Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese Yeniden Merhaba :)
Elfin Asilkan
16.Nisan.2010, 19:34
Uzun bir aradan sonra yeniden avkolikte olduğuma ben bile inanamıyorum :) beni tanıyan avcı abilerime öncelikle merhaba umarım herkes iyidir...en güzel av hayatının anlatıldığı avkolikte yeniden birlikte olmak güzelmiş bee :) herkese kocaman sevgilerrrrr ....elfinnnn geriii geldiii :):):)
çetin ekren
16.Nisan.2010, 19:43
hoşgeldiniz...keyifli paylaşımlar dilerim...
imported_avkolik
16.Nisan.2010, 19:45
Elfin hoşgeldin...Avkolik böyle işte bi kere bulaştın mı bi daha zor bırakmak :)
Arkadaşlar Elfin sitemizin kuruluş zamanlarında moderatörümüzdü...Biraz ara verdi yine aramızda...
Eski katılımlarını bekliyoruz, keyifli paylaşımlar...
İbrahim ÖZEL
16.Nisan.2010, 19:49
Kardeşim yuvana dönmene çok sevindim hoş geldin...
Elfin Asilkan
16.Nisan.2010, 19:59
Hoşbulduk :) şaka gibi valla yaa zaman ne çabuk akıp gidiyooo... 1,5 yıl olmuş ara vereli baya bi tatil yapmışım ben yaa :) Fırsat buldukça gene paylaşımlarıma devam ederim ... herkese sevgiler....
fevzi dursun
16.Nisan.2010, 20:48
Elfin hoşgeldin okul bitti galiba, senin şu poaçalarını ve paylaşımlarını özledik yaw, :D hadi bakalım ayağının tozuyla güzel paylaşımlarının devamını bekleriz, selamlar
kapadokyali_1981
16.Nisan.2010, 20:53
Elfin hanım hoşgeldiniz gidişiniz gibi gelişinzde süpriz oldu biraz :) Paylaşımlara kaldığı yerden devam.
Elfin Asilkan
16.Nisan.2010, 21:00
slm fevzi abi yeniden avkolikteyim :) valla okul bitmedi daha son dönemdeyim inşallah bu yıl bitecek :) valla bende avkoliği özlemişim yaauff :)
Ömer Abi gidişlerim Dönüşlerimin habercisidir :) seviyeli içten samimi bir paylaşım sitesi olan avkolikten nasıl vazgeçilir :) yeniden herkese merhaba :)
Tamer Kuvvet
16.Nisan.2010, 21:01
Hoşgeldin sefalar getirdin
fevzi dursun
16.Nisan.2010, 21:07
seni tekrar aynı neşeyle aramızda görmek güzel elfin keyifli paylaşımlar kardeşim,
unforgiven
16.Nisan.2010, 23:42
Kardeşlerin en güzeli geri mi gelmiş Dostlar arasına yoksa bana mı öyle geliyor :) Kardeşim ailemize tekrar tekrar hoşgeldin... Siteden izinle ayrıldın gittin ama bağlantıyı koparmadık telefonda ve nette... Rabbim öylesine güzel bir şekilde geri dönmeyi de nasip etti :) Hadi bakalım canım kardeşim bir el atalım siteye hareket katalım birlikte :)
Saygılarımla...
Elfin Asilkan
16.Nisan.2010, 23:53
nasıl süpriz yaptım ama kardeşim :) sana bile söylemedim :) özlemişim varya hele pointerları :) benim dost dediklerimle ben sadece sanal ortamda konuşmam bunu bilirsin ....avkoliğin bana kazandırdığı en sağlam kardeşimsin benim tabiki görüşcez...bide neyi özledim biliyonmu hani şu geceleri Avkolik gece nöbetlerini :):)
unforgiven
17.Nisan.2010, 00:06
Canım kardeşim gerçekten de mükemmel bir insansın Rabbim yokluğunu göstermesin inşallah... Senin yerini kimseler dolduramaz... Nöbetlere de Rabbimin izni ile bu gece tekrar başlıyoruz. Evet Avkolik ailesi gece nöbet çizelgesini hazırlayalım hep birlikte lütfen :) Yönetime sesleniyorum en kısa zamanda nöbet çizelgesini çıkaralım tekrar :D
Saygılarımla...
Osman KARATEPE
17.Nisan.2010, 10:07
Hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim..
fehmiabaci
17.Nisan.2010, 11:22
Hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim..
Elfin Asilkan
17.Nisan.2010, 12:20
Osman Abi ve Fehmi Abi hoşbulduk :) teşekkür ederim...
ALPEREN
17.Nisan.2010, 18:20
ELFİN, HOŞ GELMİŞ, SAFALAR GETİRMİŞ.
GELİR GELMEZ HAREKET GELMİŞ SİTEYE, NE GÜZEL.
PAYLAŞIMLARI BEKLİYORUZ.
SELAMLAR...
sukru sunar
17.Nisan.2010, 18:29
hoşgeşdiniz keyifli paylaşımlar....
Recep DÖNMEZ
18.Nisan.2010, 13:55
Hoşgeldiniz!
Keyifli ve bol paylaşımlı günler dilerim...
Selamlar..
volkanözcan
18.Nisan.2010, 16:30
HOŞGELDINIZ.
mustafa altınsoy
19.Nisan.2010, 04:42
hoşgeldiniz.
Elfin hoşgeldin. Keyifli paylaşımlarını bekliyoruz. selamlar.
elfin hoşgeldin keyifli paylaşımlar dilerim...
Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz keyifli paylaşımlar
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.