PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Orman içi sularda avcılık..

Osman KARATEPE
02.Temmuz.2010, 07:46
MADDE 16 – (1) Orman içi sularda amatör avcılık için, Çevre ve Orman Bakanlığı mahalli birimlerinden "Orman
İçi Sularda Dönem Boyu Avlanma İzin Belgesi" veya "Günlük Avlanma Fişi" alınması zorunludur.(2) Günlük Avlanma Fişi verme yetkisi, Çevre ve Orman Bakanlığınca belirlenecek esas ve usuller kapsamında,
kendi mülki hudutları ile sınırlı olmak üzere, köy tüzel kişiliklerine devredilebilir. Bu tür alanlarda Gökkuşağı alabalığının
bulunması durumunda, bu tür için zaman yasağı uygulanmaz.
(3) Gökkuşağı alabalığı avcılığında doğal alabalıklara uygulanan zaman yasağı geçerlidir.
(4) Tatlısu kefali avcılığında Çizelge-6’daki, orman içi suyun bulunduğu ilin yer aldığı bölgeye ait zaman yasağı
uygulanır.
(5) Çevre ve Orman Bakanlığınca, özel avlanma izni ile avlanılan orman içi sularda gün içinde avlanma saati ve avcı
sayısına sınırlama getirilebilir.
<!-- / message --><!-- sig -->

veyselll
02.Temmuz.2010, 10:03
paylaşım için teşekkürler abi
dere balıkları azalmaya başladı. herkesin limitlere uymasını rica ediyorum.

Hüseyin ORHAN
02.Temmuz.2010, 10:21
Sayın, Osman KARATEPE ve Recep DÖNMEZ abilerim

Ben kara avcılığı yapabilmek için gerekli bilgilerin çoğunu öğrendim sayılır. Lakin bir barajda, gölde veya denizde oltayla balık tutmak suretiyle avlanmak için gerekli bilgileri bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olurmusunuz. nereye müracat etmeli hangi evrakları almalı limitler nedir usüller nedir ?

Bilgilendirmeniz için şimdiden teşekkürler...

ersin kasap
02.Temmuz.2010, 16:25
abi bilgilendirme için teşekkürler
orhan yine çevre orman bakanlığı veriyor evrakları benim arkadaşlar bursadan gidip alıyorlar