PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ...KÖPEGİM SONUNDA BANA GELDİ...

volkanözcan
20.Mayıs.2010, 11:34
http://www.fwmail.gen.tr/img/i/2009/10/nazarlik_th.jpg

BEN MALUM NAZARA ÇABUK GELİRİM YOLDAŞIMINDA NAZARA GELMEMESİ İÇİN Bİ NAZARLIK KOYAYIM DEDİM. .Saygılarımı Sunuyorum.

Videosunu koyamadım :(

İbrahim ÖZEL
20.Mayıs.2010, 11:48
Hayırlı olsun kardeşim yavrunun resminide atıver bi zahmet maşşallah diyelim.

volkanözcan
20.Mayıs.2010, 12:01
abi videosuna ugrasıyorum ama yapamadım arastırıp yapacagım.

Osman KARATEPE
20.Mayıs.2010, 12:19
Volkan videoyu önve izlesene gibi kanallara yüklemen ve oradan aldığın linki konuya yapıştırman gerekiyor..

fehmiabaci
20.Mayıs.2010, 13:15
Hayırlısı olsun Volkan Bey... soyundan ve kanından zerre kadar şüpheniz olmasın.. bunu zaten zamanla kendiniz de göreceksiniz..

Artık bundan sonra iş sizde iyi bir bakım ve eğitimle tam bir av canavarı olacağından emin olabilirsiniz..

İnşallah birlikte nice güzel avlar yaparsınız.. Saygılar..

volkanözcan
20.Mayıs.2010, 14:42
teşekkür ederim dostlarım ve abilerim. inşallah güzel paylaşımlarda bulunacagım.
tabi şimdi tahmin ettigim kadarı ile birkaç arkadaş var köpek sahibi olmamımı, aldıgım kişiyimi çekemiyorlar anlamadım.???
bu nazarlık bizzat onlar için.
sanıyorlarki volkan kendi kendine triplere giriyor.
ÖRNEKKK:
Aralarında moderatöründe oldugu bi arkadasımız saolsun övgü dolu sözlerini benimle paylaşarak kaçtı msn den.
neyse bunları ilksöyleyen sitesine sahip cıkıyor oluyor ,dedikodusunu yapmayan bense belki siteden uzaklastırılırım OLMADI Bİ UYARI ALIRIM. Ben isim vermiyorum ve kim elinden ne geliyorsa ardına koymasın bu konu ile alakalı
Eger bi uyarı veyahut siteden uzaklaştırma alırsam birkaç degerli insan tanıdım , birkaç tane daha tanıyamadıgıma yanarım.
site sadece degerli insanların yorumları ile degerleniyor.
bu sitede kimse kimsenin ekmegini vermiyor sonucta.
ben bu siteye kişisel fikrim ile geldim ve özgür irademi kullandım kimseden izin alacakta degilim sitelere üye olurken.
ONUN İÇİN , DERDİ OLAN VARSA DİREK BANA GELSİN. ARACIYA GEREK YOK....
BU konuya yakışmadı biliyorum ama derdimi en güzel bana ait bi yerde anlatmak istedim . isteyen yorumu silebilir. geneldede öyle oluyor arkadasların yorumları siliniyor. tabi haberi olanlar var, yok degil de herkes ben gibi sesini cıkartmıyor.
Bu Sıkıntımı burdan paylaşmak istemezdim özür dilerim ama son haddine az kalmıstı zaten. Ayrıntılı bilgi alması gerektigini düşündügüm kişiler sorarsa biraz daha ayrıntılı anltırım konuları.

20.Mayıs.2010, 15:04
hayırlı ugurlu olsun volkan sonunda kavuştun yavruna tügü kadar avları bol olsun.

İbrahim ÖZEL
20.Mayıs.2010, 16:10
Volkan moderatör derken benimle bu konu hakkında özelden çok görüştün. Tahminen msn dende görüştük yanlış hatırlamıyorsam. Sana eniği kötüleyen yada senin almanı engelleyen bir sözüm geçmediği gibi bu eniği alırsan yanılmayacağını söyleyende benim. Eniği almanı kıskansam biliyosun sana ben veririm derdim asla demediğim gibi tamerden alman için ısrar ettim. Sen gel beni aydınlat bu konuda moderatör dediğin için üzerime alındım. Sonu başı bir enik alındı bu nedir ya bu nasıl bir yazı volkan. Sen bu şekilde yazarsan senden isim istemekte hakkımız. Nedir bu konu aç bakalım bizde öğrenelim acaba benmiyim, bensem neler demişim. Ayrıca seninle yüz yüze tanışan varmı bu sitede. Kim senin köpek sahibi olmanı istemiyor kim tameri çekemiyor. Ayrıca msn den kaçtı ne demek ya. Ben veya başka birisi işi vardır çocuklarıyla ilgilenecektir geç ötesini yatıp uyuyacaktır ya kimin kimle görüşmeyi uzatma mecburiyeti var ne demek bu. İnsanlar seninle msn de saatlerce konuşmak zorundamı volkan allah aşkına kardeşim ya. Anlat çok merak ettim bu moderatör dediğin kim.

ersin kasap
20.Mayıs.2010, 16:37
volkanım hayırlı olsun burası dostlar diyarı çekemezlik art niyetli kişiler burda yoktur abim sen kimseyi kırmadan bu konuyu telafiet abim

kapadokyali_1981
20.Mayıs.2010, 17:06
Burda herkes birbirini tanır kimin ne olduğunu bilir. Burda ne enikler verildi kaç kişi köpek sahibi oldu kimse kimsenin ne kuyusunu kazar nede arkasından konuşur. Öyle çamur at lekesi kalsın türden muhabbetler olmaz burda. Neyse derdin kiminleyse bana bunu dedi arkadaş diyeceksin doğrusu eğrisi çıkar meydana. Komutanım senin üzerine bişey alınmana gerek yok. Arkadaş dün msn de kıldan tüyden şeyler konuşmaya başlayıp meydan okuyunca ben sildim kendisini kimseyide alakadar etmez benim MSN adresimdeki kişiler bunu burda niye dile getirme gereği duydun anlamışda değilim.

"BU konuya yakışmadı biliyorum ama derdimi en güzel bana ait bi yerdeanlatmak istedim . isteyen yorumu silebilir. geneldede öyle oluyorarkadasların yorumları siliniyor. tabi haberi olanlar var, yok degilde herkes ben gibi sesini cıkartmıyor."

Şimdi bu cümleyi kurunca bu olay farklı bi boyuta geçti. Bu sitede kimsenin yorumu kendi izni olmadan silinmez. Madem bunu söyledin kanıtın var demektir. Bunu söyleyecek kadar cesur olduğuna göre kanıtlayacak kadarda delikanlısındır. Binlerce üyesi olan bi sitede böyle bi ithamda bulunmak tüm yönetimi ve AVKOLİK ailesini zan altında bırakır.

volkanözcan
20.Mayıs.2010, 17:13
hayırlı ugurlu olsun volkan sonunda kavuştun yavruna tügü kadar avları bol olsun.

Teşekkürler hüseyinim Allah hep beraber avlanmayı nasip etsin. çok şükür kavustuk.

volkanözcan
20.Mayıs.2010, 17:24
volkan ne biçim bir yazı şeklidir bu,

volkanözcan
20.Mayıs.2010, 17:27
bu konu üzerine bi uzaklastırmada alırsam şimdiden kutlarım...

bu sadece bana yazan ve gizli kalmasını istemediğim bi olay
yanlıssa yanlıs diyen bi zahmet yanlıs desin duyalım

fevzi dursun
20.Mayıs.2010, 17:29
herkez seviyesini bilsin, konu kilitlenip arşive kaldırılmıştır, volkan sende bir ihtar almış durumdasın, devamında siteden geçici bir şekilde uzaklaştırılacaksın