PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 3.BURDUR (AVA ATIŞLI) MERA MÜSABAKASI SONUÇLARI

hasan GENCER
15.Haziran.2010, 13:30
DEĞERLİ ARKADAŞLAR.

Bilindiğiüzere 12-13 haziranda yarışmamızı gerçekleştirdik.ve umuyorum herarkadaşım bizden memnun ayrıldığına ve güzel bir yarışma geçirdiğineeminim.Yarışmacı arkadaşlara ve bize destek vermek için gelen herkeseçok çok teşekkür ederim.
Özellikle final görülmeye değer birgörsel şölenle son buldu.bizim için önemli olan yeni dostluklar,arkadaşlıklar ve kaynaşma oldu . Evet burdur 3.sünüde başardı .burduratıcılar avcılar ve balıkçılar gençlik ve spor kulübü 3 yıldırTÜRKİYE’de halen hiçbir kulüb ve federasyonun yapamadığını yaparakTÜRKİYE’nin en gözde kulübleri arasına adını en başa yazdırdığınainanıyorum.Burdur bu yarışma ile adını yaniden duyurdu.

Vebu organisazyonda bize en büyük desteği veren aynı zamanda anasponsorumuz olan yıldız silah sanayi yönetim kurulu başkanı sayın AdemKUZUYA bize verdiği büyük destek için kulübüm adına sonsuzteşekkürlerimi sunarım.

Kulübümüzün daveti üzerineYunanistan’dan FCI 7. Grup (FERMALI AV KÖPEKLERİ) Uluslararası Hakemive aynı zamanda Epagneul Breton Yunanistan Kulüp Başkanı olan ve 3dünya şampiyonası yönetmiş olan Sn. Chris Kalfopoulos gelmiş ve en iyişekilde yarışmamızı sonuçlandırmıştır. kendisine çok teşekkür ederim.

Ayrıcahakemimizin gelmesinde en büyük emeği olan ve BURDUR un yetişdirdiğideğerli isim 1. yarışmamızdan 3.süne kadar yanımızda olan sayın MuratKANTAR cıya
Ve benim için av köpeği yarışması denince en baştagelen artık oda bir BURDUR sevdalısı sayılır aynı zamanda av köpeğiyarışmalarının TÜRKİYE de ilikini yaparak buralara gelmesini sağlayansayın. M uğur BARUTCU ya sonsuz teşekkür ederim. ve BURDUR yarışması buiki isime çok şey borçlu.

Ayrıca 3 yıldır yarışmamızasponsorluk yapanve resimleriyle heycen ve antranalin kazandıran bizi buyılda yanlızbırakmayan avcının dostu TÜRKİYE nin tek avcı dergisi olan AV-DOĞA vesayın Tevfik ÜÇBAŞ a burdur yarışmasına verdiği büyük destekden dolayısonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Davetimiz üzerine bizi kırmayarakburdur yarışmasını ziyaret eden AYHAF as başkanı sayın Mustafa HELALPARA yada verdiği sonsuz destekten ötürü bizleri mutlu ettiği içinkendisine çok teşekkür ederim.

Bir diğer isim, ilkyarışmamızda yarışmacı olarak bize büyük destek veren vede son olarakburdur yarışmasına hatırı sayılır bir emek sarf eden aynı zamandayarışmada komisyonlukta yapan değerli arkadaşım Recep İLGİN’e çok şeyborçluyum kendisine teşekkür ederim .

Hasan GENCER

İNGİLİZ IRKLAR YETİŞKİNLER

1.Halil ÖZDEMEİR /BİANCA
2.Baki YAŞAR / REYNA
3.Ali ŞENCAN /KRAL

İNGİLİZ IRKLAR JUNİOR

1.Mustafa ÇOBAN / ATEŞ
2.Bedri GEP / EMA
3.Okan SARIOĞLU /HAYDUT

CONTİNANTAL IRKLAR YETİŞKİNLER

1.Turgay SULU /BODO
2.Soner ELBİRLİK /HEKTOR