PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Maden kazasında umutları tüketen haber geldi..

Elfin Asilkan
20.Mayıs.2010, 08:19
Maden kazasında umutları tüketen haber geldi.Zonguldağ'ın Kilimli'de meydana gelen göçük sonucu altında kalan 30 işçimizden
28'inin cesetlerine ulaşılmıştır.Ailelerine ve sevenlerine Baş Sağlığı ve sabır ,Kendilerine Allah'tan Rahmet diliyorum..Mekanları Cennet Olsun...Toplum olarak Kanayan yaramız olan önlem alınamıyan bu tür kazaların Bir kere daha tekrarlanmaması dileklerimle :(

http://img38.imageshack.us/img38/4580/28595393286901308186787.jpg (http://img38.imageshack.us/i/28595393286901308186787.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

volkanözcan
20.Mayıs.2010, 09:14
2 kişiden haber yok mu yaa tühh çok üzüldüm. Ailelerine başsaglıgı diliyorum Allah sabır versin.

20.Mayıs.2010, 09:32
mekanları cennet olsun

Mehmet salih POLAT
20.Mayıs.2010, 09:36
hepiniz sağolun .Ben kilimliliyim ,maden teknikeriyim ve üzüntüm tam yüreğimde
ne yapalım biz bölge olarak bu acıları hep yüreğimize gömdük.
geride kalanlara allah uzun ömür versin,onların hepsi birer maden şehidi

feridun berin
20.Mayıs.2010, 09:44
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun allah ailelerine sabır versin...

20.Mayıs.2010, 09:48
M.Salih Polat abi,günümüz Türkiyesinde hala bu tür patlamaların olması normalmi sizce.
Eskiden maden ocaklarında kanarya kuşu beslerlermiş.Kanarya ölürse gaz yoğunluğu fazla anlamına geliyormuş ve ocağı boşaltırlarmış.Şimdi ise teknolojik ölçüm cihazları varmış.Gaz yoğunluğu %2 nin üzerine çıktığında çalışmaya son vermek gerekiyormuş...

Hüseyin ORHAN
20.Mayıs.2010, 10:26

Burak SEZER
20.Mayıs.2010, 12:52
Allah rahmet eylesin....
İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.....

20.Mayıs.2010, 12:58
Ailelerine Allah sabırlarversin. Çok zor bir durum.İnşallah böyle acılar tekrarlanmaz.

fehmiabaci
20.Mayıs.2010, 13:27

20.Mayıs.2010, 15:37
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun allah ailelerine sabır versin böyle olaylar sürekli tekrarlanıyor ama hiç bir önlem alınmıyor.

Elfin Asilkan
20.Mayıs.2010, 16:57
Mehmet Salih Abi sadece yerel bir bölgenin değil bu acı toplumun kanayan yaralarından birini daha yaşadık Türk Toplumu olarak..Önlem Önlem Önlem bu ülkede insana verilen değerin eşanlamsı benim için bu kelime ! ÖNLEM ! Ateş düştüğü yeri yakar şimdilik toplumun gündeminde olan bu konu 1 hafta sonra başka gündem başlıkları ile unutturulacaktır..taa kii aynı olayın yaşanmamasını temenni ederim ama ! ÖNLEM ! alınmadıkça bi kere daha yaşandığı ana kadar kimse konuşmucak ve o olay olduğunda gene aynı kelime ! ÖNLEM ! denilcek...İllaki birilerinin canı yandıkdan sonra aklımıza gelen kelime ! ÖNLEM ! ÜZÜNTÜMÜN YANINDA ÇOK DA SİNİRLENİYORUM BU TÜR KONULARDA ANLATMAK İSTEDİĞİM UMARIM ANLAŞILMIŞTIR...

HAYATIN İÇİNDEKİ ACILARIN YAŞANMASINA SEBEB OLANLARIN,ÖNLEM ALMASI GEREKTİĞİNİ BİLDİĞİ HALDE İŞİNE GELMEYEN YETKİLİLERİN ÖNLEMİNİ ALMAK DİLEĞİYLE......

Mehmet salih POLAT
21.Mayıs.2010, 09:42
Dün cenazeye katıldım bugün, gidemedim dayanmak çok zor inanın.
Acımızı yürekten paylaştınız sağolun dostlar.
Kömür kara.
Çıktığı yer kara.
Senin yüzün kömür kara.
Seni beklerken gelen haber kara.

Birol YAY
21.Mayıs.2010, 10:52
ALLAH RAHMET EYLESİN Mekanları Cennet Olsun.Acılı ailelerine Sabırversin.

Recep DÖNMEZ
21.Mayıs.2010, 11:21
Bu üzücü kazada hayatlarını kaybeden tüm madencilere
Allah'tan rahmet diler,yakınlarına.sevdiklerine ve tüm ulusumuza
başsağlığı dilerim....
Allah ölenlere rahmet,geride kalanlara sabırlar versin,çok üzücü bir
olay,Allah bu acı ve üzücü günleri birdaha yaşatmasın bizlere...
Saygılar...

Yıldıray İNCE
21.Mayıs.2010, 11:33
allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun.............