PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bu köpeğe talibim

Emin KAYAN
27.Haziran.2010, 10:16
bu köpek bir dostumun.eğer fiyatınıda anlaşırsak köpeği alacağım.4 yaşında kurtzar.ama sizdende bir fikir almak istiyorum.malum yeni başladık.bismillah diyelim.

http://www.izle.net/videoizle/26543/kurzhaar1.html

27.Haziran.2010, 10:44
Senden küçük biri olarak abi ben bu köpeği alma derim köpeğin avını felan bilmiyorum ama videodan gördüğüm kadarıyla işe yaramaz gibi görünüyor bence bi avına git ferması varmı gör öyle al,alacaksan.Bu sözlerime sahibi kusura bakmasın kimsenin köpeğini kötülemek istemem ama videodan öyle görünüyor tabi üstadlar daha iyi bilir,bu duruma ne der bilemem köpeğe sahibi resmen yalvarıyor köpekte tık yok abi videoda tek güzel görünen av merası..

27.Haziran.2010, 11:05
bu köpek bir dostumun.eğer fiyatınıda anlaşırsak köpeği alacağım.4 yaşında kurtzar.ama sizdende bir fikir almak istiyorum.malum yeni başladık.bismillah diyelim.

http://www.izle.net/videoizle/26543/kurzhaar1.html

Öncelikle alacağın kişi köpeğe nekadar istiyor ? yazabilirsen yorum getirelim.

Emin KAYAN
27.Haziran.2010, 11:13
1250 tl dedi.1200e olurdedi de.dostum beni kırmaz 1000tl ye alırım herhalde.

İbrahim ÖZEL
27.Haziran.2010, 12:55
Emin bu köpeğin av yaptığına eminmisin sen? 10 mt önünde üstelik sen gelmeden ilerlemeyen bir köpek. Üstüne üstlük bitliyor bu ya burnu hep yerde. Diyosun ki dost işi 100 tl ye alırım. Dostuna benden selam söyle kardeş. Bu paraya adam gibi av yapan köpekler bulacağına inanıyorum. Bu köpeğin peşini hemen bırak diye tavsiyede bulunabilirim ancak. Kal sağlıcakla.

Emin KAYAN
27.Haziran.2010, 13:00
ya ben dostuma güvenirim.bana yamuk yapacak biri değildir.ibrahim abi kusura bakma ama bitliyor ne demek.siz bu konularda baya tecrübelisiniz.bana yardımcı olursanız sevinirim.teşekkür ederim.

27.Haziran.2010, 13:59
saybinin kaktırmasınla av yapıyo yani ne yaptığından emin değil köpek
o durumda sadece saybi köpeği izlemesi gerekiyo
ki sana zevk verecek hadi falan dememesi gerekmiyo

27.Haziran.2010, 16:06
Emin kardeşim,

Bu sitede hernekadar sanal avcılar da olsa, bana inan bu işin içinden gelen, köpek işinin uzmanı abiler kardeşler de var.

Evet ben köpekler hakkında teorik anlamda baya şey öğrendim öğreniyorum. Bu işin bir tarafı ama sonuçta av köpeği av köpeğidir. Teorik (Irksal Bilgiler) biryere kadar. Av köpeği av yapacak. Basacak fermayı vurduracak avı. Alıp getirip eline verecek. Sen de atacaksın torbaya. Bu videoda böyle birşey yok. Doğru muyum?

Kurzhaar ırk köpeğin av şekli böyle yavaş yavaş, kendinden emin hareketlerle avı arar (İz sürücü ırklardan türetildiğinden) özellikle iz sürme konusunda başarılıdır.

Bu arada bu köpeğin ırk sıtandartı hakkında emin olmak istiyorsan doğru K.i.F e :))))))))))))

Bu anlamda çoğu avcı bu köpeklerin (Kurzhaar) pointerler gibi seri olmayışını anlayamaz. Bu onun kanında var ağır kanlı :)

Ama bu köpek o videoda av havasında değil. Bu da kesin. Emin olabilirsinki o videoda o köpek av yapmıyor.

Tabi sahibinin elinde Tüfek yerine kamera olması da etkin olabilir bu durumda.

Ben senin yerine olsam, madem ki köpek sağlam bir dostunun sözü var ortada, bekle bıldırcın sezonunda köpeğin avını izle, fermalarını gör, ver parasını götür eve bağla derim.

ersin kasap
27.Haziran.2010, 18:43
abim para dosttan kazanılır tabirine uymak istiyorsan arkadaşının sözünden çıkma taşıma suyla değirmen dönmez bu köpek av yapıcak gibi durmuyor sahibinin gazıyla hareketleniyor sadece ibrahim abimin bitliyor kelimeside burnu yerden kalkmıyor kokusu yok anlamında yolun başındayken dö bence o paralara çok daha üstün ve av yapan köpekler bulacağından eminim

Emin KAYAN
27.Haziran.2010, 20:39
arkadaşlar,dostum ben bildim bileli avcı.akşam yanına gittim.köpek saf kan, çok güzel avı var beğenmezsen geri ver dedi.birde,sekere diye bir kağıt gösterdi.bu köpek sekereli dedi.bu ne dedim.köpeğin, anne babası ve dedeleri dedi.yalnız hep yabancı yazıyordu.hiç bişey anlamadım.yalnız köpeğin ismi yazmıyordu.ama ben köpeğe hasta oldum.çok şeker.

Abdullah ATASOY
27.Haziran.2010, 20:51
bence bu köpek av falan bilmiyo bilse hemen aramaya başlar yada yorgun gitmek istemiyo köpek iyi bi kurtzaara benziyo ama ne diyelim süper avcı desek seni kandırırız

Emin KAYAN
27.Haziran.2010, 21:37
arkadaşlar,ustalar ne kadar vereyim ben bu köpeğe?
yardımcı olacak yokmu?

Mustafa ÇİL
27.Haziran.2010, 22:47
ALMA GARDAŞIMMMM AL MA

ALMA BU KÖPEĞİ ALMA
DOSTUNA DA BENDEN SELAM SÖYLE

ersin kasap
27.Haziran.2010, 22:51
abim paranı boşver emeğine yazık yediği ekmeğe yazık her dostu kendin gibi sanma bence

İbrahim ÖZEL
28.Haziran.2010, 00:20
Kardeş secerede köpeğin ismi yazmazsa kim sen kaç defa secere gördün bilmemde yalandır o kadar. Ama sen laf anlamayacağa benziyosun. Al o köpeği kapında güzel bekçi olur. Av köpeği olmayacağı kesin. Tüfek sesi bile yok nasıl video bu. Tüfek sesinden korkup korkmadığını bile göstermiyolarsa bir bit yeniği var. Hadi bakalım evinde bekçi köpeğin hayırlı uğurlu olsun...

ZEYNAL KAPLAN
28.Haziran.2010, 05:15
evet ibrahim abinin dediği gibi anca olursa bekçi köpeği olur nasıl secereli anlamadım köpeğin yaptığı hiç bişey yok yada ben göremedim..

fevzi dursun
28.Haziran.2010, 05:35
emin kardeşim izmirin neresindensin, yazılarından anlaşılıyoki avcılığa yeni başlıyosun, avcılar şirinliğe bakmaz, o dostuna selam söyle, eğer sen bu köpeği şirinlik harici av köpeği diye almaya karar verdiysen ki avcılık forum sitesine açmış olduğun konuda da anladığım kadarıyla avcılardan yardım istiyosun, aile diye tabir ettiğimiz bu sitede sana yardımcı olmak isterim, telim imza bölümünde mevcut, buyrun buca avcılar kulübünde misafirim olun bir kaç avcı arkadaşımla bu şirin şeyi sahada birde biz görelim.

kapadokyali_1981
28.Haziran.2010, 06:50
emin kardeşim izmirin neresindensin, yazılarından anlaşılıyoki avcılığa yeni başlıyosun, avcılar şirinliğe bakmaz, o dostuna selam söyle, eğer sen bu köpeği şirinlik harici av köpeği diye almaya karar verdiysen ki avcılık forum sitesine açmış olduğun konuda da anladığım kadarıyla avcılardan yardım istiyosun, aile diye tabir ettiğimiz bu sitede sana yardımcı olmak isterim, telim imza bölümünde mevcut, buyrun buca avcılar kulübünde misafirim olun bir kaç avcı arkadaşımla bu şirin şeyi sahada birde biz görelim.

Abi helalin var bundan iyisini kimse ne söyler ne yapar. Sen güven Fevzi abine madem sahibide köpeğe güvenip garanti veriyo git bakalım bucaya Fevzi abi versin notunu belkide gerçekten iyi bi hayvandır.

28.Haziran.2010, 09:17
emin kardeşim.. izmirin kavakları dökülür yaprakları gamalıda zeybek vurulmuş yar fidan boylum.. gara gözlüm..tatlı dillim, güler yüzlüm... http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/30.gif ustalar sana gerekeni söylemişler.. bu köpek avmı yapıyo yoksa mayınmı arıyo hehehe.. önünde yanında çünkü.. sen o dostuna dikkat et emi emin kardeş.. eskiden para dosttan kazanılırmış.. şimdi devran döndü kazık önce dosttan geliyo eminim.. vaktin çoksa kahvede dost kazığı oyna sen boşver avı heheh.. burda sana ne söyleseler boş..sen kafayı koymuşun.. sekere değil birde secere o kağıt.. sen kağıda bakma köpeğe bak emi bide kaç yaşında olduğunu yazmamışsın ben söyleyim sana bide arkadaşına sor en az 7 yaşında bu köpek ona göre al işte.. bu sezon beraber gezersiniz yan yana sonra sende satarsın sevdiğin bi dostuna. hadi kal sağlıcakla.. al kardeşim köpeği hayırlı olsun 10 numara süper valla... hehehheh

Emin KAYAN
28.Haziran.2010, 11:09
arkadaşlar,ustalar çok teşekkürederim.
beni çok büyük bir felaketten kurtardınız.
dostumun yanına gittim.ben vaz geçtim almaktan dedim.
bir arkadaşında 3 yaşında ingiliz poyenter varmış.12-15 gündür kendindeymiş.hergün ilgi alaka gösteriom dedi.ama ne ingiliz biliyormusunuz tay gibi.
ama dedi bu biraz pahalı,her avı biliyor dedi.
bu nasıl?
almayın derseniz.siz ustalardan birinden almayı düşünüyorum.

http://www.izle.net/videoizle/26544/ingiliz-pointer2.html

28.Haziran.2010, 11:30
emin kardeşim.. hani gece yolda gidersin yaa. arabanın camına bi kelebek çarpılır.. heheh sende kelebeğin cama çarpıldığı gibi çarpılacaksın buna emin ol.. bende puanter kullanıyorum.. bak bu köpek ya çok usta yada hayatta keklik görmemiş hareketine bakarsan öyle..o kekliği alması gerek yüzde 90 ama bıraktı.. tabiki o anki durum ne bilinmez dedim ya ya çok usta yada hayatında keklik görmemiş.. dur bakalım ustalar ne diyecek buna merak ettim bende.. gerçekten köpek alacaksan ben sana birini tavsiye edecem acele etme derim.. almak için alma uzun yıllar daima yanında ona göre bi köpek al emin kardeş.. fiyatı tuzlu demişsin onuda merak ettim sorması ayıp ne kadar diyor ki buna?

Emin KAYAN
28.Haziran.2010, 12:05
tufan abi bende fikir edinmek için yardım istedim zaten.başka ustalarda yazarsa sevinirim.
benim dostum bu puyantere 2250 dedi de yaparız sen yabancı değilsin dedi.
herhalde gönlünden 2000tl geçiyor.ama bende o kadar yok.biliyorsun para kolay kazanılmıyor.
dostumun kazanmasını isterim.ele gideceğine dostuma gitsin.
ama yapılan yorumlara göre bundan da vaz geçerim.siz bana yardımcı olurmusunuz?ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.
çok sıcak kanlı kişilersiniz.

28.Haziran.2010, 12:09
emin kardeş 2000 tl dese alacakmısın bu pointeri?

Emin KAYAN
28.Haziran.2010, 12:12
ödemede yardımcı olurum dedi.yarısını ver gerisini ödersin kafana göre dedi.

28.Haziran.2010, 12:20
bak izmirli kardeşim para senin akıl senin.. bende senin gibi heveslenerek aldım üç beş dostumuz bu sitede bana yardımcı oldu bende senin gibi arardım.. bu devirde 2000 tl para ne demek bi arkana bak 550 milyon asgari ücret 4 maaaş hiç yeme içme.. bu paralara ne köpekler alırsın.. at 7 günde it yediği günde belli olur emin, yazmayım diyom bildiğini yapsın diyom ama kendimide tutamıyom.. sana bi abimi tavsiye edeceğim.. köpek alacaksan bir kere al gözün arkada kalmasın tamam mı emin kardeş.. sen yine üstadları dinle benim dediğimle yanılma yine hadi kal sağlıcakla.. bana yardımcı ol dersen telefon numaram var burda özelden yazarsın yada sorarsın kimden alacağını sana söylerim.. hadi kal sağlıcakla izmire kucak dolusu sevgiler.

Emin KAYAN
28.Haziran.2010, 15:43
sitede başka yardımcı olacak usta yokmu?

Emin KAYAN
28.Haziran.2010, 17:00

fevzi abicim,üçkuyularda oturuom.bir haftadır ödemişteyim.inşallah müsait bir günde bir bardak çayını içmeye gelirim ben, uzun uzun konuşuruz.

ali dursun
28.Haziran.2010, 17:22
abi geçermi böyle hayat hani gızım nerde gızım bul kızım kendin arasan emin ol daha önce bulursun

28.Haziran.2010, 17:24
anlayan birinden yardım al avını bilen köpeği tanıyan birine sorda al acele etme .
anladığım kadarıyla yeni avcısın
yavru neden düşünmüyosun .

Emin KAYAN
28.Haziran.2010, 17:36
yavru köpeği eğitmesini bilmiyorum.bu sezon dolu dolu av yaşamak istiyorum.oktay komutan ne güzel av yapmış bakın.usta köpek olursa iyi olmazmı?
bu poyenteri önerdi dostum.ama siz daha iyi bilirsiniz.biraz araştırayım dedim ve bu siteyi buldum.çok güzel konular var.bana yardımcı olurlar dedim.her şeyin hayırlısı olsun abilerim.bunu da beğenmezseniz dostumu kırmadan gönlünü ala ala hallederim.burdan bir köpekte alabilirim.ama ilk önce arkadaşım derim.

28.Haziran.2010, 18:17
Yok böyle birşey sendede ne dostlar varmış be abi biraz forumdan videolar seyrette, kaliteli köpek nasıl olur, gör öyle satın al derim.. bide dostlarınızda bi problem var galiba; dost dediğiniz kişiler hem yaramaz köpekleri satmaya çalışıyor hemde çok yüksek fiyata nasıl bi dostluk bu anlam veremedim.. ayrıca kaliteli köpeğin kaliteli videolarıda olması lazım onları göstersin.. hakkınızda hayırlısı olsun ..

fevzi dursun
28.Haziran.2010, 18:38

fevzi abicim,üçkuyularda oturuom.bir haftadır ödemişteyim.inşallah müsait bir günde bir bardak çayını içmeye gelirim ben, uzun uzun konuşuruz.

emin kardeşim herzaman beklerim, ayrıca izmirde iki tane üçkuyular semti bulunuyor bunlardan hatay üçkuyularmı..? buca üçkuyularmı..? hangi ilçedeki üçkuyulardasın

Mustafa ÇİL
28.Haziran.2010, 23:00
SANA ERSİN KASAP GARDAŞIMI ÖNEREYİM SEN ONUNLA BİR KONUŞ İSDERİMM

GARDAŞIM KÖPEK BİR DEFA ALINMALI..AMA NE ALDIĞINI BİLMELİSİN..

BU OLMADI DİĞERİ O DA OLMADI BİR BAŞKASI DYEN AVCI ARKADAŞLARIMIZ DAN OLMA SAKIN....

NE ALDIĞINI BİLEREK AL...ÜÇ BEŞ KURUŞUNU SOKAĞA ATMA...

İ.ÖZEL KARDEŞİM DE DE GÜZEL HAYVANLAR VAR... HİÇ BİRİ SANA GEL BİZ SANA KÖPEK SATALIM DEMEZLER..DYEMEZLER ONLAR O TÜR İNSANLARDAN DEĞİLLER..

BAK SEN İZMİRDEYMİŞSİN..BEN YILLARDIR KÖPEK ÜRETİR YETİŞTİRİR SATARIM...BEN DAHİ SANA GEL BEN VEREYİM SANA KÖPEK DYEMEM..

AKIL SENİN PARA SENİN YETERKİ ÇÖPE ATMA...

BOY BOY SATILIK İLANI VERENLERE SADECE BAK DERİM..AMA SADECE BAK..AV RESMİ OLANLARA BİR BAK SONRA.
KARAR SENİNDİR. DOSTUM SAYGI VE SELAMLAR

29.Haziran.2010, 04:48
kARDEŞ BENİMDE BİR TAVSİYEM OLACAK ACİZANE... Görmeden bakkaldan yumurta alınır ancak. av köpeğini ava götürür avını görür beğenirsen basar parayı alırsın.parada senin keyifte madem bizden tavsiye istedin bizde fikrimizi söyledik.selamlar...

Emin KAYAN
29.Haziran.2010, 05:46
yaw arkadaşlar,ne oldu biliyormusunuz.
akşam bana verecek olduğu 1000 tl lik köpeği,
tam 2500 tl sattı.

Emin KAYAN
29.Haziran.2010, 05:55
SANA ERSİN KASAP GARDAŞIMI ÖNEREYİM SEN ONUNLA BİR KONUŞ İSDERİMM

GARDAŞIM KÖPEK BİR DEFA ALINMALI..AMA NE ALDIĞINI BİLMELİSİN..

BU OLMADI DİĞERİ O DA OLMADI BİR BAŞKASI DYEN AVCI ARKADAŞLARIMIZ DAN OLMA SAKIN....

NE ALDIĞINI BİLEREK AL...ÜÇ BEŞ KURUŞUNU SOKAĞA ATMA...

İ.ÖZEL KARDEŞİM DE DE GÜZEL HAYVANLAR VAR... HİÇ BİRİ SANA GEL BİZ SANA KÖPEK SATALIM DEMEZLER..DYEMEZLER ONLAR O TÜR İNSANLARDAN DEĞİLLER..

BAK SEN İZMİRDEYMİŞSİN..BEN YILLARDIR KÖPEK ÜRETİR YETİŞTİRİR SATARIM...BEN DAHİ SANA GEL BEN VEREYİM SANA KÖPEK DYEMEM..

AKIL SENİN PARA SENİN YETERKİ ÇÖPE ATMA...

BOY BOY SATILIK İLANI VERENLERE SADECE BAK DERİM..AMA SADECE BAK..AV RESMİ OLANLARA BİR BAK SONRA.
KARAR SENİNDİR. DOSTUM SAYGI VE SELAMLAR

mustafa abi,dün baya sitede gezdim.çok güzel konular açmıssın.laf ebeliğine gerek yok,poyenlerler fermada v.s. baya konularını okudum.hepsi aklımda değil.çok görmüş geçirmiş birisin belli.
duydum ki, sana teneke gelen köpekler altın olarak çıkıyormuş. sonra kurda kuşa yem olmayalım.
saygı ve sevgiler benden..........

emrah tatar
29.Haziran.2010, 08:21
kardeş,bir av köpeği cinsi ne olursa olsun av sahasında böyle ağır hareket etmez.Sen bakma köpeğin özelliği falan diyenlere,kurzhaar asla o kadar ağır bir köpek değildir sanırım köpek dişi,görüntü ırk sıtandartına,tam olmasada uygun olduğunu gösteriyor alırsan iyi yavrular alabilirsin,amaaaaa av diyosan bundan bir şey olmaz söyleyim saygılar

29.Haziran.2010, 08:49
tam 2500 tl sattı.

emin kardeşim onlar tezgahtır uyan uyan balığa gidelim.. o kurzaahar ımı sattı 2500 e ????

ZEYNAL KAPLAN
29.Haziran.2010, 08:52
VALLAHA BENDE ŞAŞIRDIM TUFAN ABİ 2.500 E SATTI DEYİNCE ANLAMADIM O İŞTE Bİ İŞ VAR GİBİ AMA BAKALIM..

29.Haziran.2010, 08:59
VALLAHA BENDE ŞAŞIRDIM TUFAN ABİ 2.500 E SATTI DEYİNCE ANLAMADIM O İŞTE Bİ İŞ VAR GİBİ AMA BAKALIM..

bende sana derim biri var alacaktı almadı gel koftiden 2500 al bunu onun yanında derim tezgaha getirirler 2500 lira bu arabamı alıyon emin kardeş .. bak kardeşim.. bak koçum gereken açıklamayı dostlar yapmış zaten yaa senin paran çok yada nebileyim neyse takıl kardeşim hangini beğenirsen bas parayı al iyimi güzelde bi tasma al unu fiyaka 10 numara hehehe hadi kal sağlıcakla

29.Haziran.2010, 09:03
abilerim bu arkadaşım takmış kafaya bu gün 2500 köpeği sattılar yarin parasını ödeyemezler geri gelir 1000 tl satılır allah satana alanada hayırlı pazarlar versin inşallah bizim gördüğümüz gibi değilde videonun çekildiği ün köpeğin bir rahatsızlığı vardır bundan dolayı hadi eve gidelim der gibi bakıyordur http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/78.gif

29.Haziran.2010, 09:10
Gel ben vereyim sana.. cebine koy gel parayı 2500 lira gel ben verem sana 2000 lira hangini beğenirsen onu al 500 senin yol paran olsun yemen içmen olsun.. 3 kara kafa poyenter (pointer) 1 i dişi 2 si erkek.. 1 erkek 1 dişi 13 aylık 2000 tl olur (((diğeri 27 aylık bu 3000 tl..))) 1 i sarı kafa erkek 13 aylık 2000 olur.. 2 kurzhaar biri dişi biri erkek 1 yaşında sihay çil kesme kara kafa diğeri kahve çil... 2000 e olur sana.. resim at dersen atarım bak burdan emin kardeş.. video dersen az bekle sezon açılsın kardeş onuda atarım.. gel AYDIN lıyım ben hangini beğendin götür yakınız zaten.. yazmayım yazmayım dedim ama patladım sonunda kusura bakma.. benden alma tavsiye edeceğim yada sana tavsiye ettikleri dostlardan al emi emin kardeş. hadi kal sağlıçakla.

Emin KAYAN
29.Haziran.2010, 10:11
tam 2500 tl sattı.

arkadaşlar yanlış anlaşılma var herhalde.o bana vercek olduğu köpeğin videosu yok.o başka köpekti.sarı kafa dediği bir poyonter vardı.onu, sana 1000 tl ye olur dediydi.işte o köpeği 2500 tlye sattı.

Emin KAYAN
29.Haziran.2010, 10:24
sezona kadar alayım bir av köpeğide şu imzamda benimde olsun şöyle kekliklerle,çulluklarla,tavşanlarla çekilmiş bir resmim.
gerçekten çok sağolun arkadaşlar siz olmasydınız ben ilk köpeği alırdım.sonra işin yoksa uğraş bakalım.bazı videoları izledim.ne köpekler var yaa.ağzımın suyu aktı.demek ki dost dediklerimiz dost değilmiymiş.ben onu dostum gibi bilirdim.
ama olsun ben yine de dost kalayım.alışveriş yapmayayım o zaman.benim para çöpe gidecekmiş.çok büyük bir eşşeklik edecekmişim.ama öyle olsa beni kayberder di.bunu bilincinde değil herhalde.gözünü para bürümüş.
neyse boş verin.en kısa zamanda alacam bir tane av köpeği.inşallah resimlerini videolarını sizinle paylaşırım bol bol.en çokta sezonda elimde avlarla çekilmeyi çok istiyorum.izmirden bol slemlar.
ha bu arada baçova tarında oturuom fevzi abi.

imported_avkolik
29.Haziran.2010, 10:44
Emin Bey dikkatle takip ediyorum...Ama tutarsızlıklarla dolu bir konu oldu bu.Dikkat derim !!!

29.Haziran.2010, 10:49
Emin Bey dikkatle takip ediyorum...Ama tutarsızlıklarla dolu bir konu oldu bu.Dikkat derim !!!

Aynen ali abi.. kelebek misali tam :)))

29.Haziran.2010, 10:52

Aynı fikirdeyim. İnş. bukadar iyi niyet kötüye kullanılmıyordur.

ZEYNAL KAPLAN
29.Haziran.2010, 11:39
aynen ali abi..

Emin KAYAN
29.Haziran.2010, 12:35
arkadaşlar,fevzi abinin bir bardak çayını içtik.sağolsun bize çok yardımcı oldu.sen boş ver, bir enik alalım sana dedi.ve aldık bir enik.ileride resim ve videolarını paylaşırım.hepinize çok teşekkür ederim.

29.Haziran.2010, 12:37
haa şöyle sonunda doğru adresi bulmuşun emin kardeşim hadi hayırlı uğurlu olsun bakalım.. :)

29.Haziran.2010, 15:06
Arkadaşlar Konu dagılmış belki ama, ben konunun özüne dönmek istiyorum.Videosunu izledigim köpek avı bilmiyor. Av köpegi hırslı olmalı, burnunu iyi kullanabilmeli, sahibiyle iletişim halinde olabilmeli.Bunların hiçbiri bu köpekte bence yok.Tabi bu benim yorumum.belki böyle sahibinin gözünün içine bakmasından hoşlanan avcı avkadaşlar da olabilir.Yada yeni alındıgı için sahibini tanımaya çalışıyo olabilir.Ancak bana göre bir av köpegi, her ne şartta olursa olsun araziye çıktıgında avdan başka bir şey düşünmemeli.Kısacası bir amatör avcıyı yada yeni başlayan biri için bu köpek beslenebilir. Ancak yıllarını ava vermiş biri olarak böyle bir köpekle av yapmam. selamlar.

İbrahim ÖZEL
29.Haziran.2010, 15:31
Sonunda doğru yolu buldun desene...

imported_avkolik
29.Haziran.2010, 20:19
Konu çözüme kavuştuğu için,

AvkoliK.NeT forum kuralları (http://www.avkolik.net/forum/forum-kurallari/avkolik-net-org-site-kurallari/) gereği kilitlenmiştir...Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Lütfen şikayet veya önerilerinizi Bölüm moderatörü veya Yöneticilerimize bildiriniz...