PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Video Çevirici Hakkında Yardım(Yan çekilen videoyu düzeltmek)

kapadokyali_1981
26.Nisan.2010, 22:10
Arkadaşlar bazı kamera kayıt cihazlarıyla çekilen videoları cd ye aktarmak için bi çevirici proğram gerekiyor. Tavsiye edebileceğiniz(tabi nasıl kullanıldığını anlatarak) bi proğram varsa çok menmun olurum. xilisoft 3 gp kullanıyorum ama yarım kayıt yapıyor bi türlü düzeltemedim.Şimdiden teşekkürler.

volkanözcan
27.Nisan.2010, 01:59
Ömer bey Şuan işteyim bende güzel bir program buraya atamıyorum ancak ismini google ya yazarsanız bulabilirsiniz. Programı kurduktan sonra sol kısımda video ile ilgili ne yapmak istiyorsanız o seçeneği işaretlemek yeteli oacaktır. video yu yapmak istediğiniz format,video dan mp3 cıkarma vs. vs . vs. PROGram TÜRKÇE ama yapamazsanız ayrıca yardımcı olurum.

Program ismi : FORMAT FACTORY

PC ile ilgili sorunu olan arkadaşlara buradan elimden geldigince yardımcı olmaya çalışabilirim.

imported_avkolik
27.Nisan.2010, 07:25
Ömerim güzel bir video çevirici biliyorum..TOTAL VİDEO convertör

Volkan beyinki olursa problem yok olmazsada yüklerim birazdan

Hüseyin ORHAN
27.Nisan.2010, 07:50
Volkan kardeşim verdiğin bilgi benim için de gerekli bir bilgiydi ilgin ve yardımın için teşekkürler.

Ali Ekber abi aynı şekilde sanada teşekkür ederim.

BİLGİ PAYLAŞILINCA FAYDALIDIR.

imported_avkolik
27.Nisan.2010, 08:09
Ömerim buyur kardeşim...İndirmek için tıkladıktan sonra 10 saniye bekliyorsun sonra indir..Ve inen dosyayı masa üstüne çıkar...

İNDİRMEK İÇİN TIKLA (http://ul.to/iouogd)

kapadokyali_1981
27.Nisan.2010, 09:29
Abi ben her ikisinide şimdi indiriyorum inşallah hangisi kolayıma giderse onu kullanacağım. Yalnız bi sorum daha olacak direk cd ye çekmek için hangi formata değiştirmem gerekiyor. Volkan kardeşim yardımınız için teşekkür ederim.

imported_avkolik
27.Nisan.2010, 09:37
ömer kardeşim direk cd ye çekerken nero programında vcd oluşutur tıklayıp videoyu (formatı ne olursa olsun) eklersen nero zaten otomatik olarak dönüştürecektir...

Mesut BÜLBÜL
27.Nisan.2010, 09:42
Nero her işini göredektir sanırım sorunlarınıda cözeceğinden emin olabilirsin kolay gelsin şimdiden

volkanözcan
27.Nisan.2010, 15:36
Format factory hem kolay hemde türkçe kurula biliyor onun için kolay olanı önerdim tercih sizin. Her isteginizi karsılayacagınıza eminim.

unforgiven
27.Nisan.2010, 15:49
Ömer abi Nero harika bir program her işini görür endişe etme. Fakat FORMAT FACTORY ve TOTAL VİDEO CONVERTER gerçekten güzel programlar ama biraz bilgisayar bilgisi gerektiriyor. Bir problem olursa bir telefon kadar yakındayım abim :D

Volkan abimin de söylediği gibi Türkçe fakat birazcık bilgisayar bilgisi şart :)

Saygılarımla...

çetin ekren
27.Nisan.2010, 17:15
bende neroyu kullanıyorum her işimi görüyor şimdilik....

kapadokyali_1981
27.Nisan.2010, 17:38
Olayı çözdüm arkadaşlar hepinize yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim her iki proğramda gerçekten çok kullanışlı yardıma ihtiyacı olana itinayla yardım edilir :D

kapadokyali_1981
12.Mayıs.2010, 13:40
Arkadaşlar bi konu hakkında daha bilgi almak istiyorum. Yan şekilde çekilmiş bi videoyu nasıl düzeltebiliriz Media Playerda öyle bişey vardı diye hatırlıyorum ama bulamadım. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

imported_avkolik
13.Mayıs.2010, 15:20
izlenielen video ters çekilmiş ve sen bunu mu düzeltmek istiyorsun Ömer?

kapadokyali_1981
13.Mayıs.2010, 17:10
Evet abi çekerken makinayı yan tutmuşlar doğal olarak video yan çekilmiş onu düzeltebilirmiyim onu soruyorum.

imported_avkolik
13.Mayıs.2010, 17:18
Ömer tam ayrıntılı yazamıyorum ama bir ara movie maker ile bu işi nasıl yapacağını anlatabilirim veya sen aç movie makeri 90 derece çevir seçeneği olması lazım..

Movie Maker windows ile gelen standart bir yazılım eğer bilgisayarınızda kurulu değilse indirip kurmak için TIKLAYIN (http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/visit.php?lid=1113)

kapadokyali_1981
13.Mayıs.2010, 17:40
Abi ordada bulamadım biraz daha uğraşayım bakalım.

imported_avkolik
13.Mayıs.2010, 18:26
<object width="400" height="230" ><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="movie" value="http://www.facebook.com/v/394109953925" /><embed src="http://www.facebook.com/v/394109953925" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="400" height="230"></embed></object>

<embed src="http://www.4shared.com/embed/288192463/be06fafb" width="420" height="320" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" />

Ömer buyur kardeşim anlatmaya çalıştım inşallah faydası olur...Mause yi iyi takip et..Selamlar

imported_avkolik
13.Mayıs.2010, 18:29
bu arada face izin vermiyor sanırım burada gösterilmesine eklersen beni videolarıma attım facede ...

İbrahim ÖZEL
13.Mayıs.2010, 21:53
ya biri banada öğretsin kemale resimlerden sonra videoda at dersem vallahi rüşvet maaaşımı bulacak. :)

kapadokyali_1981
13.Mayıs.2010, 21:55
Tamam abi ben hallettim yardımın için çok teşekkür ederim.

volkanözcan
13.Mayıs.2010, 22:14
evet movie maker da videonuzu seçikten sonra yukardaki seceneklerden araçları secerek videonuzu oraki animasyonlardan biri haline getirebilirsiniz. video güzel bir palaşım olmus tesekkür ederim.