Orijinalini görmek için tıklayınız : Torun süper poze yardım...
Arkadaşlar, tecrübeli sayılmam...torunum var tek tetik, ejektörlü. ama bir çok kez ejektör sorun çıkartıyor, tüfeği söküp bir müddet uğraştıktan sonra fişeği atıyo. fabrikaya göndermeden bu sorunu çözmek mümkün mü? yada bakımıyla ilgili bir kusurum olabilir mi?
çetin ekren
21.Mayıs.2010, 13:15
sorun dediğiniz gibi ejektörlerde büyük ihtimal...
belki basit bir açıklama olacak ama bence en iyisi fabrikasına göndermek
gerekirse parça değişimi yapılabilir...
Hüseyin ORHAN
21.Mayıs.2010, 13:42
evet en mantıklısı eğer garantisi henüz bitmemiş ise fabrikaya göndermek bittiyse güzel bir temizlik ve bakımdan geçirdikden sonra tekrar denemek eğer sıkıntı devam ederse bir ustanın elinin değmesi gerekir.
Recep DÖNMEZ
21.Mayıs.2010, 13:55
Ben şahsen eğerki çok tanıdığın ve güvendiğin
bir ustan yoksa fabrikaya göndermeni tavsiye ederim.
Selamlar...
Osman KARATEPE
21.Mayıs.2010, 15:15
Aynı sorunu benim torun yaptı tek tetik enj. ben aldığım bayiye götürdüm onlarda fabrikaya gönderdiler bikaçgün sonra geldi tüfek değiştirmişler şimdi çok memnunum bugün 50 fişek attım saat gibi çalışıyor..
hımmm. tavsiye için teşekkürler, sanırım fabrika yolu göründü, benim toruna...sanırım garantisi devam ediyor.
tüfekle beraber göndermem gereken bir belge var mı peki? (garanti belgesi dışında)
çetin ekren
21.Mayıs.2010, 21:57
ruhsatın fotokopisinide göndermen gerekli...
mahmutogluav
03.Haziran.2010, 07:20
s.a arkadaşlar torun - kral - zirve enjektörlü süper poze ile ilgili sorunu olan varsa mahmutogluav.com'dan bana ulaşabilir. fabrikaya göndermenize gerek yok.. alparslan mahmut - mahmutogluav
İbrahim ÖZEL
03.Haziran.2010, 07:26
Mahmut bey aleyküm selam. Tüfek av bayisimi tamiratımı konunuz. Sadece tüfekmi tabanca oltada tamiratı yapıyomusunuz. Bu konuda yeni bir konu açarsanız bizlere daha yardımcı olursunuz ve tanışmış oluruz ne dersiniz?
Osman KARATEPE
03.Haziran.2010, 07:37
Mahmut bey lütfen kullanıcı adınızı değiştirin ve adınız soyadınız olarak girin...
mahmutogluav
03.Haziran.2010, 11:33
av bayisiyim tamirdende anlıyorum. tamirat konusunda size yardımcı olabilirim av tüfeği satış hepsi var . torun zirve kral enjektör sorunu olan bana ulaşsın...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.