Orijinalini görmek için tıklayınız : '' SAMSUNDAN SELAMLAR ''
Burak SEZER
13.Mayıs.2010, 17:30
Merhaba AVKOLİK Ailesi...
Aranıza kabul ederseniz bunda sonra bende sizlerleyim...
Üyelere baktım da çoğu tanıdığımız arkadaşımız dostumuz..Gürkan kardeşim, Polis REcep abim Mustafa Çil Ali Ekber abim ve adını sayamadğım birçok ustama selamlar saygılar....
Yabancılık çekmem herhalde :D
çetin ekren
13.Mayıs.2010, 17:33
Burak kardeşim zaten burdaki dostluk çok farklı...
herkes birbirinin ailesi gibi....
senide aramızda görmekten ve paylaşım yapmaktan gurur duyarız...hoşgeldin kardeşim...
imported_avkolik
13.Mayıs.2010, 17:33
Yabancılık ne kelime Burak kardeşim, aramızda senin gibi bu işe gönül vermiş kardeşlerimize her zaman yer var.Başımız üstüne...
Değerli katılım ve paylaşımlarını bekliyoruz ona göre...Selamlar
aramıza hoş geldiniz bursadan selamlar...
İBRAHİM AKKAYA
13.Mayıs.2010, 20:49
Burak kardeşim hoşgeldin saydıklarının dayısıyım bende yabançı değilim yeğenim beni Recep yeğenime sor yeter.http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif
Recep DÖNMEZ
14.Mayıs.2010, 06:30
Değerli Burak Kardeşim!
Sevginin,saygının,paylaşımın,dostluğun en üst seviyelerde olduğu,
birçok değerli Abilerin,ustaların,kardeşlerin bilgi ve tecrübelerini
bizlerle paylaştığı,çok neşeli ve renkli paylaşımların hiç eksik olmadığı
Avkolik sitesine ve aramıza hoş geldin sefalar getirdin.....
Arkadaşlar! Burak Kardeşim Samsun Çarşamba'lı...Bende 12 yıl orada görev yaptım.
Burak'ın babası olan sevgili Mustafa SEZER Abim çok sevdiğim ve saydığım bir dostumuzdur.
Aynı zamanda Mustafa Abim bir avcılık va atıcılık kulubünün başkanlığınıda yapmaktadır.
Buradan kendisine selam ve saygılarımı iletiyorum...
Burak Kardeşim'le hiç ava gitmek nasip olmadı bugüne kadar,hep ha bugün ha yarın
derken bir türlü nasip olmadı.Ama bu sezon inşallah birlikte avlanacağız onunla...
Ama şunu biliyorumki Burak Kardeşim! özellikle göl avı konusunda usta ve tecrübeli
bir kardeşimiz.Ördek avı onun için vazgeçilmezlerden.Bu avda bayağıda başarılı olduğunu
inşallah ilerleyen günlerde göreceğiz hep birlikte....
Neyse Burak Kardeşim! nasılsa bundan sonra hep birlikteyiz,daha uzun uzun yazacağımız
zamanlar olacaktır tabiki....
Tekrar aramıza hoş geldin babana ve sana selam ve saygılarımı sunarım...
Haaaa! az kalsın unutuyordum.Manisa'dan İbrahim AKKAYA Abi benim sitede Dayım olur.
Beni tanıyorsun! Ha ben ha Dayım! hiç farketmez bilgin olsun....
Selamlar...
Burak SEZER
14.Mayıs.2010, 11:46
HEpinize çok teşekkür ederim...
İbrahim bey Recep abimden gerekli referansı aldığıma göre artık size '' DAYI '' diyebilirmiyim ? :D :D :D :D
Birol YAY
14.Mayıs.2010, 12:00
BURAK Kardeşim Aramıza Hoşgeldin MANİSADAN Selamlar.
Hüseyin ORHAN
14.Mayıs.2010, 13:38
Burak kardeşim dostlukların sitesi avcıların sanal mekanına hoşgeldin sefalar getirdin. Kendini en samimi hissedeciğin dostlarla sitemizde tanışacağına emin ol. En kısa zamanda güzel paylaşımlarını görmek dileğimle DENİZLİ den saygılar sevgiler...
Mehmet salih POLAT
14.Mayıs.2010, 17:51
Burakcığım sizleri kabul etmek değil ,
aramızda görmek bizler için gururdur.
Avcılığımzın geleceği siz genç avcı kardeşlerimizin mücadelesiyle olacak,hoş geldin.
4x4cemal
14.Mayıs.2010, 17:57
Burak bey hoş geldiniz, belliki bayağı tanıdığınız var yabancılık çekmiyeceğiniz kesin, keyifli paylaşımlar Samsunlu dostlara selamlar.
Osman KARATEPE
14.Mayıs.2010, 18:13
Burak hoşgeldin sefalar getirdin ...Senin gibi değerli bir kardeşimizin aramızda olması bizi çok memnun eder...
hos geldiniz burak kardesim keyifli paylasimlar dilegiyle selamlar
fevzi dursun
15.Mayıs.2010, 00:16
burak alieye hoşgeldin keyifli paylaşımlar
Burak SEZER
15.Mayıs.2010, 11:42
[b]Sıcak karşılamanız için hepinize ayrı ayrı teşkkür ederim...Hoşbulduk...
Herşey av ve yaban hayatının bir adım daha ileri gitmesi için...
BEn bu yola tabiri caizse baş koydum...Sizlerinde aynı fikirde olduğundan hiç şüphem yok....
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.