PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : koli koli keklik

ozgurkarli038
28.Haziran.2010, 17:30
develiden çok üzücü haberler bir çok insanın emek verdiği ve doğaya katkıda bulunmak için doğaya keklik salımında bir çok emek verdi ama şu varki bazı kendini uyanık sanan arkadaşlar koli koli kekliği kendine hibe etmiştir istihbaratına ulaştık bu arkadaşlar bizlerden değil kendilerinden utansın..!!!!

çetin ekren
28.Haziran.2010, 18:03
arkadaşım şu konuyu biraz açarmısın yazdıkların konuyu tam anlatmadığından hiçbişey anlaşılmıyor...
kim kendine hibe etmiş,bu iş nasıl olmuş....

İbrahim ÖZEL
28.Haziran.2010, 19:22
Abi bu keklikler kaçmıyorya insanlardan heralde ya canlı yakalamışlar yada vurmuşlar. Ya eğer öyleyse gerçekten çok üzücü terbiye sınırını aşan hareketler bunlar. Yazık çok yazık. Emeğe saygısızlık doğaya saygısızlık...

ZEYNAL KAPLAN
29.Haziran.2010, 05:18
abi boş ver kendi kendilerini kandırırlar o kendini uyanık sananlar..

Recep DÖNMEZ
29.Haziran.2010, 08:33
Benim anladığım doğaya kazandırmak,doğaya salınmak üzere
yetiştirilen,satın alınan kekliklerin bazı kendini bilmezlerce
doğaya salınmak yerine kolilerce bu kişiler tarafından kekliklerin
kendilerine alındığı....
Eğer böyleyse hepsine yazıklar olsun...

29.Haziran.2010, 10:00
arkadaşlar bu nu yapan kendini bilmez insan demeye dilim varmıyor bulunurda cezasını çeker .

29.Haziran.2010, 10:11
arkadaşlar bu nu yapan kendini bilmez insan demeye dilim varmıyor bulunurda cezasını çeker .

29.Haziran.2010, 16:58
avdoslarım ben develi av klb. başkanım bu eleştiriler sanki bana yapıluyorgibi yalnız keklik salımına ençok emek veren benim bir yıldır ugraşıyorumbenim gibi emek verenbir elin parmagı kadar dostum emekverdi bu işe emek vermiyen utanmaz ların söz hakkı olmadıgına inanıyorrum ben develi yanlış yapacak insana dots demedim demem.
Tüm avcı gargaşlarıma sevgilerim sunarım bizler işin zorunu başardık saygılar BAŞKAN

ozgurkarli038
29.Haziran.2010, 17:46
adem başkanım bu sözler sana karşı değildir o kşiler kendilerini çok iyi biliyor....biz zamanında ve pulumuzla-üyelik aidatımızı ödeyerek avımızı yapıyoruz emeği yoktur diyerek hakarete gerek yoktur saman altıntan su yürütenleri biz biliyoruz o zaman ben emek verdim diyerekten bir koli de ben götüreyim eğer işe yararsa

4x4cemal
29.Haziran.2010, 18:43
Özgür peki açıkla bu keklikleri koliyle götürenleri, ayrıca diğer illerdede aidat yatırıp pul alan avcılar var, ama bu gibi işleri organize etmeyen başkanlarda var, kısacası pul almakla aidat ödemekle kuş kendiliğinden gelmiyor, bi girişim ve mücadele gerekiyor!!!! bunun adıda EMEK..... Başkannın en yakın arkadaşı benim, biçok konuda tenkit ettiğim bu seçimdede kendisine oy vermiyeceğimide söylediğim, hergün akşamlarıda beraber olduğum bi arkaşım, dağdaki bekçiye günlük erzağını sigarasını götürmesi o boneyi 4 arkadaşıyla kurması ayrıca bunlar için kulübün kasasından bir kuruş harcamamış olmasınında adı !!!!!EMEKTİR. Yok eğer bu koliler geçek ise ıspat edelim beraber kanun önünde hesap soralım, sen inanıyormusun Çevre orman mdlüğü görevlilerinin böyle bişeye müsade edebileceğine? adamlar kendisi boneye saldı kendisi topladı yine kendilerinin gözetiminde doğaya salındı, şimdilik bu kadar. Develiden selamlar

29.Haziran.2010, 21:12
Gerçekten çok büyük bir itham. Özgür bu şahısların adlarını açıklaman lazım kimle görüştüysem böyle bişey yok dediler. Eğer böyle bişey yapıldıysa adiliktir. Ama böyle bişey yoksa söylediğin şey iftira oluyor gardaşım. İnsanlar töhmet altında kalıyor ordaki milli parklardan gelen insanlar bile zor durumda kalabilir. Gercekten ağır bir suçlama.

30.Haziran.2010, 15:02
Arkadaşlar bu haber tamamen asılsız çıkmıştır. Sayın site yöneticlerimiz sizden ricam bu mesajı silmenizdir. Arkadaşımız 3. mesajında böyle bir konu açmış . Büyük bir talihsizlik...

imported_avkolik
30.Haziran.2010, 17:52
Konu AvkoliK.NeT forum kuralları (http://www.avkolik.net/forum/forum-kurallari/avkolik-net-org-site-kurallari/) gereği kilitlenmiştir...Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Lütfen şikayet veya önerilerinizi Bölüm moderatörü veya Yöneticilerimize bildiriniz...