Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Muğla'dan Herkese Saygılar

15.Mart.2008, 18:39
Akın Kardeşimin tavsiyesi üzerine ben de size katıldım.Ben Muğla Köyceğiz'den Yağız TOPÇUOĞLU.Bilgileriniz ve tecrübelerinizden istifade etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.Herkese saygılar

15.Mart.2008, 18:57
Yağız abicim hoşgeldin.Seni aramızda görmek beni çok mutlu etti.Umuyorumki iyi vakit geçirirsin

imported_avkolik
15.Mart.2008, 19:21
yağız Kardeş hoş geldin sefalar getirdin...Seni getiren Sayın Yöneticim Akın kardeşime selam olsun...Nasıl hitap edeceğimi bilemiyorum...İmza bilgilerini (ad soyad doğum tarihi ) doldurursanız hitapta kusur olmaz kardeşim...selamlar Muğla'ya

bülent erdem
16.Mart.2008, 00:50
hoş geldiniz sefalar getirdiniz..

16.Mart.2008, 08:46
OHOOO TAMAM BENIM BI HEMSOM GELDI ARTIK...HOSGELDIN HEMSO SEFALAR GETIRDINN..KOYCEGIZIN MESHUR PORTAKALLARINDAN YERIS ARTIKK.
SELAMLARR

Mustafa ÇİL
16.Mart.2008, 15:56
yağız gardaş hoş geldin sefalar getrdin
güzel bir memleketiniz var

hallederix
17.Mart.2008, 13:21
Dostlar arasına hoşgeldin Yağız kardeşim bende marmaristenim ,madem buralardansın sende şimdi ne balık maceraları vardır http://www.avkolik.net/forum/Smileys/default/grin.gif ,bu tür yaşanmışlıklarını formalarda görmek isteriz ...

Saygılarımla

17.Mart.2008, 14:33
Hoş bulduk sevgili dostlar ,değerli ağabeyler.Portakal da yeriz,av maceralarını da paylaşırız.güsel dostluklar kurmak için buradayız.Herkese selam ve saygılar.

fatih demircan
17.Mart.2008, 15:02
yağız hoşgeldin köyceğiz avlarını anlatırmısın biraz oralara her tatile gidişimde kendimi oranın bir insanı olsam ne avlarım diye düşünüyordum ee sen burda olduğuna göre anlatıver artık

18.Mart.2008, 20:43
Sevgili Fatih,
Burada av konusunda bayağı bir sıkıntı çekiyoruz sizinde malumunuz çevre koruma olayı abartıyor bazen ve ilçeye yerleşen turist sayısının ve çevreci olarak geçeninen bazı siyasi yakını olan kişilerin baskısıyla av sahası noktasında sıkıntımız çoktu.Ama inşallah bu sene kapalı birçok sahayı ava açacağız.Buralarda hemen hemen her tür av yapılabilmekte bıldırcın sezonu diğer bölgelere göre biraz geç (eylül ayı sonu gibi) başlar.Keklik arazimiz sarp ve zorlu arazidir.Ama bu sene nedendir bilinmez pek keklik bulamadık dağlarda.Çulluk için günlük ormanlarını tercih ederiz. Havanın durumuna göre günlük ormanında çulluk bulmazsak dağa çıkarız çulluk avlamaya.
Tavşan ve domuzumuz da boldur ama benim tercih ettiğim valardan değildir bunlar.Sizleri sadece tatil için değil avlanmak için de ilçemizde misafir etmek isteriz.Sevgi ve saygılarımla.

asil3571
18.Mart.2008, 20:47
YAMAÇLARDAN AŞAĞIYA YUVARLANAN BİR KARTOPUYDUK BU GİDİŞLE SANIRIM ÜLKENİN KIŞIN ÇALIŞAN TÜM KAR TEMİZLEME ARAÇLARI BİZE ÇALIŞACAK ÇIĞ OLDUK ÇIĞĞĞĞĞĞ YENİ GELEN ARKADAŞLARA HOŞGELDİNİZ DİYORUM ( HOŞ BENDE YENİ GİBİYİM YA :) )

19.Mart.2008, 10:36
Yağız kardeş aramıza hoşgeldin umarım dostluğuda sıcaklığıda bulursun

unforgiven
19.Mart.2008, 10:52
Sevgili abicim bu sıcak dostluk ortamına hoşgeldin...

19.Mart.2008, 16:20
Kadir Ağabey, Sevgili İsmail ve adını saymayı unuttuğum Değerli Dostlar,
Sizlerle olmaktan büyük onur duydum.Güzel dostlukların kurulduğu bu sitede olmaktan çok mutluyum.Gerçekten çok sıcak ve çok samimi bir ortam var.

cemalreis
21.Mart.2008, 08:04
HOŞ GELDİN KARDEŞİM SEFALAR GETİRSİN...