PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ADANA/KOZAN ilçemiz yasta hain saldırı

mustafa altınsoy
08.Mayıs.2010, 05:42
Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Metin Can'ın Adana'nın Kozan ilçesindeki evinde yas var. sevgili site sakinleri moralim çok bozuk rahmetli şehit metin can benim çok yakın dereceden akrabamdır kendsi 2hafta önce izindeydi ve kendisiyle vedalaşırken bana hakını helal et operasyona gidecez demişti çok üzgünüm. tüm aziz türk milletinin başı saolsun. lanet olsun pkk ya ve yandaşlarına

Hüseyin ORHAN
08.Mayıs.2010, 05:53
Mustafa kardeşim öncelikle başın sağolsun. böyle durumlarda söylenecek bir çok kelime var ama inanki çıkmıyor. Allah şehitlerimize rahmet eylesin geride kalan acılı ailesine sabırlar versin

Allah bu duruma sebep olanların soyuna sopuna dünyadaki acıların en büyüğünü ölene dek tatdırsın. soyları kurusun inşallah

08.Mayıs.2010, 06:02
abi başımız sağ olsun şehidimizi yüce mevlamdan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum
KAHROLSUN PKK

kapadokyali_1981
08.Mayıs.2010, 06:38
Mustafa kardeşim inan hepimiz bu şehit haberlerine en az senin kadar üzülüyoruz. 2002 de bende en yakın arkadaşımı bu şerefsizler yüzünden kaybettim maalisef ateş düştüğü yeri yakıyor. Mevlam kalanlara sabır versin.

08.Mayıs.2010, 06:54
Mustafa bey, acını yürekten paylaşıyorum. Allah ailesine sabır varsin. Türk milletinin başı sağolsun. Maalesef bunların sözcüleri ve yardım yataklık edenlere gereken yapılmıyor. Açık kapalı örgütü destekliyorlar. Neredeyse her şehit haberi geldiğinde yüzlerindeki sevinç dışarıya vuruyor. Adamlar örgütümüzün yürüyüşü diyor toplanıyor, önceden hazırlıklı olarak yanlarında getirdikleri molotoflarla, havai fişeklerle askere, polise, halka saldırıyor, insanların canlarına, mallarına kastediyorlar. Nedense bu toplantıları düzenleyenlere, her zaman bu olaylara sebebiyet verenlere hiç bir şey yapılamıyor. Üzülerek söyleyebilirim ki bunlarla canları pahasına mücadele edenlerin çoğu bugün hapishanelerde, sanki çifte standart var gibi.

İBRAHİM AKKAYA
08.Mayıs.2010, 07:01
Millet olarak uyuşturuldukmu normal haber halinemi geldi.Ateş Düştüğü yeri yakıyor.
Başınız başımız sağ olsun kardeşim.

Birol YAY
08.Mayıs.2010, 07:11
Öncelikle BAŞINIZ SAĞOLSUN.Yanlız onlar Hepimizin Kardeşi Hepimizin Başısağolsun Acılı Ailesine ve Yakınlarına ALLAH SABIR VERSİN KAHROLSUN PKK ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

İbrahim ÖZEL
08.Mayıs.2010, 07:13
Hemşerim hepimizin başı saolsun. Şehidimize Allahtan rahmet kalanlara sabırlar versin. Benim yeğenimde şu anda özel kuvvetlerde yüksekovada çalışıyor. Yüksekovada 2 uzman şehit denince elim ayağım tutmadı. Hepsi kardeşimiz hepsi yeğenimiz. Allah bu şerefsizlerin soyunu sopuna nalet getirsin. Acılar içinde gebersin köpekler inşallah.

unforgiven
08.Mayıs.2010, 08:32
Soyu kurusun bu köpeklerin... Rabbimin laneti üzerlerine olsun...

Recep DÖNMEZ
09.Mayıs.2010, 22:50
Öncelikle bu vatan savunmasında canını feda edip şehit olan
kardeşimiz Uzman Çavuş Metin Can'a Allah'tan rahmet diler,
size,ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerimi sunarım...
Son günlerde malesef milletçe,ülkece canımız,yüreğimiz yandı,
ateş düştüğü yeri yakar derler ama bu şehit ateşleri inanınki
hepimizin birlikte yüreğini yakıyor....
Bir daha hiç bir evladımızı şehit vermemek,bu duyguları bir daha
yaşamamak dileklerimle...
Saygılar...

10.Mayıs.2010, 05:28
Mustafa kardeş senin ve tüm ülkenin başı sağolsun bilemiyoruz bu akan kanlar nezaman dinecek bana göre siyasiler esnek davranıyorlar

mustafa altınsoy
10.Mayıs.2010, 06:42
sevgili site sakinleri herkeze teşekür ederim acımız birdir hepimizin kardeşidir dün öle sonu şehidimizi son yolculuguna ugurladık.lanet olsun bu adalette

mustafa altınsoy
10.Mayıs.2010, 06:54
http://video.ekolay.net/detay.asp?vid=55000000000028063&cid=40000000000017 071

mustafa altınsoy
10.Mayıs.2010, 06:55
.

10.Mayıs.2010, 12:32
Kardeşim hepimizin Başı saolsun. Anaları, bacıları, gardaşları,tüm memleketi aglatanlar elbet bir gün bunun hesabını verecektir. Bu böyle gitmez. Allah en yakın zamanda bunlardan kurtulmayı nasip etsin. Artık sabır taşı bile çatladı.

10.Mayıs.2010, 13:21
başımız sağolsun şehidimize allahtan rahmet yakınlarınada sabırlar dilerim...

Osman KARATEPE
10.Mayıs.2010, 15:16
Mustafam başımız soğolsun kardeşim allah peygamber sabrı versin...