Orijinalini görmek için tıklayınız : yardıma ihtiyacım varrr
ZEYNAL KAPLAN
28.Mayıs.2010, 06:06
öncelikle s.a köpeğim 5 aylık dünden beri bi halsizlik bi iştahsızlık var kusuyor ishal bişey yemiyor bugün veterinere götürecem sizce ne sorunu var her hafta pazarları yıkıyordum üşütmüş olabilirmi acaba bide parazit için kontil şurup veriyodum bu hafta hap verdim 1 tane tüm verdim ondan olabilirmi 1 tane hap ağır gelirmi ama ilk defa böyle oldu bide 5 aylık köpeğe hangi mamayı önerirsiniz eski mamadan memnun değilim siz hangisini önerirsiniz şimdiden teşekkürler saygılar....
İBRAHİM AKKAYA
28.Mayıs.2010, 06:19
Haydi avkolik veterinerler göreve iş sizin.http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/rolleyes.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/rolleyes.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/rolleyes.gif
Osman KARATEPE
28.Mayıs.2010, 06:39
Günaydın, ben veteriner değilim ama Zeynal bebekmi büyütüyorsun kardeşim her hafta yıkayarak köpek yıkanmaz ha olaki çamura batağa girdi pisliğe bulaştırdı kendini o başka ama köpek yıkanmaz hayvanın dengesini alt üst etmişsin zaten.Hap ağır gelmiş olabilir ama kesinlikle yıkama royal canin mamayı öneririm...Bakalım götürdüğün veteriner ne diyecek...
aşıları tammı köpeğin .. parazit hapı ayda 1 kez verilir en fazla . diş cıkartıyour o ondan halsizdir belkide
ZEYNAL KAPLAN
28.Mayıs.2010, 07:17
sağolun ibrahim ve osman abi bazen bahçeye götürüyorum onun için yıkıyodum ama dahada yıkmam abilerim mama içinde sağolasın bugün veterinere bi götürim bakalım ne diyecek...
ZEYNAL KAPLAN
28.Mayıs.2010, 07:20
doğan abi aşıları tam tamda ben kontili şurubunu her hafta az miktarda veriyodum sorun yoktu bide hapını deniyeyim dedim 1 tane verdim hapı acaba ağır gelmiş olabilirmi babam veterinere götürüyomuş hiç hali yok diyor...kıpır kıpır olan köpeğe yerinde duramayan kööpeğe ne oldu anlamadım..ilk defa başıma geliyorr....diş çıkartırken de olabilirmi acaba
İbrahim ÖZEL
29.Mayıs.2010, 06:31
Hap ağır gelmez kardeş. 1 hap 10 kg köpeğe uygun zaten. Ayrıca köpeğini sık yıkama ya hastalığıyla uğraşırsın yada öldürürsün. Kışın su aportu yapan yada ıslanan köpeğini bile yanında götüreceğin bez yada havluyla kurulamalısın. Hill kalitesinin önüne geçen bir yavru yemi yok bence.
sukru sunar
29.Mayıs.2010, 07:43
benım kopegım 1.5 yasında ben bu zamana kadar hıc yıkamadım kopegımı zaten o kırı pası uzerınden atar.ıkı dakıka once toprakla oynayan kopek yarım saat sonra bembeyaz oluyo...hastalıgı da kısa zamanada gecer ınsallah saygılar
ZEYNAL KAPLAN
01.Haziran.2010, 05:10
KÖPEĞİM TORAYI KAYBETTİM TÜM BİLGİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM..
İbrahim ÖZEL
01.Haziran.2010, 06:01
Kardeşim başın sağolsun.
veysel tiryaki
01.Haziran.2010, 07:53
kardeş başın sağolsun umarım yeni bi köpek bulup büyütürsün...
Vallahi bende köpeyimi her hafta yıkıyorum ama cin gibi yıkamakla hasta olacağını zannetmiyorum.... zaten suya girmek için can atıyor...
ama yıkadıktan sonra kurutmayı ihmal etmiyorum..
Osman KARATEPE
01.Haziran.2010, 08:23
Çok üzüldüm Zeynal ,sorunun ne olduğunu öğrenebildinmi..
ZEYNAL KAPLAN
01.Haziran.2010, 11:07
İBRAHİM ABİ SAĞOL OSMAN ABİ DÜN ULAŞ ATASOY ABİM YARDIMCI OLDU SAĞOLSUN SİZLERDE YARDIMCI OLDUNUZ SAĞOLUN KÖPEK CİĞERLERİNİ ÜŞÜTMÜŞ..GAVİSKONDU SANIRIM O ŞURUBU ALDIM KUSMA ÖNLEYİCİ HAZMI KOLAYLAŞTIRICI HAP ALDIM BİDE MULTİ VİTAMİN ALDIM ŞIRINGAYLA AĞZINDAN VERDİM SONRA BEBEK MAMASI KULLANDIK YEDİĞİNİ ÇIKARTIYORDU ZATEN DÜN İKİNDİN AYAĞA KALKAMAZ OLDU ANLADIM ZATEN AMA KABULLENEMİYORDUM.. SABAHTA ÖLMÜŞ ZATEN.. İNSANIN ÇOCUĞU GİBİ OLUNCA ÜZÜLÜYOR ABİM..
ZEYNAL KAPLAN
01.Haziran.2010, 11:20
YENİ BİR KÖPEĞE İHTİYACIM VAR ARTIK ŞANSIMA İLK KÖPEĞİMİDE ÇALDILAR BU DA BÖYLE OLDU SAĞLIK OLSUN.. VEYSEL KARDEŞ HER NE OLURSA OLSUN YIKAMA DERİM ARTIK BAŞIMA GELDİĞİ İÇİN SÖYLÜYORUM İNŞALLAH BİR ŞEY OLMAZ AMA TAFSİYE ETMEM..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.