PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ferma Fotoğrafları Yarışması SONUÇLARI

imported_avkolik
25.Nisan.2010, 15:24
Yapmış olduğumuz yarışma sonuçlandı...Sizlerin kullandığı oylar doğrultusunda oluşan sıralamalar aşağıdaki gibidir...

Yarışmamıza sponsor olan değerli arkadaşların yarışma başında sponsor oldukları hediyelerin dağılımlarıda sıralama yapılırken açıklanmıştır...

Yarışmaya katılan tüm arkadaşlara, oy kullanan bütün üyelerimize ve desteklerini esirgemeyen sponsorlarımıza teşekkürü borç biliyoruz ve bizleri yalnız bırakmadıkları için minnettarız...

[HR]

wWw.AvKoLiK.NeT (http://www.avkolik.net/) & wWw.AvKoLiK.OrG (http://www.avkolik.org/) Yönetimi

[HR]

SONUÇLAR

Pointer IRKI

Birincimiz : BİLL - Erkan ÖZTÜRK ---> 78 Oy

Bir adet çeyrek altın - (Sponsor: Tufan TİRELİ)
Katlanabilir Su Bidonu 5 Kg - (Sponsor: Yalçın AKKURT)
Bir adet Tulum - (Sponsor: İzzet OĞUZ)
Bir adet Tüfek Kılıfı - (Sponsor: İNPEK AV DOĞA)
Bir adet Yelek - (Sponsor: İNPEK AV DOĞA)

İkincimiz : AKİL - Veli BALIKTAY ---> 75 Oy

Eser (mini) Havalı Tüfek) - (Sponsor: Erkan ÇETİN - İREM AV BAYİ)

Üçüncümüz : BİNGO - Mustafa HELALPARA ---> 60 Oy

Katlanabilir Su Bidonu 20Kg - (Sponsor: Yalçın AKKURT)

DİĞER IRKLAR

Birincimiz : LORD - Hüseyin ÇETİN ---> 82 Oy

Tek Saçma Tüfek Veya Avcılık Vizesi - (Sponsor: Halil KÜÇÜK) Katlanabilir Su Bidonu 10 Kg - (Sponsor: Yalçın AKKURT)

İkincimiz : LAYKA - Sadettin BIYIKLI ---> 77 Oy

Erkek Kol Saati - (Sponsor: Tufan TİRELİ)

Üçüncümüz : TİNA - Kadri AĞRALI ---> 35 Oy

Köpek Maması 10 Kg - (Sponsor: Cemal ÇIKRIKÇIOĞLU)

Onur Ödülleri

Final Oylamasına Kalan

DAF - Mehmet KOÇ

Opinel Marka Orta Boy Av Çakısı (Sponsor : Osman KARATEPE)

Tüfek Kılıfı ( Sponsor : İNPEK AV DOĞA )

HERA - Yücel MERT

Kamuflaj Fişeklik (Sponsor : Semih AÇIŞ )

EFE - Ziya ÇOBANOĞULLARI

Deri Fişeklik (Sponsor : İbrahim ÖZEL )

Yarışmada Oy Kullanan Üyelerimizden

Serkan ERTENLİCE 1 Kutu Fişek (Sponsor : Fevzi DURSUN)

Fehmi ABACI 1 Kutu Fişek (Sponsor : Mehmet MUTLU)

Orçun KIZIL 1 Adet Yelek (Sponsor : İNPEK AV DOĞA)

sukru sunar
25.Nisan.2010, 15:38
herkese hayırlı olsun emegı gecen tum abılerımıze tesekkurler.ben katılamadım bu yarısmaya fakat yenoden boyle guzel organızasyonlar beklıyoruz selamlar...

İbrahim ÖZEL
25.Nisan.2010, 18:15
Ziya bey adres telefon alabilirmiyim. Emanetiniz bende hemen size göndermek isterim...

kapadokyali_1981
25.Nisan.2010, 20:16
Hayırlı uğurlu olsun birinci ikinci pek bişey farketmez bence her zamaanki gibi dostluk kazandı.

çetin ekren
25.Nisan.2010, 21:13
hayırlı olsun...emeği geçenlere,zaman ayırıp seçim yapanlara ve bu güzellikleri bizlerle paylaşan dostlara sonsuz teşekkürler...

avci064
26.Nisan.2010, 00:07
Herkese hayırlı olsun. Emegı geçenlere, oy kullananlara tesekkurler.

Ödüllerin nasıl ulaşacağı hakkında bilgi verebilirmisiniz.

Recep DÖNMEZ
26.Nisan.2010, 07:27
Öncelikle bu yarışmaya katılan tüm köpeklerin
birbirinden değerli olduğunu,tüm fermaların birbirinden
güzel olduğunu belirtmek istiyorum.Yarışma için fotoğraf
gönderen herkese ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum...
Bunun bir yarışma,bir eğlence olduğunun hepimiz farkındayız
ve dereceye girenleri tebrik ediyoruz.....
Herkese selamlar ve saygılar...

26.Nisan.2010, 07:46
Böyle bir yarışmayı organize eden, katılan, oy veren herkesese teşekkür ederim.Ayrıca bizlere bu degerli hediyeleri gönderen sponsorlara sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Manisadan tüm dostlara selamlar.

26.Nisan.2010, 08:11
Herkese hayırlı olsun.bukadar güzel köpeğin fotoraflarının bir arada görmemizi sağlayan site yönetimine teşekkürler tüm resimler muhteşemdi

Osman KARATEPE
26.Nisan.2010, 08:32
Tüm katılımcıları tebrik ederim hepsi bizim gönlümüzde bir numara ...
Ama birinci olan arkadaşları ayrıca kutluyorum can dostlarınıza allah can pekliği versin...

Tamer Kuvvet
26.Nisan.2010, 09:13
tüm katılımcılara ve köpek sahiplerine çok teşekkürler başarılarınız daim olsun bu arada bu yarışmayı destekleyenlerede ayrıca teşekkür ederim.

yalcin05
26.Nisan.2010, 09:27
tüm site üyelerine böyle güzel bir paylaşımda bulunmalarından dolayı tşk.eder,katılımcı ve puanlamaya girerek hediye kazanan dostlarımızıda iyi günlerde kullanmaları dileğimle...

erkan ÖZTÜRK 5/1 su bidonu
mustafa HELALPARA 20/1 su bidonu
hüseyin ÇETİN 10/1 su bidonu kazanmışlardır,kendilerini ayrıca tebrik ederim...adreslerini dilerlerse burada dilerlerse özel mesajla tarafıma bildirmeleri halinde derhal hediyeleri kendilerine kargo edilecektir, saygılarımla

26.Nisan.2010, 09:31
Öncelikle yarışmada başarılı olan avcı dostlarımızı tebrik ederim. Başarılarının devamını dilerim.
Yarışmaya katılım ve hertürlü destekte bulunan avcı dostları da kutlarım.

hcetin064
26.Nisan.2010, 09:47
BU ORGANİZASYONDA EMEĞİ GEÇEN VE BİZLERİ AVCILAR OLARAK BİRARAYA TOPLAYAN DOSTLUKLARIN KAZANILMASINDA BÜYÜK PAY SAHİBİ OLAN TÜM AVKOLİK CAMİASINA VE DESTEKLERINDEN DOLAYI SPONSORLARA AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM.

hcetin064
26.Nisan.2010, 09:53
ADRESİM:ÇOBANOĞLULLARI GIDA TİC.LTD.ŞTİ KOLANKAYA KÖYÜ
EŞME/UŞAK
TEL:0535 934 2917

yalcin05
26.Nisan.2010, 09:58
ADRESİM:ÇOBANOĞLULLARI GIDA TİC.LTD.ŞTİ KOLANKAYA KÖYÜ
EŞME/UŞAK
TEL:0535 934 2917

tşk.ederim. hüseyin bey,

26/04/10 fillo kargo 0917246 nolu evrak ile adresinize hediyeniz gönderilmiştir....

Mesut BÜLBÜL
26.Nisan.2010, 10:53
Bu yarışmada başarıya imza atan tüm yarışmacı kardeşlerimize tebrik ederim başarılarının devamını dilerim sayğılarımla

26.Nisan.2010, 12:26
Bu organisasyon da emeği geçen tüm dos kolik ailesine ve site sakinlerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum dosluk ve kaynaşma açısın dan faydalı bir etkinlik oldu dereceye giren arkadaşlara başarılarının devamını dilerim hepiniz sağlıcakla kalın saygılar...

fehmiabaci
26.Nisan.2010, 13:28
tüm katılımcılara ve köpek sahiplerine çok teşekkürler başarılarınız daim olsun bu arada bu yarışmayı destekleyenlerede ayrıca teşekkür ederim.

yucelmert
26.Nisan.2010, 14:18
tüm destek veren ve sponsor olan arkadaşlarımıza teşekkür ederim.
tabiki güzel veren köpeğimide kemik ile ödüllendireceğim. :)
selamlar.

imported_avkolik
26.Nisan.2010, 15:11
Herkese hayırlı olsun. Emegı geçenlere, oy kullananlara tesekkurler.

Ödüllerin nasıl ulaşacağı hakkında bilgi verebilirmisiniz.

Savaş kardeşim üstte olduğu gibi ödül alan arkadaşların adreslerini yazmaları durumunda gereken yapılacaktır...

Yani ödül kazanan arkadaşlar adreslerini buraya yazsınlar...Gereken yapılacaktır...

26.Nisan.2010, 16:24
Veli balıktay ALANYA Sanayi sitesi ismail oğan cad no 8 BALIKTAY ÖZEL RENAULT SERVİSİ TEL 0 532 287 06 44 GÖNDEREBİLİRLER SAYGILAR...

Mustafa HELALPARA
26.Nisan.2010, 17:01
Değerli avcı dostlar bu güzel etkinliği hazırlayan site yönetimini ve sponsorlarımızı kutluyorum..

Etkinliğimizde derece yapan köpeğim bingonun hediyelerini

KÜTAHYA EMET AVCILAR DERNEĞİNE hediye ediyorum .

Çekiliş yada açık arttırmada elde edilecek gelirin dernek kasasına teberrü olarak geçmesi için gereğinin yapılmasını site yönetiminden rica ediyorum..

SAYGILARIMLA

Mustafa HELALPARA

yucelmert
26.Nisan.2010, 18:01
şahsıma gönderilecek hediyeyi aşağıda bilgileri bulunan yeni avcı arkadaşıma göndermenizi rica ederim. teşekkürler.

alıcı : selahattin taşmum
cumhuriyet mh. şehit bülent ilhan sok. no:7/2 turgutlu/manisa
0 537 692 60 23

saadettin BIYIKLI
26.Nisan.2010, 21:52
hayırlı olsun arkadaşlar güzel çekişmeli geçen bir etkinlik oldu herkese teşekkürler adres atatürk oto snayi sitesi 2 kısım 18 sokak no.613 s&s otomotiv maslak istanbul rastgele

İbrahim ÖZEL
26.Nisan.2010, 23:13
Ziya beyyyyyyy adres lütfennnnnnnnnnnnnnnn

27.Nisan.2010, 11:16
İbrahim Kardeşim ;
Teveccühün için teşekkür ederim.

Akhisar Avcılık Atıcılık ve Amatör Balıkçılık İhtisas Spor Külübü Derneği'ne adıma göndermenizi rica ediyorum.
22-23 Mayıs Çağlak Festivalinde uygun şekilde Mehmet SUCU Başkanım kullansın inşallah.

27.Nisan.2010, 11:18
Bu organizsayonu gerçekleştiren avkolik sitesi yönetimini can-ı gönülden kutlarım.
Çok anlamlı hoş bir etkinlikti.
Sponsor olan Arkadaşlara da çok teşekkür ederim.
Bu gayret ve özveri işidir. http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif

İbrahim ÖZEL
27.Nisan.2010, 11:31
Tamamdır abi adres alındı hafta sonuna kadar elinizdedir teşekürler...

28.Nisan.2010, 14:01
ERKAN ÖZTÜRK = Akmescit mah. 4105 sk. No:35/3 Manisa

Arkadaşlar tekrardan herkese teşekkür ederim. Manisa dan tüm dostlara selamlar.

Kadri
28.Nisan.2010, 16:32
Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim.Kadri Ağralı.Kasaplar mah.Okul Sk. No:16/B Balıkesir.

yalcin05
29.Nisan.2010, 14:23
Değerli avcı dostlar bu güzel etkinliği hazırlayan site yönetimini ve sponsorlarımızı kutluyorum..

Etkinliğimizde derece yapan köpeğim bingonun hediyelerini

KÜTAHYA EMET AVCILAR DERNEĞİNE hediye ediyorum .

Çekiliş yada açık arttırmada elde edilecek gelirin dernek kasasına teberrü olarak geçmesi için gereğinin yapılmasını site yönetiminden rica ediyorum..

SAYGILARIMLA

Mustafa HELALPARA

isteğiniz üzerine adınıza olan hediyeniz; 29/04/10 0917378 fillo kargo ile kütahya emet avcılar derneğine gönderilmiştir,tşk.ederim

yalcin05
29.Nisan.2010, 14:26
ERKAN ÖZTÜRK = Akmescit mah. 4105 sk. No:35/3 Manisa

Arkadaşlar tekrardan herkese teşekkür ederim. Manisa dan tüm dostlara selamlar.

erkan bey,hediyeniz; 29/04/10 0917380 fillo kargo ile adresinize gönderilmiştir.tşk.ederim

08.Mayıs.2010, 10:21
Hüseyin SERTÇETİN
cep: 542 5328869

Sertçetin Züccaciye
Tahtakale Cad. 50. sokak No:88

Akhisar/MANİSA

Hediyelerimin bu yazdığım adrese gönderilmesini rica ediyorum.

08.Mayıs.2010, 11:26
erkan bey,hediyeniz; 29/04/10 0917380 fillo kargo ile adresinize gönderilmiştir.tşk.ederim
[/quote]

Yalçın Bey çok teşekkür ederim. Bu anlamlı hediyenizi aldım.Benim için gerçekten çok degerli.Allah sizinde gönlünüze göre versin.Manisa dan selamlar.

İbrahim ÖZEL
08.Mayıs.2010, 18:12
Ziya abicim hediyenin geri döndüğünü özelden yazmıştım saolun göndermişsiniz sizden ayrıntılı adres ve telefonu istemiştim aldım ve dediğim gibi pazartesi tekrar aldığım bu adrese gönderiyorum kalın sağlıcakla.

08.Mayıs.2010, 18:18
İbrahim senle özelden irtibat kurduk ama bir de tüfek kılıfı var.
Senin hediyen deri fişeklik onu senin göndereceğini biliyorum ve çok teşekkür ediyorum..

Tüfek kılıfı için yazdım konunun altına hangi arkadaşımız gönderecekse bilgi amaçlı.

Tüfek kılıfını da sen mi göndereceksin onu anlamadım.

İbrahim ÖZEL
08.Mayıs.2010, 18:26
Ziya abi ben sadece deri fişeklik aldım ama bakalım belkide kılıf sözüde vermişimdir hemen özelden dönerim sana

09.Mayıs.2010, 08:22
EFE - Ziya ÇOBANOĞULLARI

Deri Fişeklik (Sponsor : İbrahim ÖZEL )

Tüfek kılıfı İNPEK AV Bayiinin hediyesi imiş.

imported_avkolik
09.Mayıs.2010, 21:55
Tüfek kılıfı ve avcı yeleği gönderimi yapılacak Ziya abi...Göndrildiğinde buradan bu hafta içinde bilgi vereceğim...

10.Mayıs.2010, 09:52
Eyvallah Ali Ekber ilgine teşekkür ederim.

22-23 mayısta Akhisar'a gel de kucaklaşalım. http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif

14.Mayıs.2010, 20:53
YÜCEL MERT ABİCİM HEDİYENİZ VERDİGİNİZ ADRESE 12.05.2010-040846 ARAS KORGO İLE GÖNDERİLMİŞTİR İYİ GÜNLERDE KULLANMANIZ DİLEGİYLE...

hcetin064
16.Mayıs.2010, 20:31
Halil KÜÇÜK, Yalçın AKKURT' un hediyeleri hemen yarışma sonuçlanması akabinde elime ulaştı. Su bidonu babama, havalı tüfek ise yeğenime güzel birer hediye oldu. Kendilerine çok teşekkür ederim.

17.Mayıs.2010, 07:24
Veli balıktay ALANYA Sanayi sitesi ismail oğan cad no 8 BALIKTAY ÖZEL RENAULT SERVİSİ TEL 0 532 287 06 44 GÖNDEREBİLİRLER SAYGILAR...

veli bey sizi ve tüm dereceye giren arkadaşları kutluyorum ben biraz geç kalmışım kusura bakmayın bugün hediyenizi yolluyorum iyi günlerde kulanman dileğimle

17.Mayıs.2010, 14:25
veli bey hediyenizi 17-05-2010 saat 15:00 de aras cargoya verildi iyi günlerde kullanman dileğiyle alanyaya selamlar..

18.Mayıs.2010, 09:41
erkan kardeşim göndermiş olduğun havalı tüfeği aldım göstermiş olduğun hassasiyetten dolayı teşekkür ederim sana ve avkolik ailesine sonsuz saygı ve sevgilerimi gönderiyorum...

18.Mayıs.2010, 20:24
herkese hayırlı olsun

saadettin BIYIKLI
21.Mayıs.2010, 20:46
arkadaşlar 2cilik hediyelerimi bir dahaki yapılacak yarışmaya ödül olarak bağaş yapıyorum herkese rastgele

İbrahim ÖZEL
22.Mayıs.2010, 20:30
Tahminen benim hediyemde yerine varmıştır.

23.Mayıs.2010, 16:45
İbrahim hediyen yerine vardı.

İbrahim Usta'yla Akhisar'da kulaklarını çınlattık. http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif

İbrahim ÖZEL
23.Mayıs.2010, 20:49
Ziya abim Allah'ım nasip ederse yüz yüze tanışmak ve sizinle av yapmak en büyük isteklerimden.

27.Mayıs.2010, 13:26
İnşallah Kardeşim inşallah Allah(c.c) nasip ederse beraber avlanırız.

Birol YAY
30.Mayıs.2010, 14:45
Yarışmayı Düzenliyenlere Yarışan Sponsor Olan Oykullanan Tüm Emeği Geçenlere Hayırlı Olsun.

yucelmert
30.Mayıs.2010, 17:12
tüfek kılıflarından bir haber varmı arkadaşlar,
bizde bir iyilik yapalım dedik, mahçup olduk, bilgi verirseniz sevinirim.

imported_avkolik
30.Mayıs.2010, 17:30
tüfek kılıflarından bir haber varmı arkadaşlar,
bizde bir iyilik yapalım dedik, mahçup olduk, bilgi verirseniz sevinirim.

Üretici firmanın üretim zamanlamsıyla ilgili bir sıkıntı var Yücel Bey..Hallolacak inşallah..Gecikme için özür diliyoruz