Orijinalini görmek için tıklayınız : CENNET KUŞU :) yok böle bişey :)
Elfin Asilkan
12.Haziran.2010, 10:46
Ya nasıl bişey Yarabbim yarattığın her bir şeye hayranım....kendine eş ayarlamak için yapmadığı şebeklik kalmıyor :) :) adına cennet kuşu verilmiş çok ilginç bir kuşş iyi seyirler diler yorumlarınızı beklerim :) :)
"http://www.dailymotion.com/swf/video/x9v4u5"
ersin kasap
12.Haziran.2010, 11:08
o yaratanki sorgulamadan muhteşem güzellikleri ve canlıları dünyaya getiren keşke bu güzel dünyayının değerini bilses teknolojinin ilerlemesiyle yok ettiğimiz ekolojik dengeyi ve doğayı koruya bilses bu güzelliklerin hepsi kalıcı olabilse elif harika bir paylaşım ellerine sağlık
İbrahim ÖZEL
12.Haziran.2010, 12:37
Abisi eline emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım oğlumla hayretler içinde kalarak seyrettik bu güzelliği...
Elfin Asilkan
12.Haziran.2010, 13:37
Rica ederim ibrahim abi gerçekten çok ilginç bir kuş kendine eş ayarlamak için yaptığı şebeklikler benim çok hoşuma gitti :) ama sonunda başaramıyor :) fena terk ediliyor :) :)
cemalreis
12.Haziran.2010, 13:46
Yaradılış gereği her canlı dişisine kur yapar mühim olan bu kur un
yerini bulması paylaşım için teşekkürler
ali dursun
12.Haziran.2010, 19:30
coşkunun kuş versiyonu:d
çetin ekren
12.Haziran.2010, 20:26
Elfin eline sağlık kardeşim gerçekten beğenerek izledim...teşekkürler...
Mükemmel ötesi bir resital.. Doğanın gizemleriyle birlikte. Paylaşım için teşekkürler...
Sevgiyle Kalın..
Yıldıray İNCE
13.Haziran.2010, 09:04
elfin harika bir paylaşım olmuş ellerine sağlıkteşekürler...........
paylaşım için teşekkürler gerçekten çok ilginç ve değişik çokta güzel bir kuş keyifle izledim .
eline emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım
Bu kuşun adı cennet değil,bukalemun kuşu olmalı.her türlü hale giriyor mubarek baksanıza paylaşım için teşekkürler elfin kızım...
unforgiven
15.Haziran.2010, 08:18
Kardeşim eline emeğine sağlık gerçekten mükemmel bir video... Rabbim ne de güzel yaratmış yaaa...
Saygılarımla...
:)) ama tavlıyamadı :(((((( dişi değilmi çok uğraştırır bilirim ben :(
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.