Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Az Kalsın Ölüyorduk

27.Haziran.2010, 06:57
sa arkadşlar 2 gün önce Tunceli de arkadşlarla domuz avnıa çıkmıştık. bölgyi fazla bilmediğimiz için orda oturan 15-16 yaşında bir köylü çocukta bize eşlik edicekti. Olay şu ki bize eşlik edecek olan çocuk da ava eline tüfek alrak geldi ama öyle süper poze vs değil resmen kalaşnikof la geldi ben ilk başta itiraz etim olmaz bu çocuğun gelmesi yalış bide eline kalaşnikof alıp geliyor diye. ama diğer arkadşlarım bölgeyi bilmiyoruz olm hem bunlar yıllardır burdlar birşey olmaz dediler bende sesimi çıkarmadım. 3-4 saat yürüdükten sonra bir domuz sürüsüyle karılaştık ve ateş etmeye başladık. ve o diğer çocukta resmen canına susamış gibi tüfeğimin önüne atlayıp tramaya başladı sağı solu orda o sürüden 3 tane domuz öldürdük. sonra o çocuğa öyle kızdımki nerdeyse orda ağzını burnunu kırcaktım ama yine bizim çocuklar girdi araya. o çocuk sonradan hava karardığında askeriye bizi terörist sanar vurur geri dönelim demişti ve geri dönerken korktuğumuz başımıza glei bir cobra helikopteri göründü biz başka yere gidiyor dedik kendi kendimze ama diğer çocuğun yüz ifadesi değişti birden. sonra cobra helikpteri 30-40 metre önümüzü tarmaya başladı. kendimizi yere attık. vs derken yaklaşık 10-20 dk orda her yeri tardı en sonundada bir yangın bombası atıp gitti. sebebini söylemem gerek yok neden helikopterin geldiğini o eldin elindeki kalşnikof yüzünden. bu konuda doğuuda avcılık yapan arkadşları dikkate ve sorumluluğa çağrıyordum

Osman KARATEPE
27.Haziran.2010, 07:07
Kardeşim sen okumuş adamsın neden böyle cahillikler yapıyorsunuz ...Al işte 15 yaşındaki çocukta keleş bu nedemek oluyor ,verilmiş sadakanız varmış.Çok yanlış yaptığınız aman birdaha böyle bişey yapmayın helede o bölgede ellerinizde tüfek birde yanınızda bir çocuk elinde keleş resmen canınıza susamışsınız siz......

27.Haziran.2010, 07:13
haklsın abicim ama şuda bir geçrek orda 12-13 yaşına glen çocukların eline rahtlıkla tüfek verebiliyorlar. ve normal av bilincide yok o çocuk bize orda gerile gerile anlatıyodu geçen sene abim tek başına burda 4 tane ayı öldürdüü diye

kapadokyali_1981
27.Haziran.2010, 09:13
Yalnız bide anlamadığım bi konu domuz avı şuanda yasak iki gün önce nasıl domuz avına gittiniz çok merak ettim?????? Ayrıca ortalığın bu kadar karışık olduğu bi dönemde kendinizi böyle bi riske nasıl attınız anlamak mümkün değil. Şimdi kabahat askerdemi yoksa hayatınızı hiçe sayıp kendinizi böyle bi riske atan sizdemi?

Tamer Kuvvet
27.Haziran.2010, 10:03
İyi yırtmışsınız kardeşim ama unutmayın bir daha kine bu kadar şanslı olamaya bilirsiniz geçmiş olsun.

Yıldıray İNCE
27.Haziran.2010, 11:08
=Osman KARATEPE ]
Kardeşim sen okumuş adamsın neden böyle cahillikler yapıyorsunuz ...Al işte 15 yaşındaki çocukta keleş bu nedemek oluyor ,verilmiş sadakanız varmış.Çok yanlış yaptığınız aman birdaha böyle bişey yapmayın helede o bölgede ellerinizde tüfek birde yanınızda bir çocuk elinde keleş resmen canınıza susamışsınız siz......

osman kardeşim sana katılıyorum.........

İbrahim ÖZEL
27.Haziran.2010, 12:58
O bölgede terör nedeniyle av komple yasak zaten. Böyle cahillikleri bir daha yapmayın ders olsun hepinize...

27.Haziran.2010, 15:23
Yalnız bide anlamadığım bi konu domuz avı şuanda yasak iki gün önce nasıl domuz avına gittiniz çok merak ettim?????? Ayrıca ortalığın bu kadar karışık olduğu bi dönemde kendinizi böyle bi riske nasıl attınız anlamak mümkün değil. Şimdi kabahat askerdemi yoksa hayatınızı hiçe sayıp kendinizi böyle bi riske atan sizdemi?

yasak ama ne hikmetse köyün muhtarı bize av sonrası 1 kutu remington mermi hediye etti

kapadokyali_1981
27.Haziran.2010, 15:41
Ferhat kardeşim yasak olan bölgede yasak olan bi avı yanında elinde keleş taşıyan 15 yaşındaki biriyle yapıyosun ve geldin buraya ölümden dödük diyosun. Muhtarın sana 1 kutu mermi vermesi senin orda av yapmanı gerektirmez. O zaman benim aklıma şu soru gelir 30 kutu fişeğe neler yapılabilir acaba. Başlı başına sıkıntı yani bu kuralları koyan köy muhtarı değilki kaldıran o olsun. Site kuralları gereği av sezonu dışında yapılan avın belgelenmesi yasaktır konu kilit.

kapadokyali_1981
27.Haziran.2010, 15:41
Konu AvkoliK.NeT forum kuralları (http://www.avkolik.net/forum/forum-kurallari/avkolik-net-org-site-kurallari/) gereği kilitlenmiştir...Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Lütfen şikayet veya önerilerinizi Bölüm moderatörü veya Yöneticilerimize bildiriniz...