Orijinalini görmek için tıklayınız : paşayı yılan ısırdı
öncelikle herkesin kandili mübarek olsun. bugün çok üzücü bir olay yaşadım.4 aylık köpeğim paşayı bu sabah rutin gezintiye çıkardım.paşa 5 metre kadar önümde(karadenizliler bilir) fındık ocağının dibinde yatan yılanı gördü ve koklamak isteyince yılan aniden paşayı ısırdı.paşa bir çığlıkla havaya sıçradı.elimdeki bıçkıyla yılanı öldürüp paşayı kucağıma alıp hemen eve koştum.veterineri arayıp ne yapacağımı sordum paşa bu arada kusmaya başladı.veteriner hemen getir dedi paşayı arabaya atıp hemen veterinere götürdüm.veteriner hemen bacağını traş edip serum taktı bir antihistaminik iğneyle bir başka iğne yaptı.paşa kasılmaya başlayınca uyutucu iğne yaptı.serumu bitince eve getirdim.şu an durumu biraz iyi.tabi halsiz.yılan ağzının yanından ısırmış çenesinin altı mandalina büyüklüğünde şiş.yanağında da şişlik var.kuru mama yemek istemiyor yoğurda ekmek doğrayıp veriyorum şimdilik.öldürdüğüm yılanın baş kısmını alıp yanımda götürmüştüm veterinere, iyi düşündüğümü söyledi kendisi. yılan engerekmiş.paşanın bacağında serum takma yeri duruyor veteriner her ihtimale karşı sabaha kadar kalsın dedi.
Mustafa ÇİL
08.Temmuz.2010, 19:51
gecmiş olsun gardaşım
ufuk holat
08.Temmuz.2010, 19:53
gecmiş olsun
kapadokyali_1981
08.Temmuz.2010, 20:03
Çok geçmiş olsun gerçekten üzücü bi olay. Umarım en yakın zamanda iyileşip tekrar eski sağlığına kavuşur.
ersin kasap
08.Temmuz.2010, 20:37
üzücü bir olay bunla geçmiş olsun işallah en yakın zamanda sağlığına kavuşur
Geşmiş olsun bu mevsimde özellikle enikleri gezdirirken daha düzgün yerler seçmek lazım inşallah eski saglıgına kavuşur.
Hüseyin ORHAN
09.Temmuz.2010, 05:56
Çok geçmiş olsun gerçekten üzücü bi olay. Umarım en yakın zamanda iyileşip tekrar eski sağlığına kavuşur.
Acil şifalar geçmiş olsun
unforgiven
09.Temmuz.2010, 06:06
Geçmiş olsun abi gerçekten tehlikeli bir durumdan kurtulmuş hayvan... Biraz çocuk vitamini gibi ya da Supradyn gibi vitamin takviyesi yaparsan kendisini toparlamasına faydası olur. Köpeğin yüzündeki şişlik de zehire karşı bünyenin tepkisi ve sarı su tabir ettiğimiz kan plazmasının o bölgede yoğunlaşmasıdır. Endişe etmene gerek yok zamanla geçecektir...
Saygılarımla...
herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.
ismail dediğin gibi bu sabah 1 supradin tablet verdim. ayrıca değerli bilgilerin için teşekkür ederim.
İBRAHİM AKKAYA
09.Temmuz.2010, 06:50
Özgür kardeşim geçmiş olsun Açil şifalar dilerim.
çok geçmiş olsun acil şifalar
unforgiven
09.Temmuz.2010, 07:56
Önemli değil abi vazifemiz :)
Saygılarımla...
İbrahim ÖZEL
09.Temmuz.2010, 08:24
Büyük geçmiş olsun...
Recep DÖNMEZ
09.Temmuz.2010, 08:38
Geçmiş olsun Kardeş!
İnşallah Paşa en kısa sürede sağlığına kavuşur...
Selamlar...
Geçmiş olsun ,acil şifalar dilerim..Engerek sokmasından iyi kurtulmuş; ne mutlu size..
yusuf bilgin
09.Temmuz.2010, 20:14
Geçmiş olsun, Umarım yakın zamanda düzelir koşup oynamaya başlar.
Geçmiş olsun Karadenizde de bu kadar zehirli yılan olduğunu ilk defa duydum
Geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda köpeğiniz iyileşir.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.