PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : UMUT VERİCİ ŞEYLERDE OLUYOR BU ÜLKEDE(TEŞEKKÜR)

veyselll
08.Haziran.2010, 20:02
uzuuuunnn zamandır tüfek almak için araştırmadığım marka vede model kalmadı
en son, sevdiğim bir abimin tavsiyesiyle huğluya yöneldim
danışma amacıyla telefon ettim
birinci sorun, benim ayarsız boy vede kol uzunluğuydu (1.85 boydaki birine 1.75 lik tüfek olmaz diye düşündüm)
bana; eğer orada ölçü alabilcek bir usta varsa, dipçik ölçünüzü aldırıp bize iletirsiniz. bizde herhangi bir ek ücret ödemeden size göre dipçik yaparız dediler
bende fiyatlar hakkında sorular sordum
onlarda bana detaylı bir katalog yollayacaklarını söylediler (tüfek modelleri + özel değişimler+gravür)
adresimi vede tel no mu aldılar
en az bir haftada gelir diyordum kendi kendime
bu telefon görüşmesi pazartesi günü saat 10:00 saatlerinde oldu (yani dün)
bu sabah bir kargo şirketinden telefon geldi (salı günü saat 9:30)
kargonuz var huğlu tüfek kooperatifinden diye (kargo ücretinide huğlu ödüyor)
eğer TÜRKİYE de böyle şirketler çoğalmaya devam ederse, sarsılan itibarımızın bir nebze olsun geri geleceğine inanıyorum

imported_avkolik
08.Haziran.2010, 20:09
Böyle şirketler çoğalmak zorunda...Olmak zorunda !!! Başka yolu yok çünkü.Bizim neyimiz eksik elin gavurundan.Bizim insanımız daha mı değersiz onlardan.

Güzel hizmet için Huğlu'ya teşekkür eder, tüfeğinizi güle güle kullanmanızı temenni ederim...

Dipnot olarakta inşallah tüfeğinizle fotolarınızıda burada görürüz Veysel kardeşim...

veyselll
08.Haziran.2010, 20:12
Böyle şirketler çoğalmak zorunda...Olmak zorunda !!! Başka yolu yok çünkü.Bizim neyimiz eksik elin gavurundan.Bizim insanımız daha mı değersiz onlardan.

Güzel hizmet için Huğlu'ya teşekkür eder, tüfeğinizi güle güle kullanmanızı temenni ederim...

Dipnot olarakta inşallah tüfeğinizle fotolarınızıda burada görürüz Veysel kardeşim...

abi kendimden önce sitedekiler görür merak etme sen
adı üstünde DOSTKOLİK

08.Haziran.2010, 21:09
Bizimde gurur duyacağımız söktörlerimiz olsun artık.Yerli firmalarda artık müşteri memnuniyetini ön planda tutmaya başladılar.Bende aynını YAF YAVAŞÇALAR AŞ de yaşamıştım...sevindirici gelişmeler de oluyor demekki...

ersin kasap
08.Haziran.2010, 21:49
teşekkürler huğulu böylesi güzellikleri epeydir duymuyorduk kalitesi ve servis garantisi olan güzel bir firma türk malı yurdun malı herkez onu kullanmalı diye düşünüyorum fuarda gördüğüm kadarıyla huğulu ve armsan gerçekten kalite bakımından avrupa standarlarını bulmuş bence gerçekten harika tüfeklere imza atmışlar

08.Haziran.2010, 21:56
huglu güzel firmadir yillarca tasidim pozesini beni hic yolda koymadi hugluyu her zaman taktir etmisimdir ancak bu türkiyemizde yetersiz umulurki hepsi böyle olur saygi selamlar

İbrahim ÖZEL
08.Haziran.2010, 22:18
Huğluya sipariş vermek istedim. Düz bir model tek özelliği tek tetik olması. 20 call ve dipçiği 4 parmak kısa oğluma göre bana 1080 tl fiyat biçildi şoksuz enjektörsüz sellektörsüz düz bir 20 call. Huğluyla fuarda görüştüm isim verdim bana o şahsın pazarlık yaptığını ve bize aldığı siparişlerini yaptırdığını söylediler. Bende faturayı kim kesiyor dedim biz dediler bana 1080 tl faturamı kesecektiniz sorusuna az önce pahalı söylenmiş diyen müdür arkadaş memur demiyorum müdür arkadaş evet cevabını verdi. Davos benim için bitmiştir bir daha gelmem. Pardon HUĞLU BENİM İÇİN ÖLMÜŞTÜR BİR DAHA KULLANMAM.

09.Haziran.2010, 19:33
Benim favorim Hatsan yeni modellerini incelemenizi tavsiye ederim. Yurtiçi satış pek umurlarında değil ama çok kaliteli silah üretiyorlar...

Birol YAY
09.Haziran.2010, 19:52
VEYSEL Hayırlı Olsun Gönlüne Göre Olmuş.

veyselll
16.Haziran.2010, 11:12
iyi dileklerini eksik etmeyen herkese can ı gönülden teşekkür ederim
spariş için ancak bugün boş kalabildim
önce ölçülerimi vede kilomu verdim satış bölümündeki yetkiliye
vede beni şaşırtan bir olay oldu. dirsek içinden işaret parmağı boğumuna kadar olan uzunluk tam tamına 40 cm
normalde en uzun 37 cm oluyormuş
şimdi kundağım bana göre yapılacak
sipariş ettiğim tüfek ise 104a modeli çift tetik enjektörsüz
tek kötü tarafı bana 90 ila 120 gün arasında bir teslimat süresi veriyorlar. ama araştırmama göre çok daha çabuk geliyormuş
şimdiden heyecanla bekliyorum
inşallah hayırlısıyla gelirse resimlerini sizinle paylaşırım

İbrahim ÖZEL
16.Haziran.2010, 11:53
Hayırlı olsun kardeşim...

mehmet ergin
19.Ağustos.2010, 21:04
iyi dileklerini eksik etmeyen herkese can ı gönülden teşekkür ederim
spariş için ancak bugün boş kalabildim
önce ölçülerimi vede kilomu verdim satış bölümündeki yetkiliye
vede beni şaşırtan bir olay oldu. dirsek içinden işaret parmağı boğumuna kadar olan uzunluk tam tamına 40 cm
normalde en uzun 37 cm oluyormuş
şimdi kundağım bana göre yapılacak
sipariş ettiğim tüfek ise 104a modeli çift tetik enjektörsüz
tek kötü tarafı bana 90 ila 120 gün arasında bir teslimat süresi veriyorlar. ama araştırmama göre çok daha çabuk geliyormuş
şimdiden heyecanla bekliyorum
inşallah hayırlısıyla gelirse resimlerini sizinle paylaşırım

veysel bey bende üzümlüde sadece kişiye özel av tüfeği ile ilgileniyorum fakat sadece dipcik için 90 ile 120 gün cok uzun bi süre. tabiki şuda var özel bi tüfek 3 - 5 günde çıkmaz ama bu kadar uzun bi süreyi neden verdiklerini merak ediyorum. ben şahsın adıma müşterilerimin istetiği tamamı özel tüfekleri yaklaşık 10 ile 20 gün arasında teslim ediyorum size verilen sürede bi gariplik var

veyselll
19.Ağustos.2010, 21:09
abi tüfek bir hafta içerisinde hazır olmuştu. sebebinide şu diye duydum;
bütün yerli firmalar avrupaya ihracat işini daha önde görüyorlar. bu yüzden de yurtdışından sipariş gelirse direkt o sparişe başlıyorlarmış. bu yüzden bu süreyi bir nevi can simidi olarak kullanıyorlar. erken gelirse zaten müşteri memnun olur