Orijinalini görmek için tıklayınız : AvkoliK & DostkoliK Facebook sayfamız yayında...
imported_avkolik
25.Mayıs.2010, 16:17
Arkadaşlar sitemize daha önceleride facebook sayfaları oluşturuldu...Fakat site yönetimi olarak ilk defa kapsamlı olarak bu işin üzerine eğildik...Ve nihayetinde facebook sayfamız şu an itibari ile aktif durumda...
Bütün üyelerimizi bizi facebooktada yalnız bırakmamaya davet ediyoruz...
Facebook sayfamıza katılmak için ana sayfada sağ tarafta bulunan blokta BEĞEN e tıklamanız ve facebooka giriş yapmanız yeterli...
Facebook sayfa linkimiz
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/Avkolik-Dostkolik/123870304291481 (http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/Avkolik-Dostkolik/123870304291481)
tıklayıp girdiğinizde BEĞEN'e tıklamanız yeterli...
Sayfamız belli bir düzeye geldiğinde üyelerimizden facebook sayfamızda en çok etkin birkaç arkadaşımızı facebook sorumlusu olarak atayıp sayfanın işleyişiyle görevlendireceğiz...
Göstermiş olduğunuz ilgi ve bizleri yalnız bırakmadığınız için şimdiden teşekkürler...
4x4cemal
25.Mayıs.2010, 16:44
Tüm Dostkoliklere hayırlı uğurlu olsun, emeği geçenlerin, ellerine gözlerine sağlık.
kapadokyali_1981
25.Mayıs.2010, 16:45
Hayırlı olsun inşallah güzel olur facede sesimizi duyuralım hep beraber.
Osman KARATEPE
25.Mayıs.2010, 16:48
Güzel bir çalışma olmuş emeği geçenlere teşekkür ederim..
ersin kasap
25.Mayıs.2010, 16:51
hayırlı olsun emeği geçen herkeze teşekkürler devamlı ileri
sukru sunar
25.Mayıs.2010, 16:56
hayırlı olsun...
imported_avkolik
25.Mayıs.2010, 18:09
Teşekkürler arkadaşlar yarım saatte kırk olduk :)
Lütfen önemsiz deyip geçmeyin ve katılın...Sesimiz oradada gür çıksın..
Selamlar
41 kere maaşallah olsun diye 41. ben oldum kardeşim.
imported_avkolik
26.Mayıs.2010, 07:20
41 kere maaşallah olsun diye 41. ben oldum kardeşim.
Teşekkürler Ulaş abi...
unforgiven
26.Mayıs.2010, 14:39
Maşallah abim elinize emeğinize sağlık. Elimden geldiğince sitede olmaya gayret ediyorum ve orada da devam edeceğiz inşallah...
Saygılarımla...
hayırlı olsun emeği geçen herkeze teşekkürler devamlı ileri
Elfin Asilkan
26.Mayıs.2010, 23:20
ooooo :) hayırlı uğurlu olsun...Facebook dünyanın en iyi sitesi artık...bunun düşünülmesi süper..umarım facebookda aynı başarıyı dostluk üzerine devam ettirilir...örneğin ben facekolik olarak bunu begendi :)
Elfin Asilkan
27.Mayıs.2010, 18:31
Avkolik Yönetimine iş başvurusu :)
Facebook'da açmış olduğunuz Avkolik & Dostkolik hayran sayfasının yönetimi için başvuru yapmak istiyorum...Facebookda şuan için 6 tane kurucusu olduğum 4 tanede yönetici olduğum 10 tane grup ve hayran sayfalarında aktif durumdayım...gereken bilgilerimin incelenip Avkolik yönetiminin bana olumlu yada olumsuz cevap vermesini arz ederim ......
Elfin Asilkan
Saygılarımla :)
imported_avkolik
28.Mayıs.2010, 07:43
Tabiki neden olmasın...Sitemiz için birşeyler yapmaya çalışan herkes sağolsun varolsun...
imported_avkolik
30.Mayıs.2010, 16:35
Evet arkadaşlar sayfamız yayında ve sizleri bekliyor...Bu kadarcıkmıyız :(
bi kenarından bizde tırmayalıyalım bakalım becerebilecelmıyız.
imported_avkolik
30.Mayıs.2010, 21:05
bi kenarından bizde tırmayalıyalım bakalım becerebilecelmıyız.
Teşekkürler Tarık abi...Bir elin nesi var iki elin sesi var misali birer birer büyüyoruz.Sitemizin 100 üye ne zaman olacak dediğimiz zamanlarını hatırlıyorumda bakıyorum facede 160 olmuşuz :( Oradada avkoliğin büyük bir aile olduğunu göstermek istiyoruz sadece..
Sizlerden ricamız sayfamızı beğendikten sonra kendi arkadaşlarınızada davet göndermeniz...
Saygılar
imported_avkolik
07.Haziran.2010, 13:45
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/Avkolik-Dostkolik/123870304291481
Arkadaşlar facebookta sayfamızı beğenmek bu kadarda zor olmasa gerek..Lütfen biraz ilg gösterin.Yapmanız gereken çok basit .Yukarıdaki linke tıklayıp faceye giriş yaptıktan sonra beğeni tıklamak...
Katılan arkadaşlardanda ricamız listelerindeki arkadaşlara sayfamızı önermeleri...
Mustafa ÇİL
01.Temmuz.2010, 00:13
güncel dostkolikler
imported_avkolik
06.Temmuz.2010, 08:43
Arkadaşlar facebook sayfamıza biraz ilgi lütfen...
unforgiven
06.Temmuz.2010, 08:46
Galeriden çıkmaya vakit bulursam geliyorum :))) Usta fareler basmış memleketi :D
Saygılarımla...
imported_avkolik
06.Temmuz.2010, 11:12
Üstüne kapağı kapatacaktım ki hiç çıkamayacaktın oradan :)
Şaka bir yana herkesi bu konuda göreve davet ediyorum..Gerçekten facebooktaki sayfamızın hayran sayısı çok komik..Lütfen bütün arkadaşlar arkadaşlarını davet etsin...
Bizler bunu aşacak güçteyiz...
heheh sen merak etme ismail abim biz dostlarımızı asla unutmayız.. ali abi kapağı kapatsa bile yanında bi telefon bi hat bırakırız 5 dakikası 1 kontüre konuşursun bizimle irtibatı koparmayız.. gez dolan sen http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif
Saygılarımla...
unforgiven
06.Temmuz.2010, 18:38
Tufan abim hiç sorma bugün yer altında kablolar arasında gezindim durdum :D Kül kedisine döndüm iyice :D Koca işletmede adı önemli değil baş harfi A ( li Ekber Çomak ) olan elektrikçilerin işini biz bilgisayarcılar olarak yapmak zorunda kaldık :D Stajyerim diye eziyorlar Tufan abi beni :) Galeri 3 4 metre civarında yer altında vallahi telefon da çekmiyordu ama kabloları kontrol amaçlı benim bilgisayarı götürdüm :) Oturuverdim tünelde bir saat internette sörf yaptım :)
Saygılarımla...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.