Orijinalini görmek için tıklayınız : sn: süleyman kardaş msjın var.
sn süleyman kardaş sizi bir haftadır takip ediyorum.. affınızı sığınarak rica etsem sizi bi tanıyabilirmiyiz??
ersin kasap
03.Temmuz.2010, 15:03
tufan belki gizli hayrandır
bi tanıyalım bakalım ersinim, sayın süleyman kardaş ı... değilmi?
ersin kasap
03.Temmuz.2010, 15:08
evet tanıyalım kaynaşalım olmadı görüşürüz burası dostlar diyarı dost kalanların diyarı
ersinim bi tanıyalımda kendini bakarız sonra bizleri herkez bilir az bucuk değilmi? ersin kasap tufan tireli hergün online :))
Ne oldu sületman kardeş.. bi sakıncasımı var kimliğini açıklamakta? yada zor bişeymi sordum?
tanju unen
03.Temmuz.2010, 16:43
Sevgili Tufan .
Süleyman KARDAŞ yaşına rağmen kaliteli ve çok beyefendi kişiliğe sahip dünya iyisi bir kardeşimizdir yanılmıyorsam terhisine 95 gün kadar var kendine göre bazı özel sebebleri oluşundan dolayı bu açılan konuya cevap verebileceğini zannetmiyorum.Ayrıca kendisi daha öncede belirttiği üzere anne ve baba sevgisinden mahrum büyümüş içine kapanık bir kardeşimdir lütfen üzerine gitmeyin bu tür atışmalar arkadaşımızı yıprattığı gibi vatani görevini yaparken bunalıma girmesini istemem.
Selamlar .
fevzi dursun
03.Temmuz.2010, 16:50
kişisel sorunlar özel mesaj yoluyla halledilsin, bu tür konular avkoliK üye ve yöneticilerini bağlamaz, konu forumda ait olduğu yere forum çöplüğüne taşınmıştır. bu konuya KİLİT
fevzi dursun
03.Temmuz.2010, 16:50
Konu AvkoliK.NeT forum kuralları (http://www.avkolik.net/forum/forum-kurallari/avkolik-net-org-site-kurallari/) gereği kilitlenmiştir...Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Lütfen şikayet veya önerilerinizi Bölüm moderatörü veya Yöneticilerimize bildiriniz...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.