PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayatın Farkında mısınız ???

Tamer Kuvvet
07.Mayıs.2010, 08:30
http://i43.tinypic.com/29azbxg.jpg

Hüseyin ORHAN
07.Mayıs.2010, 08:37
malesef aynen böyle ama nasıl başaracağız bunu bilemiyorum

para yokken vakit var para varken vakit yok her ikisi varken de sudan çıkmış balık gibi oluyorum ne yapacağımı bilemiyorum :)

ama bir ucundan başlamak lazım bu hayatı en iyi şekilde yaşamak için bu ekonomide ne kadar kolay olur oda allah kerim tabiki

Tamer kardeşim paylaşım için teşekkürler

Osman KARATEPE
07.Mayıs.2010, 08:38
Bir dahamı geleceğim bu fani dünyaya.Saol Tamerim hatırlatman için...

Tamer Kuvvet
07.Mayıs.2010, 08:50
Sizler sağolun abilerim öylesine bir düşündüm yaw her gün iş güç düşünürken planlar yaparken hayatın tadını alamaz oldum dostlarım hayat çok kısa ve çok güzel şu olsun bu olsun derken ömür bitiyor şu dünyada 2 şey in geri dönüşü yok bir sağlık birde akıp giden zaman dostlar çok üzüldüm kendime o kadar boş işlerle uğraşıyoruz ki, aslında yapılacak o kadar güzel şeyler var ki bizler hala boşluktayız.

Osman KARATEPE
07.Mayıs.2010, 08:54
Aynen Tamerim hayat kısa kırmayada kırılmayada gelmez.İş güç tamamda insan kendine biraz zaman ayırmalı...

Tamer Kuvvet
07.Mayıs.2010, 08:56
Aynen öle abi ben şahsen kendi öz eleştirimi yaptım çok boş işlerle uğraşıyorum bu aralar kendime çok kızıyorum en kısa zamanda hayatıma değer katacak hayatıma anlam katacak işlerle uğraşcam Osman abi

Osman KARATEPE
07.Mayıs.2010, 08:59
Valla kardeşim ben kendime aileme elimden geldiğince vakit ayırıyorum.Bildiğin gibi ben sağlık memuruyum ve hastanede görev yapıyorum hemen hemen her nöbette ex veriyoruz ölmek o kadar kolayki bugün verız yarın yokuz...

Elfin Asilkan
07.Mayıs.2010, 10:22
paylaşım gerçekten çok süper olmuş ..öncelikle gönülden tebrik ederim..Hayat merdiven gibi basamaklara ne kadar hızlı adımlarla bastığın değil de önemli olan her adımda geride ve sende nasıl bir iz bıraktığı...İnsanın kendisi için bişeyler yapması günümüz koşullarında ekonomik açıdan zor olsa da nefes almak kadar güzel bir armağan olamaz insan oğluna :) Öncelikle şahsım adına Rabbim,Ailem ve kendim için yaşadığım her ana ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM SANA ....Tekrardan paylaşım ve bu küçük hatırlatmadan dolayı teşekkür ederim..emeğiniza sağık....

PARA HERŞEYİ YAPAN DİYEN İNSAN

PARA İÇİN HERŞEYİ YAPAN İNSANDIR.....

İNSAN OĞLU ŞUNU UNUTMAMALI CENNET VE CEHENNEMİN PAZARLIĞI OLAMAZ......

Tamer Kuvvet
07.Mayıs.2010, 11:03
''İNSAN OĞLU ŞUNU UNUTMAMALI CENNET VE CEHENNEMİN PAZARLIĞI OLAMAZ...... '' Elfin Hanım gerçekten güzel bir söz teşekkürler.

Elfin Asilkan
07.Mayıs.2010, 11:10
rica ederim Tamer kardeş hayat ölümle yaşam arasında ince bir çizgi :) bu arada resmi pc'ye kopyaladım haberin olsun :)

Tamer Kuvvet
07.Mayıs.2010, 11:49
Canınız sağolsun ne demek Elfin Hanım

volkanözcan
07.Mayıs.2010, 12:06
Anlayana güzel bi gider olmus... teskler paylasım için

Birol YAY
08.Mayıs.2010, 07:50
Gerçekten Hayat Sonsürat Geçiyor Amaçlar Hedefler Derken Birbakıyorsun Zaman Su Gibi Akıpgitmiş Hatırlatma İçin Teşekkürler.

ALPEREN
08.Mayıs.2010, 17:08
GÜZEL PAYLAŞIM.

NE MUTLU GÜNE HAKKINI VEREREK YAŞAYABİLENE.

SELAMLAR...

Recep DÖNMEZ
09.Mayıs.2010, 22:39
Tek kelimeyle harika Kardeşim...
Birkaç kelime ile özetlenmiş herşey!!!!
Teşekkürler!!!
Allah herkese sağlıklı,huzurlu ve hayırlı ömürler versin.
Allah hepimize hayatımızı doya doya yaşamayı,yaşadığımız
her anın kıymetini bilmeyi ve keyfini çıkartmayı nasip etsin....
Selamlar...

10.Mayıs.2010, 05:36
Tamer kardeş gerçekten mükemmel bir paylaşım şu kısa ömrümüzde onurlu ve gururlu bir şekilde yaşayabilirsek ne mutlu bizlere