PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Birini TAŞIYOR

21.Haziran.2010, 07:26
Birini TAŞIYOR

Şekerin 7 adet yavrusu var. Bunlardan birisi çok küçük kaldı diğerleri onu baya gaçtiler.

Birkaç gündür izlediğim kadarıyla şeker o yavrusuna çok özel ilgi göstermeye başladı. Onu ayrı tutuyor. Endişeli tavırlar ile o yavrusunu yuvanın bir köşesinden diğerine taşıyor.

Benim gözdem olan en hareketli bu yavrunun bu durumu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

kapadokyali_1981
21.Haziran.2010, 08:07
Ulaş abi iki ihtimal var bence. Birincisi Şeker yavrusunun yetersiz kaldığını hissedip yalnız emzirmek için taşıyor. İkincisi şeker o yavruyu gözden çıkarmış sürü psikolojisiyle ölmesi için yalnızlığa terkediyor :( Umarım sağ salim büyürde kendini kurtarır yavru.

İBRAHİM AKKAYA
22.Haziran.2010, 12:06
Ulaş sonuç ne oldu Ufak olan döş eniği derler sonuçu yaz öğrenelim.

ZEYNAL KAPLAN
22.Haziran.2010, 12:58
EVET DÖŞ ENİĞİ EN İYİDE O OLUR İÇİNDEN DERLER..AMA TABİ NE KADAR DOĞRU BİLMİYORUM

İbrahim ÖZEL
22.Haziran.2010, 16:28
Benim döş eniğimi annesi terketti. Nöbet ve görev nedeniyle 2 gün uğraşamadım. 3 ncü gün soğumuştu vücudu ama kalbi çırpınıyordu. Annesini emzirmeye çalıştım olmadı. Etraftan keçi sütü bulup eve götürdüm biberon aldım biraz doyurdum ama malesef yavrum hayatta kalamadı. Çok doğuran köpeklerde döş enikleri ne yazıkki hayatta kalma şansları az oluyor. Sonuç noldu kardeşim haberdar edersen sevinirim...

22.Haziran.2010, 19:10
Mücadeleye devam. Evde hazırladığım mama ile günde 15 20 cc 2 3 defa besliyorum. İnş. kurtulur.