Orijinalini görmek için tıklayınız : İLK KÖPEĞİM ÇAKIR ve YENİ KULÜBESİ (H.ORHAN)
Hüseyin ORHAN
03.Mayıs.2010, 06:55
Sitemiz dostlarından İzzet OĞUZ abimin teşviki ve yardımıyla 15 gün önce sahiplendiğim drahthaar cinsi köpeğim ÇAKIR artık yeni kulübesine yerleşti. Tamamen %100 hurda ve atık denilebilecek malzemeleri kullandığım kulübemi de tabiki tamamını kendim inşaa ettim. (yardımcı larda kendimden tabiki) Umarım beğenirsiniz.
İşte yardımcılarım eşim ve oğlum,
http://i40.tinypic.com/2yp0nfd.jpg
Süleyman çok ısrar etti poz verecem diye kıramadım,
http://i41.tinypic.com/1zdrw91.jpg
http://i39.tinypic.com/24nqxax.jpg
http://i41.tinypic.com/j75dog.jpg
http://i39.tinypic.com/3148ldv.jpg
İşte köpeğim çakır,
http://i44.tinypic.com/2h6x7vo.jpg
http://i39.tinypic.com/mju6o8.jpg
http://i41.tinypic.com/2expjip.jpg
http://i40.tinypic.com/21br609.jpg
http://i39.tinypic.com/6f0fg7.jpg
Osman KARATEPE
03.Mayıs.2010, 07:13
Hüseyin çıraklar olmasa yapamazmışsın :)
Çok güzel olmuş yavrunada allah can pekliği versin kulubenin boyutları nelerdir yazarmısın ...
çetin ekren
03.Mayıs.2010, 07:24
ilk köpeğin olması çok güzel...Hüseyin..
şimdi sen ona gözün gibi bakarsın,bu kulübesinin konforundan da belli oluyor...
Allah tüyü kadar avınıda bol etsin ve sana onunla uzun yıllar avlanmayı nasip etsin....
Hüseyin ORHAN
03.Mayıs.2010, 07:31
Çok güzel olmuş yavrunada allah can pekliği versin kulubenin boyutları nelerdir yazarmısın ...
Osman abi çok haklısın çıraklar olmasa yapamazdım, iyi dilekleriniz için teşekkürler.
Kulübenin ebatları genişlik 2.8 mt. derinlik 1.15 mt. ön yükseklik 1.15 mt. arka yükseklik 1.40 mt. yatak odasını 1 metreden böldüm ve tabanına palet koydum içersinede bez yerleştirdim
Deymeyin artık çakırın keyfine
Hüseyin ORHAN
03.Mayıs.2010, 07:34
ilk köpeğin olması çok güzel...Hüseyin..
şimdi sen ona gözün gibi bakarsın,bu kulübesinin konforundan da belli oluyor...
Allah tüyü kadar avınıda bol etsin ve sana onunla uzun yıllar avlanmayı nasip etsin....
çetin abi ben ilk köpek olduğu içinmidir bilemem ama biraz abarttım herhalde kulübeyi ama konforlu bir kulübe oldu.
Allah cümle dostlarımızın köpeklerine can pekliği versin ve uzun yıllar avlanmayı nasip etsin. İyi dilekleriniz için teşekkürler.
kapadokyali_1981
03.Mayıs.2010, 08:01
Gerçekten çok güzel bi yuva olmuş işçilikte birinci sınıf. Çakır çok şanslı bi köpek umarım emeğinizin karşılığını verir. Bende köpeğe ilk yuva yaptığımda gözümde fazla büyütüp 3x3 metre yapmıştım :D Şimdi sanırım 3 köpek koysam rahatlıkla sığarlar ama sizinki ideal olmuş.
Osman KARATEPE
03.Mayıs.2010, 08:03
Çok güzel olmuş ellerine sağlık.Kulubenin ön bölümüne yani gezinti yerine ince talaş dökebilirsin böylece kakası ayaklarına ve üzerine bulaşmaz temizliğide çok kolay olur marangoza rica etsen verir bi çuval toz talaş oda sana baya bi gider.Toprak oldumu temizlik çok zor oluyor çişiyle ıslanıp çamur oluyor ....
Hüseyin ORHAN
03.Mayıs.2010, 08:11
Ömer kardeşim ölçülerde karar vermekte bende çok zorlandım ama gerçekten de en ideal bu sanırım ne çok geniş nede çok küçük. İyi dilekleriniz için teşekkürler.
Hüseyin ORHAN
03.Mayıs.2010, 08:21
Çok güzel olmuş ellerine sağlık.Kulubenin ön bölümüne yani gezinti yerine ince talaş dökebilirsin böylece kakası ayaklarına ve üzerine bulaşmaz temizliğide çok kolay olur marangoza rica etsen verir bi çuval toz talaş oda sana baya bi gider.Toprak oldumu temizlik çok zor oluyor çişiyle ıslanıp çamur oluyor ....
iyi bir fikir aslında ama ben her gün sabah tırmıkla toprağı düzeltir gibi yapıp hem kakasını temizliyorum hemde toprağı alt üst ediyorum enik olduğu için çişi çamur olmuyor fakat büyüdüğü zaman naparım onu bilmiyorum sanırım ozamana kadar tuvalet eğitimini bitirmiş oluruz http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif
Tavsiyen için teşekkürler
fehmiabaci
03.Mayıs.2010, 10:07
Hüseyin Bey çakırın yeri gerçekten çok güzel olmuş.. ellerinize sağlık..
Çakırla birlikte nice güzel avlar yaparsınız inşallah... saygılar...
Yıldıray İNCE
03.Mayıs.2010, 10:50
hüseyin kardeşim maşallah yavru güzel tüyü kadar avıda bol olsun bende üç ay öncesi vavru pointer edindim bakalım yetiştire bilecekmiyim.........
Hüseyin ORHAN
03.Mayıs.2010, 10:52
Hüseyin Bey çakırın yeri gerçekten çok güzel olmuş.. ellerinize sağlık..
Çakırla birlikte nice güzel avlar yaparsınız inşallah... saygılar...
İyi dilekleriniz için teşekkürler
Tamer Kuvvet
03.Mayıs.2010, 10:53
Maşallah Hüseyin abim güle güle büyük yavruyu tüyü kadar avı olsun
Hüseyin ORHAN
03.Mayıs.2010, 10:59
abi senin köpek için ders zili çaldı. eğitimlere başlamış olmalısın bilmediğimiz için belki bize zor gelir ama sitemizde bu konuda deneyimli dostlarımız var onlar sayesinde bunların da üstesinden gelebileceğiz
İnşallah senin köpeğinde tüyü kadar avı bol olur. Allah acılarını göstermesin
Hüseyin ORHAN
03.Mayıs.2010, 11:00
Tamer kardeşim iyi dileklerin için çok teşekkürler
Hüseyin ORHAN
03.Mayıs.2010, 11:10
Osman abi çok haklısın çıraklar olmasa yapamazdım, iyi dilekleriniz için teşekkürler.
Kulübenin ebatları genişlik 2.8 mt. derinlik 1.15 mt. ön yükseklik 1.15 mt. arka yükseklik 1.40 mt. yatak odasını 1 metreden böldüm ve tabanına palet koydum içersinede bez yerleştirdim
Deymeyin artık çakırın keyfine
bu mesajımda belirrtiğim bez bornozlarda ve banyo havlularında kullanılan havlunun ham halinde olan bir kısmı idi. yaklaşık bir saat önce öğle yemeğini vermek için kulübeye gittiğimde ise bu bezi yattığı yerden ön tarafa getirdiğini fark ettim ve oynaşıyor zannettim. ama kapısını açmama rağmen dışarı çıkmayınca baktım ki bezin kenarından söktüğü ipler boğazına dolanmış benide görünce başladı vızıklamaya anında kopardım ipleri ama aklım başımdan gitti.
Ben yaşadım ve sıkıntısını gördüm eğer benim paylaşımdan örnek alıp uygulayacak olan olursa aman dikkat etsin yanlış örnek olmak istemem ben bezi kaldırdım
Birol YAY
03.Mayıs.2010, 12:22
Köpeğinde Kulübende Hayırlı Olsun Tüyükadar Avı Bol Olsun.
Osman KARATEPE
03.Mayıs.2010, 12:25
Hüseyin boşuna dememişler bir musibet bin nasihatten iyidir diye.Geçmiş olsun aman dikkat et.
Hüseyin ORHAN
03.Mayıs.2010, 12:28
Köpeğinde Kulübende Hayırlı Olsun Tüyükadar Avı Bol Olsun.
teşekkürler Bilal abim
Hüseyin ORHAN
03.Mayıs.2010, 12:32
Sağol osman abi ne diyeyim ki en doğru sözleri atalarımız söylemiş niye hep onlar söylemiş tecrübe ederekten eh bizde böyle recrübe edecekmişiz Allah korudu
sukru sunar
03.Mayıs.2010, 12:56
masallahı var abı yenı kopegının tugu kadar avı olur ınsallah.kulubemız de muhtesem olmus...
Hüseyin ORHAN
03.Mayıs.2010, 13:14
Şükrü kardeşim bir genelleme yaparsak sitemizdeki tüm köpeklerin maşallahı var nedeni ise sitemizdeki avcı dostların tamamı bu işi profösyönelce ve en önemlisi kuralına göre yapmak için buradalar hal böyle olunca tüm dostların köpekleride bu takdiri hakediyor. Allah c.c. hepsini kemgözlerden ve nazarlardan korusun.
İyi dilekleriniz için teşekkürler...
İbrahim ÖZEL
03.Mayıs.2010, 14:45
Köpeğin ve kulüben hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Tüyü kadar bol av yapasın inşallah.
Hüseyin ORHAN
03.Mayıs.2010, 15:24
Köpeğin ve kulüben hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Tüyü kadar bol av yapasın inşallah.
İyi dilekleriniz için teşekkürler abi sayende yapacaz inşallah
Hüseyin ORHAN
04.Mayıs.2010, 13:38
ön tarafta gezdiği kısımdaki toprağa tırmık çektikçe ince toz haline geliyor bu tozda köpeğin burun kısmında çamur haline dönüşmüş bunu bir zararı olurmu acaba bilgisi olan varmı ?
Osman KARATEPE
04.Mayıs.2010, 15:17
Hüseyin o toprağa bir çare bulman lazım ya ince mucur dök yada talaş çok uğraştırır o toprak seni köpeğin daha küçük bunun bide kışı yağmuru çamuru var ...
Hüseyin ORHAN
04.Mayıs.2010, 15:30
tamam osman abi yarın ilk iş talaş dökeceğim bilgilendirmen için teşekkürler
hüseyin köpeğin tekrar hayırlı olsun.inşllh annesi ve özellikle babası gibi dört dörtlük avcı köpeği olur.klubenin oturma ruhsatını aldın mı? :=))))
cemalreis
04.Mayıs.2010, 17:47
Hüseyin kardeş gerçekten güzel olmuş buarda çakıra geçmiş olsun
ucuz atlatmış kerata sağlıklı ve avı bol olsun inşaallah.
yucelmert
04.Mayıs.2010, 18:41
emeğine sağlık arkadaşım, çok güzel bir kulübe olmuş.
böyle giderse sipariş bile alacağın kesin. :)
çakır çok şanslı bir köpekmiş.
fermalarında avlanmak nasip olur inşallah.
bu arada biraz büyüyünce taş mıcır olayı ayaklarınada iyi gelecektir. selamlar.
Maşallah allah nazarlardan saklasın çok güzel köpek ilk köpeğin olduğu için çok değerlidir öğle değilmi?
Hüseyin ORHAN
05.Mayıs.2010, 05:13
hüseyin köpeğin tekrar hayırlı olsun.inşllh annesi ve özellikle babası gibi dört dörtlük avcı köpeği olur.klubenin oturma ruhsatını aldın mı? :=))))
sağolasın İzzet abi inşallah babasını da geçecek. Ruhsat alamadık henüz seçimleri bekliyoruz :)
Hüseyin ORHAN
05.Mayıs.2010, 05:15
Cemal ve Yücel abilerim iyi dilekleriniz için teşekkürler.
Hüseyin ORHAN
05.Mayıs.2010, 05:17
Maşallah allah nazarlardan saklasın çok güzel köpek ilk köpeğin olduğu için çok değerlidir öğle değilmi?
Çok çok teşekkürler Kemal yeğenim. Hem de nasıl değerli bir bilsen. Eşim bile çekiştiriyor kendi oğlunla bu kadar ilgilenmiyorsun diye :) Baba ya selamlar, gözlerinden öperim
ÇOK güzel olmuş, eline emeğine sağlık , köpeklerimize böyle ,hatta elimizden gelse dahada sağlıklı barınaklar yapmalıyız. Bende ilk fırsatta böyle sağlıklı bir kulübe yapacağım. Aslında butür barınakları olanlar ,resimlerini paylaşmalılar. Bizler için de fikir ve örnek olmuş olur. Tebrikler tekrar..
eline sağlık hüseyin abi ömürlük olmuş kafes
Allah kazasız belasız bol avlar nasip etsin
Hüseyin ORHAN
06.Mayıs.2010, 06:20
Alper ve Ali kardeşlerim iyi dilekleriniz için teşekkürler
İbrahim ÖZEL
06.Mayıs.2010, 16:48
Abim dikkat et benim kulübelerin önü ince mıcırdır. Mutlaka bunu yap ama ince olacak.
fevzi dursun
06.Mayıs.2010, 20:18
ellerine sağlık kardeşim tam bir usta işi olmuş, artık çakırın keyfine diyecek yok :)
hayırlı olsun.kulübe de süper olmuş.Bol avlarını görün...
Hüseyin ORHAN
07.Mayıs.2010, 06:08
Abim dikkat et benim kulübelerin önü ince mıcırdır. Mutlaka bunu yap ama ince olacak.
abi yarın ilk işim bu olacak bilgilendirmen için teşekkürler
Hüseyin ORHAN
07.Mayıs.2010, 06:09
ellerine sağlık kardeşim tam bir usta işi olmuş, artık çakırın keyfine diyecek yok :)
ben onun keyfini düşünerek bu kadar güzel bir iş çıkardım bakalım bizim kerata nasıl işler çıkaracak.
İyi dilekleriniz için teşekkürler...
Hüseyin ORHAN
07.Mayıs.2010, 06:10
hayırlı olsun.kulübe de süper olmuş.Bol avlarını görün...
teşekkür ederim Mustafa kardeşim
ALPEREN
07.Mayıs.2010, 15:31
KULÜBE ÇAKIR' A YAKIŞIYOR, ÇAKIR KULÜBEYE YAKIŞIYOR.
ÇAKIR' IN AVI BOL, ÖMRÜ VE FERMALARI UZUUUUUN OLSUN.
KULÜBE TAMAM, SIRADA İYİ BİR EĞİTİM VAR. KOLAY GELSİN.
SELAMLAR...
Hüseyin ORHAN
08.Mayıs.2010, 05:40
hasan abi iyi dileklerin için teşekkürler, inşallah kulübemiz kadar eğitimide harika olacak bu ay sonu 3 aylık oluyor başlıcaz artık bir kenardan
saygılar, selamlar...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.