Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : GÜZEL BİR ÖRDEK KAZ AVI VİDEOSU

emre cetinsoy
07.Temmuz.2010, 05:51
Pacific Wings Waterfowl Goose and Duck Hunting (http://www.dailymotion.com/video/xc8303)

çetin ekren
07.Temmuz.2010, 06:05
bu videoları her izlediğimde içim gidiyor av sezonunun kapalı olduğu şu günlerde ilaç gibi geliyor...
bazen sonunda vurulan toplam kaz sayısını görünce insan kızıyor,hele şu gavurların yaptığına bakın adamlarda hiç merhamet yok diyoruz ama inan bizdede öyle caniler varki bunlardan daha merhametsizler...
yeterki ellerine fırsat geçsin neredeyse kimseye kalmasın diye dönüşte dağa ateşi verip gelecekler...

neyse Emre kardeşim konuyla pek alakalı değil ama aklıma geldiği için yazdım o kadar....

Yıldıray İNCE
07.Temmuz.2010, 06:38
Emre kardeşim ğüzel paylaşımın için teşekürler.............

kapadokyali_1981
07.Temmuz.2010, 06:48
Emre kardeşim hakkaten mükemmel bi av videosu. Heralde her avcının hayalinde böyle bi r kaz avı yapmak vardır. Paylaşım için teşekkürler.

Recep DÖNMEZ
07.Temmuz.2010, 07:39
Emre Kardeşim! öncelikle bu güzel video paylaşımı için teşekkür ederim.
Hani derlerya "Eşşeğin Aklına Karpuz Kabuğu Düşürdün" diye!!!
Seninkide aynen böyle oldu gerçektende...Şimdi benim aklıma kaz avını
düşürdün,sezona kadar nasıl bekleyeceğim bilemiyorum...
Çetin Gardaşım! yazdıklarına aynen katılıyorum,malesef kendini bilmez,kendilerine
avcı denilmeyecek o kişiler bir günde bir avda ellerinden gelse dağı taşı kurutup,yakıp
yıkıp öyle ayrılacaklar oralardan.Gelecek haftayı,gelecek ayı,gelecek yılı,gelecek
nesilleri düşünme diye bir duygu yok onlarda...
Bizlerin mücadeleside onlar için,onların bu yanlışları için değilmi zaten.Topyekün bunlarla mücadele ediyoruz,edeceğizde....
Ülkemizde bu videoda görüldüğü gibi kaz avı yapılan yer varmıdır,bu kadar kaz popilasyonu
olan bölge varmıdır bilemem ama,ben şahsen sezonda 5-10 kaz vurabilirsem öpüp başımın üzerine koyarım....
Hepinize selamlar,saygılar...

Hüseyin ORHAN
07.Temmuz.2010, 09:26
Emre Kardeşim! öncelikle bu güzel video paylaşımı için teşekkür ederim.
Hani derlerya "Eşşeğin Aklına Karpuz Kabuğu Düşürdün" diye!!!
Seninkide aynen böyle oldu gerçektende...Şimdi benim aklıma kaz avını
düşürdün,sezona kadar nasıl bekleyeceğim bilemiyorum...
Çetin Gardaşım! yazdıklarına aynen katılıyorum,malesef kendini bilmez,kendilerine
avcı denilmeyecek o kişiler bir günde bir avda ellerinden gelse dağı taşı kurutup,yakıp
yıkıp öyle ayrılacaklar oralardan.Gelecek haftayı,gelecek ayı,gelecek yılı,gelecek
nesilleri düşünme diye bir duygu yok onlarda...
Bizlerin mücadeleside onlar için,onların bu yanlışları için değilmi zaten.Topyekün bunlarla mücadele ediyoruz,edeceğizde....
Ülkemizde bu videoda görüldüğü gibi kaz avı yapılan yer varmıdır,bu kadar kaz popilasyonu
olan bölge varmıdır bilemem ama,ben şahsen sezonda 5-10 kaz vurabilirsem öpüp başımın üzerine koyarım....
Hepinize selamlar,saygılar...

Aynen katılıyorum, Emre kardeşim paylaşım için teşekkürler

07.Temmuz.2010, 10:09
Bizim bölgemizde hiç kaz görmeden sezonun bittiği oluyor ama bazen avrupaya çok kar yağarda don olursa ozaman kaz görüyoruz paylaşım için teşekkürler

07.Temmuz.2010, 10:37
Bizim bölgemizde hiç kaz görmeden sezonun bittiği oluyor ama bazen avrupaya çok kar yağarda don olursa ozaman kaz görüyoruz paylaşım için teşekkürler
çok güzel bir video abi kazı bırak sezonda ördeği bir kere görebilirsek şükrediyoruz http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/78.gif