Orijinalini görmek için tıklayınız : Av Bayii için yardım...
S.A. avcı abilerim av bayi acmayı düşünüyorum siz büyüklerimin bana fikirlerinizle yardımcı olamsını bekliyorum. bütçem cok buyuk olmadığından ilk atepte sıfır tüfek koymayı düşünmüyorum kendi tüfeklerimi ve çevremden ikinci el tüfek koymayı düsünüyorum ayrıca av bayinin yanın da köpek maması gibi petşop ürünleri de satmayı düşünüyorum fikirleinizi bekliyorum
4x4cemal
06.Haziran.2010, 15:56
Serhat kardeşim inşaallah hayırlı uğurlu olur, yalnız nerde açacağın, nüfus yoğunluğu, v.b gibi bilgilerde yazarsan, faydalı tavsiyeler daha çok olur kanatindeyim, selamlar.
imported_avkolik
06.Haziran.2010, 16:03
Av bayiliği yapmış bırakmış ustalar var, hala yapmaya devam eden abiler var..Örneğin Çetin EKREN (http://www.avkolik.net/forum/index.php?action=profile;u=1502) ustam bıraktı, Erkan abi (http://www.avkolik.net/forum/index.php?action=profile;u=498) halen yapıyor...
Ayrıca sağlıklı istişare için gerekli bilgiler lokasyon, nüfus, tahmini bütçeniz vb gibi bilgileride verirseniz fikir daha çok gelecektir..
İnşallah hayırlı uğurlu olur ...
Muğla'ya selamlar
açacağım ilçe de av bayi yok en yakın av bayi 16 ile 20 kilometre arası ileride ayrıca bazı belde ve koylerde daha uzak yol katediyorlar yaklasık 35 ile 40 kilometre arası . Bu ilçeye 10 ile 15 arası köy veya belde haftanın belli günlerinde geliyorlar bulumduğum ilçenın nufusu 10000 civarı
çetin ekren
06.Haziran.2010, 16:35
serhat kardeşim eğer etrafında tanıdığın avcı arkadaşların av bayii açman konusunda sana destek veriyorlarsa benden sana tavsiye aman ha kardeşim sakın o sözlere kanıpta böyle birşeye kalkışma....
günümüzde internet ortamı çok geliştiğinden herkes ihtiyaçlarını bu yoldan temin ediyor...hemde av bayinin malzemeyi aldığı fiyata hatta daha düşük fiyatlara malzeme temin ediyorlar üstelikte adres teslimi...
bence elinde azda olsa bir birikimin varsa başka bir iş yap....zaten yakında çoğu avcı tüm ihtiyaçlarını tv kanalları üzerinden yapacak...bunun zeminini yavaş yavaş hazırlıyorlar....sende bunun farkındasındır...adamlar silah yağına varana kadar satıyorlar....daha sen ne satmayı düşünüyorsun....
silah desen zaten satılmaz oldu...satılanlarıda biliyoruz...200 liraya otomatik silah satıyor çoğu firma bununda herkes bilincinde...ha köylüyle iş yapacam diyorsan 3 tane 5 tane köylüylede ne kadar işini çevirirsin...bilemem...
ha elinde çok paran vardır...toplu ihalelere girersin orası farklı...
benim bu konuda diyeceğim bu...varsa paran bence daha farklı sürümü çok olan bir iş yap...bu işe bulaşma....bırakmakta bırakamazsın sonra....
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.