Orijinalini görmek için tıklayınız : Çalınan Köpeğim Rambo
http://img88.imageshack.us/img88/5772/phot0006pp0.jpg
Değerli Avcı Dostlarım, Yukarıda resmini gördüğünüz köpeğim Rambo 06.03.2008 tarihinde öğlene doğru Hatay/İskenderun' daki evimin bahçesinden kilitli yerden telin üzerinden kucaklanarak çıkartılmak sureti ile çalınmıştır. Gören ve duyanlar aşağıdaki telefonla beni ararlarsa sevinirim. Saygılarımla.
M. Kemal KESKİN
Tel: 0 505 4577838
develili
07.Mart.2008, 11:14
inş. bulunurda mutlu olursun hataylı kardeşim
Adil Karakus
07.Mart.2008, 12:45
Mustafa Kemal bey inş.bulursunuz vallahi illallah diyorum artık bu ne yaa cesarete bak barınağa gel elinle al git ahlaksız herifler ya bu işin cılkı cıktı artık.
Bu çalınma işlerinin özü nedir anlamakda zor vesselam
İNŞAALAH BULUNUR.Sayın abim çip takılıysa çabuk bulunuyor. yoksa ÇEVRENİZİ iyi araştırın gören olmuştur, belkide.
Değerli Avcı Dostlar, Rambo, İskenderun'da bulunmuş. Arkadaşım köpek hırsızına 30,00 Ytl. vererek köpeğimi almış. Hırsıza para verip kendi malını almak, benim hiç hoşuma gitmediği halde bu parayı vermek zorundayım. Akşam, arkadaştan durumu tam olarak öğreneceğim. Şayet hırsızı bana gösterirse, müsadesi de olursa, hem hırsızdan davacı olacağım, hem de bir tarafını kıracağım. Saygılaramla.
fatih demircan
18.Mart.2008, 09:03
gerekeni yap abi kanuni yönden bir daha böyle birşeye yeltenmesin.inşallah hakettiği cezayı alır
ayıp bişi bu kopek horoz hırsızlıgı...
sen yetısırr buyut bak sonar adam calsınn olacak iş değilll..
abı hırsızdan davacı ol ama kendıne gelebılcek olumsuzluk lardan uzak dur abii
sen haklıyken sonra haksız yere dusebılırsınn...abı yanlıs anlama bu akıl werme değil..
selamlar
Dostlar, bu adamlar çete, köpeği çocuklara çaldırıyorlar. Benim köpeği araması için araya koyduğum arkadaş resmen pazarlık yapmış, 100,00 Ytl. istemişler, daha sonra 50,00 Ytl.'ye düşmüşler. Arkadaş 30,00 Ytl. vermiş köpeği almış. Köpeği bulan arkadaş, çok değerli bir arkadaş. Benden para falan talep etmiyor, bu olayı diğer arkadaşımıza anlatmış. Adamlar her şeyin hırsızlığını yapıyor. Babaları, anaları, sülaleleri hırsız zaten. Ayrıca bir hırsızlık şebekesi kurmuşlar. Geçenlerde benim köpeğimi ararken ben de o arkadaşın köpeğini buldum. Adamlar köpeğini büyük bir alan içinde koca bir hangara kilitlemişler. Önünde bekçi kulübesi var, etrafı çevrili. Alana bile girmek mümkün değil. Köpeği ararken tesadüfen tanıştığım, gazino işleten sabıkalının biri söyledi, köpeği getiren adam yüzümüze karşı, ben bu köpeği vermezdim ama ortağım verdi, o yüzden veriyorum dedi. Bir de motorla uzaktan geldiği için benzin parası verdik. Arkadaştan duyduğuma göre benim köpeği de aynı ekip çalmış.Bu defa köpeğim çalınmadan önce eve de hırsız girdi, aynı şahısların olabileceklerinden şüpheleniyorum. Fakat arada arkadaşımız var. Araya kimleri soktu, kimlere ne söz verdi bilmiyorum. Onu ezemem. Daha önce de köpeğim çalındığında o arkadaş bulmuş, evime kadar getirmişti. Durum bu dostlar, çok sinirleniyorum fakat duruma akşam bakacağız. Saygılarımla.
imported_avkolik
18.Mart.2008, 14:08
Dostlar, bu adamlar çete, köpeği çocuklara çaldırıyorlar. Benim köpeği araması için araya koyduğum arkadaş resmen pazarlık yapmış, 100,00 Ytl. istemişler, daha sonra 50,00 Ytl.'ye düşmüşler. Arkadaş 30,00 Ytl. vermiş köpeği almış. Köpeği bulan arkadaş, çok değerli bir arkadaş. Benden para falan talep etmiyor, bu olayı diğer arkadaşımıza anlatmış. Adamlar her şeyin hırsızlığını yapıyor. Babaları, anaları, sülaleleri hırsız zaten. Ayrıca bir hırsızlık şebekesi kurmuşlar. Geçenlerde benim köpeğimi ararken ben de o arkadaşın köpeğini buldum. Adamlar köpeğini büyük bir alan içinde koca bir hangara kilitlemişler. Önünde bekçi kulübesi var, etrafı çevrili. Alana bile girmek mümkün değil. Köpeği ararken tesadüfen tanıştığım, gazino işleten sabıkalının biri söyledi, köpeği getiren adam yüzümüze karşı, ben bu köpeği vermezdim ama ortağım verdi, o yüzden veriyorum dedi. Bir de motorla uzaktan geldiği için benzin parası verdik. Arkadaştan duyduğuma göre benim köpeği de aynı ekip çalmış.Bu defa köpeğim çalınmadan önce eve de hırsız girdi, aynı şahısların olabileceklerinden şüpheleniyorum. Fakat arada arkadaşımız var. Araya kimleri soktu, kimlere ne söz verdi bilmiyorum. Onu ezemem. Daha önce de köpeğim çalındığında o arkadaş bulmuş, evime kadar getirmişti. Durum bu dostlar, çok sinirleniyorum fakat duruma akşam bakacağız. Saygılarımla.
yahu bu ne holywood filmi gibi olmuş...ama mutlu sonla bittiği için çok sevindim kardeşim...Gözün Aydın
asil3571
18.Mart.2008, 21:00
Yapılan yorumlara katılmamak mümkün değil, birşey daha varki önce yürek !! İnsanın yüreğinde biter bu iş. Neyin doğru neyin yanlış olduğunu bize hernekadar beynimiz yönlendiriyorsada !! İnsanın içi sızlamadımı beyin napsın !!!!
Dostlar, köpeği bulan arkadaş. Sana köpeği kimden aldığımı söyleyemem, benim aşiretten, hem de biz onlarla konuşmuyorduk, öyle olmasına rağmen adamı çağırdım köpeği aldım dedi. Köpeği aldığı adam bu köpeği çocuklardan 30,00 Ytl. karşılığında aldığını söylemiş. Benim aradığımı da bildiğinden, köpeği satacakmış. Şayet ben almasaydım, köpeğin pazarlığı yapılmış, köpek 100,00 Ytl. karşılığında Antakya'ya satılıyordu dedi. Köpek için ödediğim parayı ödeme önemli değil dedi. Bu işe polis falan girerse, biz zaten onlarla geçmişte kavgalıyız, bütün gençler birbirlerine girer dedi. Bu durumda yapacağım hiç bir şey kalmadı, çatladım, şiştim ama maalesef arada dostlar var. Parayı dostumuza ödedik.
Diğer yoruma gelince, bu insanların altlarında özel arabaları var, mal varlıkları, 2 katlı, üç katlı evleri falan var. Ya da Uyuşturucu müptelâları. yani öyle fakirlik falanla ilgisi alakası yok. Yaşam tarzları bu. Bu işleri meslek haline getirmişler. Anadan, Babadan çocuklarına aktarıyorlar. Saygılarımla.
boybey
20.Mart.2008, 12:02
tamamen ticaret anlayışıyla yapılan işler bunlar arkadaşlar.<bu yüzden bizde bi yerden köpek alırken iyi araştırıp soyunu sopunu alalım.ve böyle bi yerlerde böyle birilerini görürsekte gerekeni yapalım.düpedüz şerefsizlik bu.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.