Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese Merhaba
Doğa Tutkunu olan Herkese Denizli'den Selamlar...Ben Hülya Avkoliği inceledim ve çok begendim...Emeği Geçen herkese canı gönülden tebrik ederim..Saygı ve Dostluk dolu Paylaşımlar dilerim..Rasgele :)
volkanözcan
19.Mayıs.2010, 18:16
hosgeldiniz. avcılıkla ugrasan hanımefendileri görmek ne kadar güzel. belki evlenirsek örnek olarak sizleri gösteririz. :)
Osman KARATEPE
19.Mayıs.2010, 18:16
Hülya hanım ilemize hoş geldiniz keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim doğru yerdesiniz....
çetin ekren
19.Mayıs.2010, 18:17
Hülya hanım AVKOLİK ailesine hoşgeldiniz...keyifli zaman geçirmeniz dileğiyle...
hülya hanim hos geldiniz keyifli paylasimlar
Hepinize teşekkür ederim..kayifli paylaşımlar olmasını bende temenni ederim..doğru adreste olduğumu düşünüyorum :)
Hülya hanım AVKOLİK ailesine hoşgeldiniz...keyifli zaman geçirmeniz dileğiyle...
feridun berin
19.Mayıs.2010, 21:05
Hülya hanım Avkoliğe hpş geldiniz hoş vakit geçirmen dileğiyle Manisadan selamlar...
Hüseyin ORHAN
20.Mayıs.2010, 05:37
Hülya hanım, dostlukların sitesi avcıların sanal mekanına hoşgeldin sefalar getirdin. Kendini en samimi hissedeciğin dostlarla sitemizde tanışacağına emin ol. En kısa zamanda güzel paylaşımlarını görmek dileğimle saygılar sevgiler...
http://www.avkolik.net/forum/Themes/dilbermc/images/icons/modify_inline.gif
fehmiabaci
20.Mayıs.2010, 13:34
Hülya Hanım aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar diliyorum.. Tekirdağdan selamlar...
ersin kasap
20.Mayıs.2010, 16:34
dostlar diyarına hoş geldiniz hülya hanım keyifli paylaşımlar
unforgiven
20.Mayıs.2010, 22:30
Hülya Hanım Avkolik adı altındaki Dostkolik sitemize hoşgeldiniz... Değerli katılım ve paylaşımlarınızla sizi de aramızda görmek bizleri gerçekten mutlu edecektir...
Saygılarımla...
Elfin Asilkan
21.Mayıs.2010, 08:59
Canım benim hoşgeldin eski günlerdeki gibi :) kaldığımız yerden katılım ve paylaşımlara devam :)
hoş geldiniz ordu dan selamlar
Hoş geldiniz keyifli paylaşımlar
Recep DÖNMEZ
21.Mayıs.2010, 11:43
Hülya Hanım! sitemize ve aramıza hoşgeldiniz...
İnşallah güzel günlerde,güzel anlarda,hoş sohbetlerde,keyifli
paylaşımlarda hep birlikte güzel vakitler geçirebilmek dileklerimle...
Saygılar...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.