Orijinalini görmek için tıklayınız : HAİNLER TEKRAR SAHNEDE...
Elfin Asilkan
01.Mayıs.2010, 09:59
Tunceli'de karakol basan PKK'lı teröristler aralarında karakol komutanının da bulunduğu 4 askeri şehit etti. Tunceli'nin Nazimiye ilçesi
...
Sarıyayla Jandarma Karakolu'na teröristlerce düzenlenen saldırıda 4 asker şehit oldu, 7 asker de yaralandı.
ŞEHİTLERE ALLAHTAN RAHMET YARALILARIMIZA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM....
DURMAK YOK SUSMAYA DEVAM.....
(yazmıcam diyorum yazmadan geçemiyorum) Bİ ANANIN YÜREĞİNE ATEŞ DÜŞÜREN NAMERTLERİ AÇILIM BAHANESİ İLE YOLLARINI AÇANLAR RABBİMİN HUZURUNDA NASILSA HESAP VERECEKLERDİR...AÇILIMI GÖRDÜK SADECE DOĞU ANADOLUDA GÜNEY DOĞUDA OLAN TERÖRİST KARADENİZE İÇ ANADOLUYA AÇILIM YAPTI...EGE'YE MARMARA'YA AKDENİZ'E DE AÇILIM YAPARLARSA ŞAŞMAM ARTIK .....AMA HER NE OLURSA BU VATAN BİZİM NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE....
"http://www.dailymotion.com/swf/video/x54gsn"
Osman KARATEPE
01.Mayıs.2010, 10:12
Sanmasınlar uyuyoruz sanmasınlar bişey yapamayız artık hepimiz akıda biliyoruz karayıda.
Askerimin üzerinden oyun oynayan ona silah tutanların soyu kurusun başkada bişey demiyorum...
kapadokyali_1981
01.Mayıs.2010, 10:38
Valla artık ne yazılacak bişey kaldı nede ağlayacak bi damla göz yaşı. Biz yağsak gürlesek haykırsak genede değişen bişey yok. Rabbim bunlara neden olanlarında ocağına aynı ateşi düşürsün. Düşürsünki bi evlat nasıl yeitşiyo nasıl bu hale geliyo öğrensin. Mevlam şehit yakınlarına gani gani sabır versin. Türk milletinin başı saolsun.
ersin kasap
01.Mayıs.2010, 11:23
allah ailerine sabır versin gencecik bedenler hainler yüzünden toprağa giriyor dilerim allahım bunların sonları daha beter olsun yidikleri ekmek bile bunlardan hesap sorsun toprak lanetli bedenlerini kabül etmesin akbalar leşlerini barçalasın
İbrahim ÖZEL
01.Mayıs.2010, 12:19
Allah belalarını versin ne diyeyim. Bu acı ne zaman bitecek. Bu kardeş kavgasına ne zaman dur denilecek. Ah Evren Paşam seni sevmezdim ama adamın önde gideniymişsin. Atam gör halimizi. Kan ağlıyor bizlere bıraktığın ülke. Vatanımıza ne zaman hep birlikte sahip çıkacağız bilmem ki. Şehitlerimize Allah'tan rahmet gazilerimize acil şifalar dilerim.
veyselll
02.Mayıs.2010, 19:41
şehitlerimize ALLAH(cc) den rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum (bu yazıyı yazalı tam tamına 10 dakika oldu ama altına başka yorum yazamıyorum konuşursam küfrüm edebimi aşar...)
SÖYLENECEK SÖZ KALMADI GERCEKTEN AK KARA MEYDANA ÇIKTI BENİM TEK SÖYLEYECEK SÖZÜM VARDIR ÖLENE KADARDA SÖYLENECEK
(NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE)
(NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE)
(NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE)
(NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE)
(NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE)
(NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE)
(NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE)
(NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE)
(NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE)
(NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE)
(NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE)
Sahneden hiç inmediler ki, sadece kışın her zaman olduğu gibi hareket kabiliyetleri azalıyor. Bunlarla mücadele eden insanlardan bugün faili meçhullerin hesabı soruluyor. Faili meçhullerin yerlerini de gösterenler bir zamanlar terör örgütünün içinde yer almış olanlar. Benim aklıma bu da terör örgütünün tezgahı gibi geliyor. Sanki kendi öldürdükleri insanları, korktukları ya da kendilerine tehlike gördükleri komutanları tasfiye etmek için kullanıyorlar.
Allahım yaralılarımıza şifa bizede öbür tarafta bu şehitlerimizin yüzlerine utanmadan bakmayı nasip eyle.
Yeter artık gerçekten yeter. Bu itler bu gücü kimden alıyor. Gerci sorumun cevabı belli. Habura devletin hakimini savcısını yollayan iktidardan alıyorlar gücü. Acılım yaptı adamlar pkk yı yükseltme açılımı. artık batmanda analar ağlamıyor. onların göz yaşı durdu. Gerçi imralıdaki ite sayın. Aziz şehitlerimize kelle diyen bir zihniyettten ne beklenir ki??? Bunu bırak bu zihniyetin peşinden gidene de bişey denmez. Neymiş bir gurup cıkıp şehit cenazesinde slogan atmış. provakatörlükmüş, ayrımcılıkmış. Ulan beyinsiz zihniyet imralıdaki ite biji apo serok apo diye bağıran itlere neden sesiniz cıkmıyor.Bakın gecen anayasa oylamasında hükümete kim destek verdi.bpd(dtp(pekeke)) Artık bence birileri gözlerini açmalı.
http://i42.tinypic.com/sobqrd.jpg
Elfin Asilkan
02.Mayıs.2010, 21:32
Biz bunları konuşurken en acımasız olanı nedir bilirmisiniz yine şehit haberlerinin yada pkk (...) eylem ve saldırı haberlerinin gelmesi....durmak yok susmaya devam....
Haber Yayın Tarihi: 02.05.2010 14:48
Terör örgütü pkk, Şırnak'ın Cizre ilçesinde özel firmaya ait bir şantiyeyi bastı. Terör örgütünün iş makinelerine kurduğu uzaktan kumandalı bombalar son anda fark edildi.
Cudi Dağı Azcık Tepesi'nde Kurulu bulunan şantiyeye gelen kalabalık terörist gurubu, buradaki bekçileri etkisiz hale getirdikten sonra yakıt tankları ile iş makinelerinin araç depolarına bombalı tuzaklar kurdu. Cep telefonu düzenekleri ile kurulan bombalı tuzakları fark eden sürücüler, durumu jandarmaya haber verdi.
HAKLISIN ELFİN ABLACIM SADECE SUSUYORUZ !!! ÇÜNKÜ ELİMİZ KOLUMUZ BAGLI ŞİMDİ BELKİ KENDİMCE BU HAİNLERE KİN NEFRET DUYUYORUM AMA AZ KALDI BEN GİDİP BU VATANA BORCUMU ÖDEYECEGİM SEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMAMASI İÇİN ŞAVAŞACAGIM SABIRSIZLANIYORUM !!!!!!!!!!!!!!
ALNIMIZ ACIK BOYNUMUZ DİK VATAN SAGOLSUN NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
mustafa altınsoy
03.Mayıs.2010, 04:40
< http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=1104945 http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=1104945 http://www.izlesene.com/video/amator-muhtesem-sive/1104945 http://www.izlesene.com
mustafa altınsoy
03.Mayıs.2010, 04:44
tüm aziz şehitlerimizi ALLAH rahmet eylesin.
Valla artık ne yazılacak bişey kaldı nede ağlayacak bi damla göz yaşı. Biz yağsak gürlesek haykırsak genede değişen bişey yok. Rabbim bunlara neden olanlarında ocağına aynı ateşi düşürsün. Düşürsünki bi evlat nasıl yeitşiyo nasıl bu hale geliyo öğrensin. Mevlam şehit yakınlarına gani gani sabır versin. Türk milletinin başı saolsun.
Hüseyin ORHAN
03.Mayıs.2010, 06:16
feridun berin
03.Mayıs.2010, 06:20
Birşey söyleyemiyorum sadece ölenlerin mekanı cennet olsun Allah ailelerine sabır versin...
Herşeyin bir bedeli var gün gelir ödenir....
Kalın sağlıcakla. Aeo.
Recep DÖNMEZ
04.Mayıs.2010, 13:38
Şehitlerimize Allah'tan rahmet,yakınlarına ve tüm
ülkemiz insanlarına başsağlığı dileklerimi sunar,yaralı
askerlerimize acil şifaler dilerim....
cemalreis
04.Mayıs.2010, 17:02
Evet dostlar bu suskunluk bu acziyet nereye kadar devam edecek bende
çok merak ediyorum adam çıkıyor mecliste imralı canisi savunuyor öbürüde
çıkıyor beni bu açılım projesinden kimse döndüremez diye haykırıyor şimdi ayıklayın
bakalım sapla samanı sayın açılımcılar.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.