PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dost u Yunanistana verdik.

Tamer Kuvvet
26.Nisan.2010, 07:37
Edirne den bir ağabeyimizin dostları olan Yunanistan'dan Nikos ve Kostas kardeşlere DOST'umuzu verdik hayırlı olsun.http://i41.tinypic.com/1qsenl.jpg
http://i40.tinypic.com/qz4whe.jpg

Tamer Kuvvet
26.Nisan.2010, 07:40
Dostlar bizim için çok zor oldu ama arada kıramayacağımız bir abimiz vardı 2 aydır bizden Dost u istiyorlardı vermemek için çok çabaladık ama abimizi kırmakta istemedik Dost u verdik hayırlısı olsun neyse ki kanı bizde 2 erkek yavrusu ayırdık hayırlısı olsun bakalım.

26.Nisan.2010, 11:00
Tamer hayırlısı olsun. Ticari mi, hediye mi bilmiyorum ama,Yurt dışına verilen bir köpek çok çok iyi bir hayvan olmalı. Böyle bir köpek yetiştirdigin için seni kutlarım. selamlar.

volkanözcan
26.Nisan.2010, 11:14
Hayırlısı olsun Tamer. Dogru olanı yaptıgına eminim. İleride Profesyonel bi yetiştirici olacagında şimdiden belli. Bizim ufaklıgın babası demek yaban ellere gidiyor. Hadi hayırlısı.

Tamer Kuvvet
26.Nisan.2010, 11:57
Tamer hayırlısı olsun. Ticari mi, hediye mi bilmiyorum ama,Yurt dışına verilen bir köpek çok çok iyi bir hayvan olmalı. Böyle bir köpek yetiştirdigin için seni kutlarım. selamlar.

Erkan abim iyi dileklerin için teşekkür ederim abi bu köpeği edirne de tanıdık bir abimiz vardı onun yunanistan arkadaşları varmış iki kardeş yunanlı bunlar genç pointer arıyorlarmış bu abimde bende iyi kan pointer olduğunu biliyordu beni ve dayıoğlunu 2 ay boyunca aradı verin bu köpeği verin bu köpeği diye ısrar etti bizde bu abimizi kıramadık verdik bu pointerin yavrusunu almamış olsaydık kesinlikle vermezdik çünkü ben bu pointeri almak için çook uğraştım bu pointer daha yaşına yeni basacak zaten bu yaşta bu vücut insanları mest ediyor.gerçi kokusu ve tavşan avına daha doyamadan verdik. Yunanlı abilerimizin bu köpeği almasındaki en büyük etkende özellikle tavşan ve bıldırcın avlarında mükemmel bir avcı olmasıdır.

Hayırlısı olsun Tamer. Dogru olanı yaptıgına eminim. İleride Profesyonel bi yetiştirici olacagında şimdiden belli. Bizim ufaklıgın babası demek yaban ellere gidiyor. Hadi hayırlısı.

teşekkür ederim Volkan abim evet senin yavrunun babası yunan ellerine gitti.

Mesut BÜLBÜL
26.Nisan.2010, 12:20
hayırlısı olsun tamer kardeşim sen ne yaptığını bilerek verdiğine eminim

Tamer Kuvvet
26.Nisan.2010, 15:50
Sağolasın abim çok değerli bir abimizin hatrını kıramadık verdik.

çetin ekren
26.Nisan.2010, 15:52
hayırlısı olsun tamer kardeşim....nice DOST'lara...

Tamer Kuvvet
26.Nisan.2010, 16:03
hayırlısı olsun tamer kardeşim....nice DOST'lara...

Çok sağolasın abim

ALPEREN
26.Nisan.2010, 16:37
ELDE KALANLARA İYİ BAK, TAMER KARDEŞ.

HAYIRLISI OLSUN. SELAMLAR...

Tamer Kuvvet
26.Nisan.2010, 16:47
ELDE KALANLARA İYİ BAK, TAMER KARDEŞ.

HAYIRLISI OLSUN. SELAMLAR...

AYNEN ABİM ELİMDE KALANLARA GÜVENİYORUM ZATEN İNŞALLAH BABALARINI ARATMAZLAR

cemalreis
26.Nisan.2010, 16:50
Umarım kıymetini bilirler.

Tamer Kuvvet
26.Nisan.2010, 17:07
Umarım kıymetini bilirler.

Cemal abi bu Yunanlılar domuz ve tavşan avını çok seviyorlar bizim Dost ta onların ihtiyaçlarına karşılık verebilecek genç delikanlı o yüzden köpek onlara gitti kıymetini bileceklerine sonuna kadar inanıyorum.

Tamer Kuvvet
27.Nisan.2010, 16:19
Şimdiden özledim Dost umu

volkanözcan
27.Nisan.2010, 16:23
Tamercim gerçekten şekil vücut olarak çok güzel bir köpek daha öncedende bana anlatmıstın çok düştügünü peşine.En azından saglam ırklarıolduguna eminim. onun için Dost gitti DOSTLAR geldi diyelim. Hayırlısı olsun sıkma canını. Gider alir gelirim bah :)

28.Nisan.2010, 05:58
hayırlısı olsun boş ver dosttu. elinde dostun yerini dolduracak dosttan daha iyi olacak enikler var bence bunlar sana dosttu unutturur

Tamer Kuvvet
28.Nisan.2010, 07:53
Aynen kardeşim bende öle düşünüyorum

İbrahim ÖZEL
28.Nisan.2010, 08:00
Tamerim zaten haberim vardı verdiğinden ama yinede hayırlı uğurlu olsun. O resimleri gönderdim. Cevap gelir öğleden sonra. Kal sağlıcakla.

Tamer Kuvvet
28.Nisan.2010, 08:11
Çok teşekkürler abim sağolasın.

Recep DÖNMEZ
28.Nisan.2010, 12:31
Hayırlısı olsun Kardeş!
Bir dostunuzunda gönlünüzü almış,yeni yeni dostlar
kazanmış olmuşsunuzdur inşallah...
Selamlar...

Tamer Kuvvet
28.Nisan.2010, 12:35
Aynen Recep abi Yunanistan a dost'luk köperüsünü attık.

roza
28.Nisan.2010, 12:40
Hayırlı olsun Tamer kardeş hayrını Görsünler :) Öyle yada böyle ülkemizde iyi köpekler var artık bilinçli toplumlar olmaya dewam ettiğimiz sürece herzaman köpek veririz :)

Sen ne Düşnüyorsun Tamer şimdi bi setter bulalım sana olmaz köpeksiz..........

Tamer Kuvvet
28.Nisan.2010, 12:48
Gürkan kardeşim bende Linda ve Paşa var pointere devam diyorum ben setterleri pek sevmiyorum benim sevdam Pointere ama genede düşüncen için teşekkür ederim kardeşim düşünmen yeter.

roza
28.Nisan.2010, 12:53
Gürkan kardeşim bende Linda ve Paşa var pointere devam diyorum ben setterleri pek sevmiyorum benim sevdam Pointere ama genede düşüncen için teşekkür ederim kardeşim düşünmen yeter.

Varsa sıkıntı yok be kardeşim.......
Setteri poniteri olmaz ingiliz Kanı bunlar Kan kardeşi diyelim :)
Hayırlısı olsun sevmiyorum deme bence abim elbette bakışş Açısı zevk Herkez istediği Irkla Avlanır ama sana tavsiyem.....
Radentis yada Delmacina,working,yada Del-zangiz,Bassana kanı tasıyan safkan bi ingiliz setterle Avlanırsan Sürati Hızı ve Sitilini Burnuyla örtüştüren bir setter'e (Doğru Anatomiye sahip bir setterle Avlanırsan) bir İ.Poniter kadar Hayran kalırsın.........

Tamer Kuvvet
28.Nisan.2010, 14:32
Çok sağol kardeş değerli bilgilerin için gerçekten doğru dedin her zaman için en iyisini denemek gerek

Osman KARATEPE
28.Nisan.2010, 14:40
Tamer konuyu yeni farkettim kardeşim kusura bakma hayırlısı olsun elinde dost'un kanı olması yeter sana onlara iyi bak...

Tamer Kuvvet
28.Nisan.2010, 14:58
Teşekkür ederim Osman abi Dosttan daha güzeli Ali kardeşimizi kısmetse nasip olcak bakalım hayırlısı artık

volkanözcan
28.Nisan.2010, 16:34
Teşekkür ederim Osman abi Dosttan daha güzeli Ali kardeşimizi kısmetse nasip olcak bakalım hayırlısı artık

o nasıl olacak :D o dediğin bende zaten :D :D :D

Tamer Kuvvet
28.Nisan.2010, 16:50
Dost un yavrusu sarı olan varya ondan dedim lekesizi var senin kinin resmi kara ya ondan dedim renk olarak yani
renk hariç yavruların hepsi aynı kan fark yooooook

volkanözcan
28.Nisan.2010, 17:27
ben anlamam en güzeli benim :D Birde Tamer senin eniklerden alanlarla irtibata geçelimde en azından birbirimizdn destek alarak büyütürüz yavruları. eksik yönlerimizi kapatmaya çalışırız bu sayede daha saglıklı ve güzel birer canavar çıkarabiliriz ortaya.

ersin kasap
28.Nisan.2010, 17:34
tamer ayrılmak zor olsada bazılarından vazgeçmemiz gerekir yeni dostlara yeni av makinalarına kardeşim

Tamer Kuvvet
28.Nisan.2010, 18:25
Aynen Ersin abim

Mustafa ÇİL
03.Mayıs.2010, 17:35
E TAMER GARDAŞIM NE DYEYİM BEN SİZE MİLLET İTHAL ETME UĞRAŞIYO SİZ İHRAC MI EDİYOSUNUZ AYIP VALLA
BU MEMLEKETİN ALTI ÜSDÜ YERİ GÖĞÜ OLMADIMI İTHAL MAL GARDAŞIM

VALLA BRAVO DOSTUM NE DYEYİM
ALAN SATAN HAYRINI GRSÜN
HELAL SİZE VALLAHİ

Tamer Kuvvet
03.Mayıs.2010, 18:32
Sağolasın Mustafa abi senin sayende oldu abi sen vermeseydi Linda yı bunlar belki olmayacaktı Sağolasın abi