PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yorum yok...susmaya devam.....

Elfin Asilkan
28.Nisan.2010, 17:46
(http://www.facebook.com/notes/bir-yalnizlik-terapisi/hakkaride-teroristlerle-catisma-sonucu-2-askerimiz-sehit-dusmustur2-askerde-yara/421689311801)

HAKKARİDE TERÖRİSTLERLE ÇATISMA SONUCU 2 ASKERİMİZ ŞEHiT DÜŞMÜŞTÜR..2 ASKERDE YARALI.. (http://www.facebook.com/notes/bir-yalnizlik-terapisi/hakkaride-teroristlerle-catisma-sonucu-2-askerimiz-sehit-dusmustur2-askerde-yara/421689311801)

TÜM TÜRK HALKININ BAŞI SAĞOLSUN..

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nin Habeşti Yaylasası'nda PKK'lı teröristlerce açılan taciz ateşinde uzman çavuş Erkan Ayaz (Amasya) ile Er Selman Özay'ın (Samsun) şehit oldukları belirtildi. Şehitler Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'nda düzenlenecek törenin ardından memleketlerine uğurlanacak.

Bu arada, PKK'lı teröristlerin ilk ateşte roketatar da kullandıkları belirtildi. 2 Mehmetçiği şehit eden PKK'lı teröristlerin yakalanması için bölgede başlatılan operasyonlar geniş kapsamlı olarak sürdürülüyor. Operasyonlara kobra tipi helikopterlerin destek verdiği bildirilirken, bölgeye ayrıca özel eğitimli komandoların da sevk edildi.

ŞEHİTLERİMİZE ALLAH'TAN RAHMET DİLER YARALI ASKERLERİMİZE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM...ŞEHİTLERİMİZİN KEDERLİ AİLELERİNE VE SEVDİKLERİNE RABBİM SABIR VERSİN...

ARTIK SÖYLEYECEK SÖZÜM KALMADI BENİM ....... SUSKUNLUĞUMUZ DAMARIMIZDA TAŞIDIĞIMIZ TÜRK KANININ ASALETİNDENDİR....NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.....

28.Nisan.2010, 18:33
ŞEHİTLERİMİZE ALLAH RAHMET EYLESİN
ŞEHİTİMİZ UZMAN ÇAVUŞ ERKAN AYAZ'IN CENAZE TÖRENİ YARIN 29.04.2010 ÖĞLE NAMAZINDAN SONRA SULUOVA'DA GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.

28.Nisan.2010, 18:59
Şehitlerimize rahmet kederli ailelerine sabır dilerim...

Osman KARATEPE
28.Nisan.2010, 19:01
Askerime silah sıkanın allah soyunu kurutsun..

İbrahim ÖZEL
28.Nisan.2010, 19:06
Yüce Allahım şehitlerimizin kabirlerini cennet eyle yarabbim...

28.Nisan.2010, 19:54
Biz hala anayasayla , açılım yalanlarıyla uğraşıp duralım. Hergün bir eve ateş düşmeye devam ediyor. Allahım bu yüce millete sabır versin. İnşallah son şehitlerimiz olur.

Yazmayım dedim ama yazmadan yapamıyacam. Bazıları analar ağlamayacak diye hamasi nutuklar atıyordu. Evet sayenizde dağdaki itlerin anası ağlamıyor ama bu milletin yiğitlerinin anaları ağlıyor. Yazıklar olsun size... Bu millet bununda hesabını sorar... Dahili hainler...

BU ACIYI YÜREĞİNDE DUYMAYANLAR İÇİN ÇOK KOLAY;
"ŞEHİTLER ÜZERİNDEN SİYASET YAPIYORSUNUZ" DEMEK... BAKIN ŞU ŞEHİDİN ANNESİNE, GÖZYAŞLARI BELKİ AKPKK'LILARA YALAN GELİYORDUR... ÇÜNKÜ ONLAR KARAR ALMIŞTI; "ANALAR AĞLAMAYACAKTI"!!!
ÜSTELİK MAHALLELİ KADINLAR DA TOPLAŞIP "ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ" DİYE SLOGAN ATMIŞLAR. N...E AYIP, AKP ÇOK KINAMIŞTIR, SÖYLEMEYİN DİYE TEMBİHLEMİŞLERDİ...
BU SAHNELERE ÜZÜLMEYEN VE BİZİ KINAYAN KANI BOZUKLAR; BUNLAR VATAN EVLADI" KELLE" DEĞİL!!!

28.Nisan.2010, 20:03
Bu insan hakları terörist ve yandaşlarına mı var? Kimisi terörist sözcülüğünü yapar, kimisi teröriste yardım ve yataklık yapar. Cezalarımız caydırıcı değil, şu Avrupa Birliği Ortaklığını bu terör bitene kadar rasfa kaldıralım. Terör ancak sert yöntemlerle bitirilebilir. Adamlar biliyor, her yaptıkları yanlarına kar kalıyor. Yarın birgün bir de af çıkar, sanki hiçbirşey yapmamışlar gibi gelir bir de meclise girerler. Hepimizin başı sağolsun, şehitlerimizin mekanları zaten cennettir. Allah ailelerine sabır versin.

veyselll
28.Nisan.2010, 20:05
aktütün baskınından sonraydı galiba...
bir sürü gösteriler. mitingler. yürüyüşler...
kanallar arası dolaşırken sıkıntılı sıkıntılı, gözüm bir habere takıldı
bir baba 3-4 yaşlarında bir erkek çocuğunu, bir karakolun astsubayına uzatıyordu
al diyordu, al sana asker
gözlerim yaş dolu bir şekilde anladım birkez daha çanakkale ruhunu
birkez daha anladım türk olma onurunu
ama insana ağır geliyo
ilk ateşte şehit düşmeleri
bizim askerimizin ilk ateş insiyatifi olmaması ağır geliyo
bizim askerimiz teslim ol çağrısı yaparken karşılığında rpg
daha çok kunuşurum ama şu an dişlerim buna dayanmaz
şehitlerimize ALLAH (cc) den gani gani rahmet yakınlarına sabır dilemekten başka birşey gelmiyor elimden

kapadokyali_1981
28.Nisan.2010, 20:15
Türk Milletinin başı saolsun aziz şehitlerimize Allahtan rahmet kalanlara sabır diliyorum. Ama ateş düştüğü yeri yakıyor mevlam böyle bi acıyı hiç bi anne babaya eşe yaşatmasın.

Hüseyin ORHAN
29.Nisan.2010, 05:44
Türk Milletinin başı saolsun aziz şehitlerimize Allahtan rahmet kalanlara sabır diliyorum. Ama ateş düştüğü yeri yakıyor mevlam böyle bi acıyı hiç bi anne babaya eşe yaşatmasın.

Kusura bakmayın sadece alıntı yapıyorum ama içim içime sığmıyor

29.Nisan.2010, 06:57
bir baba 3-4 yaşlarında bir erkek çocuğunu, bir karakolun astsubayına uzatıyordu
ama insana ağır geliyo
şehitlerimize ALLAH (cc) den gani gani rahmet yakınlarına sabır dilemekten başka birşey gelmiyor elimden

29.Nisan.2010, 07:38
ama insana ağır geliyo

29.Nisan.2010, 09:04
Yazacak çok şey var ama gözlerim buğulandı yazamadım kusura bakmayın.Şehitlerimize ALLAH tan rahmet kederli ailelerine sabır dilerim

unforgiven
29.Nisan.2010, 09:23
Rabbim şehitlerimize rahmet eylesin... Gözü yaşlı ailelerine de Rabbimden sabır niyaz ederim...

Saygılarımla...

Yıldıray İNCE
30.Nisan.2010, 09:27
şehitlerimize rahmet ailelerine baş sağlığı dilerim............