Orijinalini görmek için tıklayınız : Sohbet bölümü açıldı !!!
imported_avkolik
13.Mart.2008, 16:33
Arkadaşlar sitemize anlık haberleşebileceğimiz bir sohbet bölümü kurmak için uğraş verdik ve bugün itibariyle sohbet aktif...
Ana sayfamızdayken en üst sol bölümdeki "FORUM" yazan linke tıklayarak veya forum ana sayfasına giderek yada BURAYA (http://www.avkolik.net/forum/index.php) tıklayarak sohbet bölümünü görebilir ve katılabilirsiniz...
Bütün aVKoLiK' lere hayırlı olsun diyorum...Güle güle kullanırız inşallah :)
imported_avkolik
15.Mart.2008, 10:51
Bir hatadan dolayı geçici süre devre dışı bırakıldı arkadaşlar...Özür diliyoruz...
fevzi dursun
09.Mayıs.2008, 08:55
tebrik ediyorum hayırlı olsun inşallah buradaki arkadaşlarımda canlı sohbet ederken birbirlerini kırmazlar.burası çok güzel bir site içinde gezerken insan keyif alıyo teşekkür ederim başarılarınızın devamı dileğiyle
elinize sağlık çok güzel düşünmüşsünüz inşallah başarılı olurda av ile ilgili konuları insanlar birbirleriyle paylaşırlar
mesala karadenizli avcı kardeşler göç bıldırcını gelince bizede haber verirseniz sevinirim. bi kıpırtı var mı
umit07
14.Ağustos.2008, 22:10
Abi iyi fikir gerçekten güzel olur.Teşekkürler.
Saygılar.
çetin ekren
17.Eylül.2008, 18:46
abicim gerçekten güzel olmuş elinize sağlık bende aranıza yeni katıldım avcı dostlara selam olsun
çetin ekren
17.Eylül.2008, 18:51
daha öncede yazmıştım tekrarlamakta fayda var.bende elimden geldiği kadar tahnit sanatıylada hobi olarak uğraşıyorum burda çok arkadaşa öğrettim ama başka sitelerde kendilerini bu işinb uzmanı olarak gösterdiler kendileri bu işin güya piri imişler e ne yaparsın insanoğlu çiğ süt emmiş sadece benim istediğim emeğe saygı sizceistediğim çokmu şey.ama şu var bu işe gerçekten merakı olupta öğrenmek isteyen varsa yardımcı olurum.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.