Orijinalini görmek için tıklayınız : Kan Uykusu !!! Süperrr
imported_avkolik
14.Mart.2008, 23:12
Arkadaşlar benim çok hoşuma gitti arakanıza yaslanın ve izleyin...
Kan Uykusu
http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=5231956436707003127&hl=en
ali ekber kardeşim ellerine sağlık ellerin dert görmesin. televizyonda izlediğimde çok duygulanmıştım.Aynı duyguları tekrar yaşattın sayın osman pamukoğlu o dönemde elinde olan kısıtlı imkanlarla çok emek verdi ama yeri geldi oda tıkandı sonuçta askerdi ve ankaradan gelen emirler belini büktü.adam dedi bana şu kadar kişi verin ben burdan o şerefsizlerin kökünü kazırım ama işte diplomasi el vermedi.şu anda konuştuğumuz prıfesyonel orduydu istediği.bu konu uzun ama neyse bu arada sayın pamukoğluda bildiğim kadaıyla avcıdır bi kaç kitabında ipuçları var.
hallederix
15.Mart.2008, 01:29
Ali kardeşim ellerin dert görmesin emeklerine sağlık ,çok güzel bir belgesel ,sanırım 4 yada 5'inci seyredişim ,aslında burada yaşananları birinci ağızdan dinleme şansınada eriştim ,belgeselde bahsedilen helikopter pilotu kayınçom ,emekli oldu ve sivil bir havacılık kuruluşunda pilot ...
Yüce RABBİM orada vatanı için canlarını ortaya koyan yavrularımıza yardımcı olsun ,yavrusunu şehit vermiş ve hala VATAN sağolsun diyen anneninde ellerinden öpüyorum...
Saygılarımla
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.