Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Havalı tüfek almak istiyorum...

Osman KARATEPE
18.Nisan.2010, 07:34
Çocukluğumdan beri havalı tüfeklere ilgim vardı bu yazın ortalarına doğru bir havalı tüfek almak istiyorum 150-200 tl arası önerebileceğiniz marka yada model varmı?Biraz araştırdım 4.5 mm çaptakinin namlu çıkış hızı 5.5 mm oranla daha fazla.Havalı tüfek almaktaki amacım saçmasının ucuz olması ve bu vasile ile boş kaldığım zamanlarda biraz atış talimi yaparak kendimi geliştirmek.Önerilerinizi bekliyorum...

kapadokyali_1981
18.Nisan.2010, 08:26
Genelde Hatsan kullanılıyo bendede var bi tane heralde 15 senelik falan arada bi yayını değiştiriyorum onun haricinde bi aksamasını görmedim. Uzun namlulu almanı tavsiye ederim hatta 250 Tl ye nerdeyse profosyonele yakın olan tüfekler var biraz ağır ama dürbünle bi kullanılacak derecede kaliteli tüfekler.

İbrahim ÖZEL
18.Nisan.2010, 08:30
Osman hayırdır nerde kullanacaksın havalı tüfeği. Bak havalı alanın havası artıyor ona göre. Canlılara atma sakın mermi gibi giriyor bilesin. Tecrübeyle konuşuyorum ona göre. Alıyosan hatsan al bence ben onu kullanıyorum.

Osman KARATEPE
18.Nisan.2010, 08:58
İbrahim abi avda kullanmayacağımı bilirsin sadece çocukluktan gelen bir merakım var atış talimi yapmak istiyorum.Aslında arka bahçeye gece kocaman bi fare geliyor belki onu avlarım :)