşgeldiniz... İnşallah aklınızda tasarladığınız köpeğinize kavuşursunuz... Ustalarımız elinden geldiğince yardımcı olacaklardır...

Saygılarımla...

volkanözcan
17.Nisan.2010, 15:12
eyvallah saolasın ismail kardeş. Yardımcı olmak isteyen çok Allah razı olsun. Site kurucusundan yorum yapan cevap veren smiley koyanına a kadar herkese cok tesekkür ederim.

hasan polat
17.Nisan.2010, 21:09
hoşgeldın kardeş..secere olayını kafana takma av yapan kopeklerle ılgılen derım..

volkanözcan
17.Nisan.2010, 21:56
eyvallah hasan abi ilk tercihim cins olması, 2. tercihim tip olarak hosuma gitmesi. tek dezavantajım sitearacılığı ile alırsam eniği görmeden alıyo olmam o konudada alacagım arkadaşa güveniyorum

Recep DÖNMEZ
18.Nisan.2010, 18:52
Volkan Kardeşim!siteye ve aramıza hoş geldin sefalar getirdin...
Burada inşallah keyifli anlar yaşar,güzel paylaşımlarla aramızda
olursun.
Öncelikle bir soluklan!!!,siteyle, bizlerle kaynaşmana bak,köpek işleri
zaten hallolur kaynaşma olduktan sonra...
Selamlar...

volkanözcan
18.Nisan.2010, 18:56
Abi tesekkür ederim bilgilendirmen için. Ben biraz ha deyince olsun isteyen bi adamım bende sevmiyorum bu huyumu ama yazılandan baskasıda olmuyor zaten kaderde. Köpek için yardımcı olmaya çalian arkadaşlar var saolsunlar . zaten bundan sonra buralardayım abi. her zaman muhabbete sohbete acıgım.saygılar.