Orijinalini görmek için tıklayınız : S O N D A K İ K A
cemalreis
19.Haziran.2010, 08:14
http://img.haberler.com/haber/057/semdinli-de-hain-saldiri-8-sehit-2112057_157_k.jpg (http://www.haberler.com/semdinli-de-hain-saldiri-8-sehit-2112057-haberi/)Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde, PKK'nın Askeri Birliğe Düzenlediği Saldırıda, 8 Asker Şehit Oldu.
elleri kırılsın soyları kurusun. ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET AİLELERİNE SABIR DİLİYORUM.
evet dostlar açılım meyvelerini veriyor kimlerin anneleri ağlamıyor soruyorum.
Osman KARATEPE
19.Haziran.2010, 08:24
Allah belasını versin açılımı yapanında yaptıranında bunlara vesile olanında bunların topunu keseceksin başka çare kalmadı........................................... ....
Şimdi yazarsam çok kötü kelimeler çıkacak azımdan. Sen sabır ver yarabbi.
Menfeatler uğruna yazık değil mi bu ülke evladına.
Osmanlı gibi her konuda en üstün seviyelere gelmiş imparatorluğun bile profesyonellerden kuruluydu ordusu.
3 - 5 ay eğitim ile gencecik çocukları heder ettiren zihniyetin aklına şaşayım ben.
Daha ana baba sevgisine muhtaç, evinden hiç ayrı kalmamış, tecrubesiz gencecik fidanların eline silah ver, şerefsizlerin önüne sal.
3 yaşında çocuk zekasıyla yönetilen bir düzen, ülke, sistem, vb. ve sonuç.
Allah rahmet eylesin.
tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun Allah ailelerine sabır versin
Ulaş abi ben o bölgede komando olarak askerlik yaptım.. 99 yılında ben hiç bişey demiycem artık.. TSK nın o kadar imkanı varki..anlatamam.. büyüklere sesleniyorum.. o kadar imkanınız varken bitirin artık şu iş kimi bekliyosunuz neyi bekliyosunuz.. bu ülke daha çok ŞEHİT verir çoookkk bunu unutmayın böyle olmaz çünkü.. sn: Erdal SARIZEYBEK çok haklı..
Ulaş abi ben o bölgede komando olarak askerlik yaptım.. 99 yılında ben hiç bişey demiycem artık.. TSK nın o kadar imkanı varki..anlatamam.. büyüklere sesleniyorum.. o kadar imkanınız varken bitirin artık şu iş kimi bekliyosunuz neyi bekliyosunuz.. bu ülke daha çok ŞEHİT verir çoookkk bunu unutmayın böyle olmaz çünkü.. sn: Erdal SARIZEYBEK çok haklı..
Başkalarının azınlık bizim öz kardeş kabul ettiğimiz, Türk Vatandaşlarını azınlık sayıp, açılım oyunları ile birilerine imkan sağlayan, geçmişten bu güne 100000 lerca ortak paydayla aynı kaderi paylaşan bu toplum fertlerini bu vahim kutuplaşmaya iten oyunu her Türk vatandaşının anlaması lazım.
Dağdaki şerefsizleri bahsettiğim Oğlunu askere yollayan, bu vatanın öz çocuğu olduğu gerçeğinin farkında olanları ayırıp bu adi oyunu kuranların oyunlrını bozmak için Tüm Kürt asıllı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarımıza önemli görevler düşüyor.
Kimse şunu unutmasın ki bu bayrak altında bugüne kadar yaşadığını hiçbir bayrak altında bulmanın imkanı olmadığı gibi bu düşünce bir hayal bile olamacak kadar saçmadır.
Dünyada tüm güzellikleri bulabileceğimiz bu şehit kanlarıyla sulanmış coğrafyanın bereketi başka hiçbir yerde yoktur.
Sebebi bu aziz vatnın büyük bedeller ve Allahın adıyla büyük mücadelelerle alınmasıdır.
Kuzey Irak'a girmenin zamanı geldi ve çoktan geçti.
Osman KARATEPE
19.Haziran.2010, 09:19
Kuzey Irak'a girmenin zamanı geldi ve çoktan geçti.
Mustafa abi önce meclise girsinler sıkıyorsa Kuzey Irak kolay...
şehitlerimizin mekanı cennet olsun.
şerefsizlerin elleri kırılsın.beter olsunlar.
Tamer Kuvvet
19.Haziran.2010, 09:35
Dostlar hep dışarıdaki pkk lardan bahsediyoruz ya içerdekiler bence onlardan önce içerdeki şerefsizleri ve partilerinin işini bitirmek gerek abicim bana göre bunları suikastla temizliyeceksin birde yakalanan pkk lı şunu iyi bilecek eyvahhh yakalanırsam kesin ölürüm hapisten çıkamam demesi gerek iran gibi asacaksın bu adamlara abd ve israil kesin olarak yardım yapıyor eğitim ve stratejik destek veriyor bunu bilmeyen yok paşalarımız hala onlar yardım etmiyor diyorlar yazıklar olsun onlarada hep fakirin çocuğu gidiyor zenginin ki keyf çatıyor yemin ediyorum dostlarım içim kan ağlıyor kardeşlerimiz tam eğitimini almadan keklik gibi dağa gönderiliyor böle bir zihniyet yok arkadaş hala anlamış değilim professional askerler operasyonlara gitmeli bakın bakalım o zaman yer yerinden nasıl oynuyor benim akrabam 1995 yılında doğuda ( Gabar dağlarında operasyonlara katıldı) o bana şöyle birşey dedi bahar operasyonlarının birinde 25 kişilik pkk lı grup sıkıştırılıyor ve vur emri bekleniyor anlatan akrabam bende ağar makinalı silah var dedi tetiğe bassam canlı kalmaz diyordu 4 sefer emir istedim cevap şöyle geldi dedi '' bekle asker '' bekledik ve pkklar hızla oradan uzaklaştılar dedi böle birşey var mı ya dostlarım ben bu ve bunun gibi yaşanmış birçok olayı duydum hatta Kan Uykusu programını izleyenler bunu çok daha iyi bilirler vatan sağolsun dostlarım ama vatan pkklılara acımakla olmuyor bizi içerden vuruyorlar içerden,ilk onları o şerefsiz partinin vekillerinin işini bitireceksin ki söz hakları kalmasın o.....çocuklarının
bu kansız hükümet büyükleri yapsınlar bakalım açılımı alın size açılım allah şehit analarının çektigi acıları birgün gelir bu olaylara çanak tutanlara aynı acıyı gösterir elbet.yüce şehitlerimize allah tan rahmet mekenları cennet olsun.
Dostlar hep dışarıdaki pkk lardan bahsediyoruz ya içerdekiler bence onlardan önce içerdeki şerefsizleri ve partilerinin işini bitirmek gerek abicim bana göre bunları suikastla temizliyeceksin birde yakalanan pkk lı şunu iyi bilecek eyvahhh yakalanırsam kesin ölürüm hapisten çıkamam demesi gerek iran gibi asacaksın bu adamlara abd ve israil kesin olarak yardım yapıyor eğitim ve stratejik destek veriyor bunu bilmeyen yok paşalarımız hala onlar yardım etmiyor diyorlar yazıklar olsun onlarada hep fakirin çocuğu gidiyor zenginin ki keyf çatıyor yemin ediyorum dostlarım içim kan ağlıyor kardeşlerimiz tam eğitimini almadan keklik gibi dağa gönderiliyor böle bir zihniyet yok arkadaş hala anlamış değilim professional askerler operasyonlara gitmeli bakın bakalım o zaman yer yerinden nasıl oynuyor benim akrabam 1995 yılında doğuda ( Gabar dağlarında operasyonlara katıldı) o bana şöyle birşey dedi bahar operasyonlarının birinde 25 kişilik pkk lı grup sıkıştırılıyor ve vur emri bekleniyor anlatan akrabam bende ağar makinalı silah var dedi tetiğe bassam canlı kalmaz diyordu 4 sefer emir istedim cevap şöyle geldi dedi '' bekle asker '' bekledik ve pkklar hızla oradan uzaklaştılar dedi böle birşey var mı ya dostlarım ben bu ve bunun gibi yaşanmış birçok olayı duydum hatta Kan Uykusu programını izleyenler bunu çok daha iyi bilirler vatan sağolsun dostlarım ama vatan pkklılara acımakla olmuyor bizi içerden vuruyorlar içerden,ilk onları o şerefsiz partinin vekillerinin işini bitireceksin ki söz hakları kalmasın o.....çocuklarının
Tamer kardeşim. Yılanın başını ezemessen uzuvlarından ayıracaksın.
Ekonomik anlamda zayıf olan ülkelerin kaderini bizlere de yaşatmaya çalışıyorlar.
Ülke haklının tamamının bu şerefsizce olayların kimlere ve ne için hizmet ettiğini ve bu oyunun maşası olan kişileri anlatabilmenin türlü türlü yolları vardır.
Haklı olan güçlüdür. Unuttukları bir nokta daha varki. Bizler acılarla güçlenir ve büyürüz. Tarihe bakarlarsa çok daha iyi anlarlar.
2010 yılındayız. Akıllı olmak durumunayız. Tek şansımız var o da sandıkta birleşmektir.
Gerisi yavaş yavaş sindire sindire düzelecektir. Düzelmelidir.
Fakat seçeceğimiz herkim olursa beklentilerimizi sonuna kadar dile getirmeliyiz. İnternet bu konuda çok önemli bir silah.
Ben adam gibi bir seçim sistemi istiyorum.
Zengin ile fakir arasındaki uçurumun yok olmasını istiyorum.
Eğitim hakkının eşit bir şekilde uygulanmasını ve parasız eğitim hakkı isitiyorum.
Güvenliğimi sağlayanların hükümetten ordan burdan değil gücünü TÜRK HALKINDAN almasını istiyorum.
Huzur istiyorum. Gelecek garantisi istiyorum.
Elfin Asilkan
19.Haziran.2010, 10:33
Açılım mı ??? BU RESMEN CİNAYET OLAN GENÇ YAŞTA KARA TOPRAĞA VERİLEN YÜREKLERE OLUYOR...BUNA İZİN VERENLERE pkk SOYSUZLARI İLE AYNI YOLDA YÜRÜYENLERE...BİR ANANIN YÜREĞİNE ATEŞ DÜŞÜRENLERE....OKUNAN EZANLARIN HÜRMETİNE RABBİM BELANIZI VERSİN....EKONOMİ ALANINDA DIŞ KUVVETLERE BAĞIMLI HALA GELEN BİR ÜLKE OLDUK...ALDIĞIMIZ ÜRÜNLERLE BU TÜR CANAVARLARA DESTEK OLDUK...BENİ YANLIŞ ANLAMANIZI İSTEMEM AMA BİRAZ DA SUÇU KENDİMİZDE ARIYALIM..YEDİKLERİMİZ İÇTİKLERİMİZ HANGİ ÜLKELERE BAĞLI VE BU ÜLKELER BURALARDAN GELEN GELİRİ NERELERE HARCIYOR...ŞİMDİ BU ÜZÜCÜ OLAYA SİNİRLENEN HER BİR İNSAN malbora YAKMIŞTIR DİMİ MALBORANIN % 40-50 ORANINDA GELİRİ pkk SOYSUZLARINA GİDİYOR...cola..vs....
BİZ ÜLKE OLARAK AÇILIMI EKONOMİ ALANINDA DIŞ ÜLKELERE VEREREK ZATEN YAPTIK...HERKES BİLİR Kİ pkk BAZI GÜÇLERİN MAŞASI...
ŞEHİTLERİMİZE ALLAH'TAN RAHMET AİLELERİNE BAŞ SAĞLIĞI YARALI ASKERLERİMİZE ACİL ŞİFALAR DİLER...
TERÖRÜ VE TERÖRÜ DESTEKLEYENLERİ,VE BUNA İZİN VERENLERİ,VE ENGEL OLAMAYANLARI, KINIYORUM SOYLARINIZ KURUSUN DİYE DUA EDİYORUM.....
Osman KARATEPE
19.Haziran.2010, 10:43
Dağda üç, beş domuz sürüsü, tutturmuş bir Kürdistan türküsü... Eline
almış bayrak diye bir masa örtüsü, satsan beş para etmez ne dirisi, ne
ölüsü...Soyu soysuz olan sensin toprak senin neyine, ite itlik yapıp
kafa tutma beyine...Anlasana dediğimi sokaktaki köpek ağlar haline, duy
ulan soysuz NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Osman KARATEPE
19.Haziran.2010, 10:43
HRANT DİNK ÖLDÜ ERMENİ OLDUNUZ.
PAPAZ ÖLDÜ HRİSTİYAN OLDUNUZ.
MAVİ MARMARA'YA HAİNCE SALDIRI OLDU ARAP OLDUNUZ
BU GÜN DAHA BU GÜN 8 ASKERİMİZ KATLEDİLDİ
EY MİLLET!!!!!!
...
ŞİMDİ NE OLDUNUZ.
cemalreis
19.Haziran.2010, 12:21
osman kardeşim maalesef şehit sayısı 10 oldu. kimbilir yarın ne olacak
nerde filistin yardım gemisi şehitleri için meydanlara dökülenler dünyayı ayğa kaldıran
konuşma yapan sahte liderler soğan erkekleri nerde acaba
ADAPAZARLI AVCI
19.Haziran.2010, 12:41
http://www.avkolik.net/forum/Themes/dilbermc/images/post/xx.gif (http://www.avkolik.net/forum/avcilik-disi-paylasimlariniz/s-o-n-d-a-k-i-k-a/msg140687/#msg140687)Ynt: S O N D A K İ K A (http://www.avkolik.net/forum/avcilik-disi-paylasimlariniz/s-o-n-d-a-k-i-k-a/msg140687/#msg140687)
« Yanıtla #14 : Bugün 01:43:27 ÖS »
http://www.avkolik.net/forum/Themes/dilbermc/images/buttons/quote.gifAlıntı (http://www.avkolik.net/forum/avcilik-disi-paylasimlariniz/s-o-n-d-a-k-i-k-a/?action=post;quote=140687;num_replies=15;sesc=3853 abc225755a4b081c2f23fecec6cb) [HR]
HRANT DİNK ÖLDÜ ERMENİ OLDUNUZ.
PAPAZ ÖLDÜ HRİSTİYAN OLDUNUZ.
MAVİ MARMARA'YA HAİNCE SALDIRI OLDU ARAP OLDUNUZ
BU GÜN DAHA BU GÜN 8 ASKERİMİZ KATLEDİLDİ
EY MİLLET!!!!!!
...
ŞİMDİ NE OLDUNUZ.EVETTTT NE OLDUNUZZZZZZZZZ
ÖNCE PKK SONRA GAZZE
Tamer Kuvvet
19.Haziran.2010, 13:28
Atalarımız boşuna dememiş '' Önce Can Sonra Canan '' Gazze'yi unutmayalım ama biz önce kendi Gazzemizi kurtaralım.
imported_avkolik
19.Haziran.2010, 14:05
Şehitlerimize Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum.Ateş düştüğü yeri yakıyor, Allah yardımcıları olsun...
Mesut BÜLBÜL
19.Haziran.2010, 16:53
cemal kardeşim milasada yaktılar üst üste dükkan komşumun ablasının oğluymuş şehitlerimizin bir tanesi biraz önce oradaydın anlatmaya tarif yetmez oğlanında arkadaşıymış yazık günah bu ana kuzularına bu baskında ölen tüm şehitlerimize allahtan rahmet acılı ayilelerinede sabırlar diliyorum
Ertan SERT
19.Haziran.2010, 17:46
yazık bu vatanın su gibi evlatları sehit olup gidiyor ama biz ne yapıyoruz hala gidip du adamlara oy verip pirim yapyırıyoruz.
fevzi dursun
19.Haziran.2010, 18:03
ciğerlerimiz yanıyor, çok şey söylemek var ama işte, şehit düşen tüm mehmetçiklerimize ALLAH'tan rahmet kederli ailelerine sabırlar dilerim, vatanımızın başı sağolsun
cemalreis
19.Haziran.2010, 19:57
evet arkadaşlar analar ağlamasın diye bir türkü tutturmuşlar
evet doğru analar ağlamasın ama hangi ana ağlamasın tabiki
asker anası
polis anası güvenlik güçlerinin anaları
terörist anası ve pekaka anası ağlarsa ağlasın arkadaş o analarda terörist doğurmasın
askere polise kurşun atan çocuğu doğuran ananın ta sülalasini........................................ ...
feridun berin
19.Haziran.2010, 23:07
Cemal kardeşim söyleyecek birşey bulamıyorum Allah sabır versin Türk milletinin başı sağ olsun....
Hep aynı manzara hep aynı haber hep aynı gündem pkk saldırısı, şehit askerler..alıştı artık türkiyeee buna siz rahat olun çenenizi yormayın boşuna..!
İbrahim ÖZEL
20.Haziran.2010, 07:11
Ben konuşmak istemiyorum bu acıları birebir defalarca yaşayan birisi olarak. Ama düşündüğünüz gibi değil. Evet imkan var ama yetki yok. Tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun Allah ailelerine sabır versin
cemalreis
20.Haziran.2010, 13:41
yahu İbrahim bey pıçak kemiğe dayandımı yetki falan beklenmemeli bence
nihayetinde o komutanda insan, gözü önünde kınalı kuzuları şehit olurken
yetkimiz yok ateş etmeyelim diyemez herhalde eğer öyle ise çıkar delikanlıca
vatandaşa durumu anlatır ozaman bak bakalım Türk milleti sorunu nasıl çözer.
avci064
20.Haziran.2010, 21:59
PKK çıktığında, çoğumuz (ben dahil) kıçımızda donla geziyoduk. Yani bugünün meselesi değil. 33 askerimizin otobüste katledildiği günleride yaşadık. Öyle asalım keselimle bu iş olmaz. 1999 da şerefsiz başını paketleyip bize teslim ettiler. Karşılığında ne verdik kimse bilmiyor. Bir kaç ay önce bir haber geçmişti APO piyonun teslim edilmesinde mossad ın parmağı varmı diye. Apoyu teslim edenler PKK yıda firenlediler bir zaman. Ne zamanki it sürüsünün sahibinin işine gelmeyen gelişmeler oldu tekar başımıza sardılar. Bunun açılımla falan alakası yok. Teröre harcanan para 360 milyar dolar mış vay vay vay. Çoğu ülkenin ekonomisinden büyük bu rakam. Bu köpek sürüsünün sahipleri bize zarar vermeye çalışıyor tüm mesele bu. Terör meselesi belli bir siyasi görüşün meselesi değil kürdüyle türküyle vatanını seven herkesin meselesidir. Apo yu sallandırırız diyenlerinde idamı kaldırdığını unutmadık hala. Soy sop karıştıran arkadaşlar unutmayın PKK ile şehit olan kürt kökenli askerlerimiz ve korucular aynı soydan ve teröre karşı hala korucularda mücadele veriyorlar ve onlardan da bir çok ailenin ocağını söndürdü. Lütfen daha dikaktli olalım...
Bu iş köpek öldürmeyle bitmez, tek vücut olup sahipleriyle mücadele etmek lazım.
Savaş bey, hiç kimse benim gördüğüm kadarı ile etnik kökenlerle uğraşmıyor. Burada insanlık düşmanları var, askerlerimiz öldürülüyor, birileri askere, polise molotoflarla, havai fişeklerle sadırıyor, tabi sizin de dediğiniz gibi bu itlere tut diyenler var, otöbüs duraklarına, toplu taşıma araçlarına, turistik yerlere, süpermarketlere bomba koyuyor ve molotof kokteyli atıyorlar. Bunların dini, mezhebi, ırkı olmaz insanlıktan çıkmışlar. bir bomba patlattılar iki çocuk annesi öldü çocukları öksüz kaldı, belediye otobüsüne molotof kokteyli attılar gencecik bir kız öldü, üstelik bunları tanımıyorlardı bile, öldürdükleri insanlar kendilerine hiç bir şey yapmamışlardı, kundaktaki bebekleri kurşunladıkları vb. ni yazmıyorum bile. Bunu yapanlara engel olmak için güvenlik güçleri harekat yapacağı zaman, hayır operasyonları durdurun, biz dağa çıkıp dağdakilere kalkan olacağız diyorlar. Arkadaş hangi ülkede bunlara müsaade edilir, bir de bunlar T.C. devletinin bütün imkanlarından yararlanıyor ve devletten maaş alıyorlar. Yeter artık bize böyle yumuşak hükümet lazım değil, Savaşsa savaşalım, öleceksek ölelim ama böyle kalleşçe ve pisi pisine değil. Yine yazıyorum Bu terörü yapanlar Amerika'da olsa dünyanın neresine giderse gitsinler bu elebaşılarını yaşatırlarmıydı, İsrail'de olsa, İran'da olsa, Rusya'da olsa hangi ülke bunları konuşturur bir de maaş verirdi. Dünyanın neresine kaçarlarsa kaçsınlar teker teker bulur öldürürlerdi. Siz zannediyormusunuz ki Avrupa Birliğinin herhangi bir ülkesinde bu eylemleri yapanları sağ bırakırlar. Derhal özel kanunlar çıkartır ve bu suçu işleyenleri idam ederlerdi.
İbrahim ÖZEL
21.Haziran.2010, 19:31
Cemal abi olayın iç yüzü inanki senin düşündüğün gibi değil. Medeniyetler başkenti İstanbuldaki insanların kullanamadığı insan haklarını dağdakiler dağda kullanıyor. Öldürülen pkk aileleri askerleri sürekli mahkemelik yapıyorlar kimsenin haberi olmuyor. Dağda ölen köpek kemiğini gömüp insan kemiği diye arkadaşlarımızın üstüne atarak hapise girmelerine engel olunuyor. Kendi içindeki hesaplaşmalarda öldürülen tererüstleri suçsuz vatandaşlarmış gibi gösterilip katliam yapıldı diyerek bizleri soktukları hali sizlerge görüp basın yayından izliyorsunuz. Ve büyük şehirlerde olmayan insan hakları savunucusu yabancılar güneydoğuda dolaşıyor. Son 7-8 yılda görmediğim kanunlar çıkıp ilk önce bu bölgede uygulanıyor. Ve ne yazıkki bizlerde bu yasaları çıkartanları hala başımızda tutabiliyoruz. O BÖLGELERDE OLAĞANÜSTÜHAL OLMALIIIII. Yetkiler geri verilmeli. Tererüste dur çekmeden ateş edilemeyecek diye kanun çıktı gözünü seveyim abi bizler kanun adamlarıyız. Yetki yok yok bu kadar diyorum yetki yok.
avci064
21.Haziran.2010, 22:30
Terör ne zaman biter ??? Bence terörü besleyen ülkelere boyun eğdiğimizde biter. Yoksa PKK biter TKK gelir. 80 öncesi sağ sol, asala ardından PKK. Öyle büyük bir devletmişiz ki bizi hala yıkamadılar.
Dünyanın lideri olmadan bu topraklarda bela başımızdan eksik olmayacak. PKK çapulcu takımı onu çok büyütüpte ardındaki devletleri görmezden gelemeyiz. Hep duyarız operasyonlarda gebertilen haçlı sünnetsiz şerefsiz leşlerini. Kim bunlar, nerden geliyorlar, onu görmek lazım. Gönülden geçiyorki avrupaya, amerikaya, israile restimizi çekelim, lan şerefsizler topraklarımızdan elinizi çekin diyebilelim. İnşallah onu diyecek duruma geldikmi PKK da kalmaz, ardından gelecek TKK da.
Hüseyin ORHAN
22.Haziran.2010, 06:34
Terör ne zaman biter ??? Bence terörü besleyen ülkelere boyun eğdiğimizde biter. Yoksa PKK biter TKK gelir. 80 öncesi sağ sol, asala ardından PKK. Öyle büyük bir devletmişiz ki bizi hala yıkamadılar.
Dünyanın lideri olmadan bu topraklarda bela başımızdan eksik olmayacak. PKK çapulcu takımı onu çok büyütüpte ardındaki devletleri görmezden gelemeyiz. Hep duyarız operasyonlarda gebertilen haçlı sünnetsiz şerefsiz leşlerini. Kim bunlar, nerden geliyorlar, onu görmek lazım. Gönülden geçiyorki avrupaya, amerikaya, israile restimizi çekelim, lan şerefsizler topraklarımızdan elinizi çekin diyebilelim. İnşallah onu diyecek duruma geldikmi PKK da kalmaz, ardından gelecek TKK da.
http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif
cemalreis
23.Haziran.2010, 04:58
maalesef yine 4 şehit yine yaralı buna yürek dayanamıyor Allah için
yetkili beyler artık durdurun bu kanı bu acıyı savaş ise savaş katliam
ise katliam bir kere ölelim artık her gün ölmek istemiyoruz .
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.