Orijinalini görmek için tıklayınız : internetsiz bi hayat :(
Elfin Asilkan
16.Nisan.2010, 23:12
en büyük hobim internette olmak ...nasıl bir hastalık nasıl bir tutku bilemiyorum..bildiğim tek şey internetsiz bir hayat aşksız bir hayattan daha kötü :) her ne kadar teknoloji insanlar arası iletişimi artık bitirdi deselerde bana göre internet dünyayı keşfetmeyi,yerli yabancı herkesi tanımayı sağlayan en iyi teknoloji :) keşke birde kötü kalpli insanlar bu güzel teknolojiyi kirletmese :( en sevdiğim 3 şey pc'im internetim ve zafer gazozum :)
unforgiven
16.Nisan.2010, 23:48
Zafer Gazozu demesen Denizlili olduğun belli olmaz değil mi :) Bu arada internet gerçekten bir yönde çok lazım olan bir ihtiyaç fakat kullanmasını bilmeli ve iyiye güzele hizmet etmeli...
Saygılarımla...
Elfin Asilkan
16.Nisan.2010, 23:58
olmazz olmazzz :) zaferin en iyi temsilcisi benim okulda bile bütün ödevleri zafer üzerine yapıyom :) yakın bi çağda colaya rakip olması için uğraşacam :) :) Allah'ım tam bir pazarlama bölümü öğrencisiyim olamaz böle bişeyy :):):)
unforgiven
17.Nisan.2010, 00:02
Gülmekten karnıma ağrılar girdi :D :D :D :D Kardeşim senden beklenir Coca Cola firmasını dahi batırırsın sen istedikten sonra :D
Saygılarımla...
Elfin Asilkan
17.Nisan.2010, 00:11
sen gül bakalım bana :) hayat bu rüzgarın nerden eseceği belli olmaz....Philip Kotler'den öğrendiğim 4p ile dünya pazarına açılırım bi gün :) dua et yeterrr kardeşim :)
unforgiven
17.Nisan.2010, 00:12
4p ne kardeşim :) Benim gibi cahil adam 4p filan bilmez biraz açıklayıcı olarak yazarsan yeni bir bilgi eklemiş olurum dağarcığıma :)
Saygılarımla...
Elfin Asilkan
17.Nisan.2010, 00:20
Philip Kotler Pazarlamacıların bilim babası :) 4p = Ürün + Fiyat + Dağıtım + Tutundurma Fonsiyonlarıdır :) görmemişin biri pazarlama bölümü öğrencisi olmuş okumuş okumuş ders verici olmuşşş :)
Tamer Kuvvet
17.Nisan.2010, 05:53
Elfin hanım vallaha pazarlamaya bilimsel yaklaşıyorsunuz bravo doğrusu :)
zafer gazoza laf yok.... eski şişesinde buz gibi zafer gazozun üstüne meşrubat tanımam...
unforgiven
17.Nisan.2010, 07:57
:D :D :D :D Kesinlikle laf yok :)
Saygılarımla...
Kardeşim öncelikle hoşgeldin. İllaki internet hayatımıza girdi çıkmak bilmiyor. Ama buradaki iletişimi ve birikimleri gerçek hayata geçirmek ve kullanılabilir hale getirmek de çok çok önemli. Hele son zamanlarda Türk Milletinin bu birilikteliği doğal ortamlarda pekiştirmesi çok önemli.
Gazoz konusuna gelince tatmadım adını bile yeni duydum. Ama mutlaka güzeldir. Bizim olan herşey gibi.
naz gülhan
17.Nisan.2010, 09:09
elfin hanım öncelikle aramıza hoşgeldiniz gazoz ve internetsiz kalmak dışındada avcılık la ilgili yada daha baska dikat çekici konulardaki degerli paylaşımlarınızı bekleriz böylesine bir konuya yazmak istemezdim ama hoşgeldin demek adına açtıgınız konun altına yazdım rast gele
Osman KARATEPE
17.Nisan.2010, 10:05
İnternetin hayatımızdaki rolü tartışılmaz ama özellikler çocukları ve gençleri fiziksel aktivitelerden alı koyması insanların üzerinde herzaman bir sır perdesinin olması en önemliside güzel Türkçemizi kötü yönde etkilemesi dez avantajdır bu konulara dikkat edildiği sürece sorun yok...
Elfin Asilkan
17.Nisan.2010, 11:35
Ulaş Abi Hoşbulduk :) İnternetin en güzel yanlarından biri sanırım iletişim kurmak ...bunun da en güzel örneği avkolik :) avkolik sayesinde bir çok insan av ve avcılığın önemini,gereken bilgileri ve kendilerinin av hayat başarısını paylaştığı bi ortam olması....
Naz hanım Hoşbulduk teşekkür ederim :) Avkoliğin ilk açıldığı dönemlerde Moderatör olarak paylaştığım bilgileri aynı hızla devam ettireceğimden emin olabilirsiniz :) saygılarımla....
Osman abi bu konuda çok haklısınız...Türkçenin unutulması,örf ve adetlerin yok edilmesi gibi konularına malesef etki edebiliyor.Bu yönde çalışan sitelerin her geçen gün artması bunun en büyük ispatı...Gençlerimizi ve çocuklarımızı bilinçli bi şekilde internetin kullanımını öğretirsek bu tür sorunların yaşanmayacağını düşünüyorum...saygılarımla...
Elfin hanım merhaba.. Hoşgeldiniz..
Uzun zamandır buradayım, sizi ilk defa görüyorum. Paylaşımlarınızı dikkatli bir şekilde izleyeceğimi bilmenizi isterim. Konuya polomik olmasın diye yorum yapmak istemiyorum..
Biraz reklam kokuyor..!! http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif Ülkemizden herhangi bir ürünün dünya markası olması şahsımı mutlu eder. Dilerim arzu ettikleriniz gercekleşir.
Selamlar... Rast gele.
Elfin Asilkan
17.Nisan.2010, 17:59
Hoşbulduk Naim Abi :) sanırım ben siteden ayrıldıkdan sonra siz üye oldunuz ...ben siteden ayrılalı yaklaşık 1,5 yıl oldu.. şaka gibi zaten geçen zaman...Hayatın kendisi reklam bu hayatta tutunabilen yaşayabilir :) dilekleriniz içinde teşekkür ederim...Rabbim Herkesin Gönlüne Göre versin İnşallah... Saygılarımla...
kapadokyali_1981
17.Nisan.2010, 22:11
Valla hiç bişey vazgeçilmez değildir heralde internet olmasada yaşarız o zamanda nete ayırdığımız zamanı başka şeyler için kullanırız. Eskiden internetmi vardı atari oynardık çizgi film izlerdik :)
Sevgili Elfin...
Çağımızın en büyük iletişim aracı olan sanal ortam, birçok konuya eşlik etmekte ve destek vermektedir. Bu günden sonra olmazsa olmazımızdır. Geriye dönüş yoktur.
Muhakkak ki, yaşamın gerçeklerine ayak uydurmamız gerekir, hatta şarttır ama kapılmamakda fayda vardır diye düşünüyorum.
Adı üzerinde '' SANAL..!!''
Yaşamın kendisinin reklam olduğuna gelecek olursak...!! Reklamlar bitti, sıra şimdi yaşamın kendisinde diyorum..http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif
Selam ve sevgiler.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.