PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Macar Vizsla Çalındı.

10.Temmuz.2010, 18:35
İskenderun’daki evimin bahçesinde, kilitli ve örgü telle çevrili alandan Macar Vizsla cinsi yaklaşık 8 aylık erkek av köpeğim çalınmıştır. İskenderun Polis kayıtlarında çalıntı kaydı mevcut olup, köpeği görenlerin en yakın Jandarma ya da Polis merkezine bu bilgilerle ihbarda veya müracaatta bulunmaları rica olunur.
Benim iletişim bilgilerim M.Kemal KESKİN, Tlf:0505 4577838

http://img16.imageshack.us/img16/9205/sdc11067c.jpg

http://img12.imageshack.us/img12/4295/sdc11069.jpg

http://img42.imageshack.us/img42/5260/sdc11071b.jpg

ali dursun
10.Temmuz.2010, 21:19
abi çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda bulunur çok kötü olmuş öbürleri çalınsa bu kadar üzülmezdimde bu lordun bakışları çok farklı abi inşallah bulursun

veyselll
10.Temmuz.2010, 21:25
abi inşallah en kısa sürede köpeğine kavuşursun

11.Temmuz.2010, 04:31
Sağolun arkadaşlar. Benim üzüldüğüm şey, bizlerin kolaylıkla bulabildiği çalıntı malları İskenderun'da bu kadar büyük Polis Teşkilatı var, bu kadar insan maaş alır, bunlar bulamıyor. Benin evim 4 - 5 defa soyuldu, güvercinlerim 5 defa çalındı, kekliklerim çalındı. Bu hırsızlık olaylarının faillerinden bir tanesi dahi yakalanamadı. Bizim iskenderunda bir merikliler mahallesi var, buraya polis giremez diyorlar. Her kesin söylediği adamlar araba çalıyor, Motorsiklet çalıyor, shiplerini telefonla arıyor ve sahiplerine parayla tekrar satıyorlar. Bunu İskenderun'da polis dahil herkes biliyor, kimisi polis bunlara gözyumuyor diyor. Benim mahallemde bakal dükkanı gibi esrar eroin satılıyor, kimse bunları yakalamıyor. Takdiri sizlere bırakıyorum.

İbrahim ÖZEL
11.Temmuz.2010, 06:27
İnşallah en kısa zaman da kavuşursunuz köpeğinize.

12.Temmuz.2010, 19:16
Arkadaşlar, köpeği hırsızlardan 100 TL'ya aldırdık. Akaryakıt hariç toplam 150 TL. masrafım oldu. Polise kalsa köpek İl dışına gidiyordu. Adamlara şu adam köpeğimi çalanlarla konuştuğunu, köpeğimi gördüğünü, ancak çoluğu çocuğu olduğunu çalanları söyleyemeyeceğini söylüyor. Hırsızların 100 TL.ya köpeğimi satacaklarını söylüyor dememe rağmen, köpeğimi getirmek için hiç bir şey yapmadılar. İşte böyle yönetiliyoruz, terör de bitmez, hırsızlık ta, her 100 Metrede esrar eroin satılıyor, her kes görüyor, bizim polisimiz görmüyor duymuyor. Saygılar.

12.Temmuz.2010, 21:02
Abi köpeğini bulduğuna çok sevindim.

Recep DÖNMEZ
13.Temmuz.2010, 05:54
Mustafa Kemal KESKİN Abicim!
Öncelikle selamlarımı sunuyorum.Köpeğinizin çalınmasına üzüldüğüm kadar
bulunmasına da o kadar sevindim.
Yalnız köpeğinizin çalınması konusunda ve diğer konularda Polis Teşkilatı hakkında söyledikleriniz
hiç hoş şeyler değil."Benin evim 4 - 5 defa soyuldu, güvercinlerim 5 defa çalındı, kekliklerim çalındı. Bu hırsızlık olaylarının faillerinden bir tanesi dahi yakalanamadı. Bizim iskenderunda bir merikliler mahallesi var, buraya polis giremez diyorlar. Her kesin söylediği adamlar araba çalıyor, Motorsiklet çalıyor, shiplerini telefonla arıyor ve sahiplerine parayla tekrar satıyorlar. Bunu İskenderun'da polis dahil herkes biliyor, kimisi polis bunlara gözyumuyor diyor. Benim mahallemde bakal dükkanı gibi esrar eroin satılıyor, kimse bunları yakalamıyor. "

"Arkadaşlar, köpeği hırsızlardan 100 TL'ya aldırdık. Akaryakıt hariç toplam 150 TL. masrafım oldu. Polise kalsa köpek İl dışına gidiyordu. Adamlara şu adam köpeğimi çalanlarla konuştuğunu, köpeğimi gördüğünü, ancak çoluğu çocuğu olduğunu çalanları söyleyemeyeceğini söylüyor. Hırsızların 100 TL.ya köpeğimi satacaklarını söylüyor dememe rağmen, köpeğimi getirmek için hiç bir şey yapmadılar. İşte böyle yönetiliyoruz, terör de bitmez, hırsızlık ta, her 100 Metrede esrar eroin satılıyor, her kes görüyor, bizim polisimiz görmüyor duymuyor."

Şimdi siz koskoca bir teşkilat için,büyük özverilerle,büyük fedakarlıklarla,zor mesai şartlarında canla başla mücadele eden bir teşkilat için burada atıp tutacaksınız,bizlerde sezsiz kalacağız öylemi.!!!
Bakın Polis Teşkilatının görevlerinin başında insanlarının canlarını,mallarını ve ırzlarını korumak gelir.İskenderun Polisininde bu saydığımız görevleri canla,başla yerine getirdiğine inanıyorum.Şimdi
siz diyorsunuzki evim 4-5 defa soyuldu,güvercinlerim,kekliklerim çalındı polisler hiçbirşey yapmadı diyorsunuz.Peki siz ne yaptınız onu bir söylermisiniz? 4-5 defa evi soyular 5 defa güvercinleriniz çalınırken siz hangi tedbirleri aldınız? Yoksa devletin sizin evinize,bahçenize nöbetçi dikmesinimi beklediniz her seferinde.Söylermisiniz İskenderun'da kaç polis görev yapıyor ve oranın nüfusu ne kadar? bir polise kaç kişi düşüyor hiç düşündünüzmü?Sıkıntınız olan bu konuları kaç defa kaç yetkili ile gidip görüştünüz????
Birde benim mahallemde bakkal dükkanı gibi eroin satılıyor diyorsunuz.Yani siz bu olayları bizzat görüyorsunuz,peki bu mahallede bu işi yapanlar,alarlar Rusya'danmı geliyor,sizin o yörenin insanları
değilmi hem alan,hem satan.Sizler bu olaylara kaç defa karşı çıktınız,kaç defa gidip yetkililere bu olayları bildirdiniz,ihbar ettiniz???
Yoksa Mustafa Kemal KESKİN Bey'in görüp duyduklarını koskoca Türk Emniyet Teşkilatı,İskenderun Emniyet Teşkilatı duyup görmüyormu????yoksa bu teşkilatın hepsi sizinde ima etmeye çalıştığınız gibi rüşvetçi,hiçbir iş yapmayan,eroincilere,hırsızlara,teröre göz yuman,onlarla birlik olan insanlarmı?
Öyle işkembeden atıp ülkemizin güvenliğinden sorumlu,yüzbinlerce personeli olan,vatandaşın can ve mal güvenliği başta olmak üzer birçok zor görevleri üslenen bir teşkilat hakkında suçlayıcı,zan altında
bırakıcı sözler söylemek yerine mademki böyle olayların var olduğunu faz edelim,bu konularla ilgili kimlere gidip görüştünüz,bu olayları kimlere anlattınız???
Ben şahsen İskenderun'un her yüz metresinde eroin satıldığına ihtimal bile vermiyorum,İsenderun'da
değil ülkemizin hiçbir yerinde Polisin yani devletin giremeyeceği mahalle olduğu saçmalığına hiç mi hiç inanmıyorum.Hele hele sizin suçladığınız gibi polis teşkilatında çalışan insanların ne eroinci ile,ne hırsızla nede başkaları ile kirli ilişkiler içerisine gireceğini düşünmüyorum....
Lütfen bazı konuları yazarken,dile getirirken elinizi civdanınıza koyun ve ona göre yazın.Yazmayın demiyorum,yazın ama kendi bildiklerinizi,kendi gördüklerinizi yetkililerle paylaşın,bildirin,ihbar edin ondan sonra gelin burada yazın...
Ama lütfen koskoca bir teşkilatı benim köpeğimi bulmadılar,çalınan kekliklerimi,güvercinlerimi bulmadılar,evime giren hırsızları yakalamadılar diye ağır ithamlarla suçlamayın...Varsa bir bildiğiniz,gördüğünüz adam gibi mertçe gider ilgili mercilere şikayette,ihbarda bulunursuzuz....

mustafa altınsoy
13.Temmuz.2010, 06:23
BENDE recep abime katılıyorum.

13.Temmuz.2010, 07:44
Recep bey, tabi ki bu teşkilatın içerisinde bizler için yüzlerce canını ortaya koyan dürüst ve çalışkan insanlar var. Ben kimse için rüşvetçi de demiyorum. Sadece buradaki bazı gerçekleri anlattım. Köpeğim çalındığında direk polise gittim ve çalıntı ihbarında bulundum. Kaydı alan polis arkadaş çok yakın davrandı, sen bize yardımcı ol köpeğini ara bir haber aldığında bize gel sana yardımcı olalım dedi. Ben tüm çevremdeki avcı arkadaşlarıma haber verdim, her yerde köpeği aradım. Bir akşam egzozcu avcı bir arkadaşımdan telefon geldi Mustafa köpeğini buldum, Merikliler çalmış, köpeğini 100 TL'ya satıyorlarmış diye. Nerede dediğimde de seni bir yere göndereceğim o arkadaş sana köpeği çalanları ve yerlerini gösterecek dedi. Gönderdiği adamın yanına daha önce ben de gidip köpeğimi aramasını rica etmiştim. Bu şahıs bizim buradaki aşiretlerden (Roman). Arkadaşı buldum ve köpeğin nerede olduğunu sordum. Bu arkadaş benim köpeğimi gördüğünü ve köpeğe aşık olduğunu, iki tane merikli eroinci genç tarafından benim evden çalındığını, şahısları tanıdığını, evlerini bildiğini ancak bu şahısları söyleyemeyeceğini, çoluk çocuk sahibi olduğunu anlattı. Ben de köpeği 5 TL'ya dahi almayacağımı ve köpeği kimde bulursam o kişiler için iyi şeyler olmayacağını anlatarak oradan ayrıldım. Aynı akşam oradan direk polise gittim, durumu anlattım. Polis şefinin önünde Egzozcu arkadaşla telefonda konuştum, aracı benden önce o arkadaşı arayarak kendisinin aradan çekildiğini söylemiş. Polis şefi durumu anladığını, sabah gelmemi, akşam ev basamayacaklarını söyledi. Ertesi gün birdaha gittim, durumu orada mevcut olanlara anlattım aracı olarak benden para isteyen şahsın ismini de verdim. Onlar da birilerine telefon açtı, iki sivil polis geldi köpeğin resminin fotokopilerini aldı. Beni kendilkerinin arayacaklarını söyledi. Ne arayan oldu ne soran. Benim anlatmaya çalıştığım İskenderundaki polis sayısı çok fazla olmasına rağmen bu işler çözümlenemiyor. Çok ağırlar ya da banane diyorlar. Her 100 Metrede eroin satılması olayına gelince, köpeğimin çalındığı semtle ilgili söylemiştim. Bizim mahallede de birkaç tane var. El altından (Resmi İhbar olarak değil) birkaç tane polise isim vererek söyledim, Ablam bizzat o dönemin başsavcısına durumdan bahsetmiş bu insanlar bu işi çok rahat yapabiliyorlar. Biz Devletten, polis teşkilatından bu pislikleri temizlemesini bekliyoruz. Vatandaşın bulduğunu koca polis teşkilatı bulamazmı? Bunlar çocuk ta kaçırmış olabilirlerdi, olayın seyri böylemi gelişecekti? Şayet bu normal diyorsanız allah yardımcımız olsun. Saygılar.

kapadokyali_1981
13.Temmuz.2010, 08:04
Beşparmağın beşi bir değil arkadaşlar bütün toplumlarda mutlaka bi kaç tane zayıf halka vardır hepte olacaktır. Şimdi alsında hem Mustafa abinin dediklerine hemde Recep abinin dediklerine katılıyorum ben. Ama bu konular gerçekten çok derin konular ve ömrümüz boyunca en az bir kere mutlaka hepimizin karşına çıkmıştır. Baazan devletimizin koyduğu kanunlar bazanda böyle salla başını almaaşını türünden olan insanlar yüzünden isyan ettiğimiz zamanlar hep olmuştur. Hırsızlığın büyüğü küçüğü olmaz bence köpekte çalınmış olsa arabada çalnmış olsa bizim güvenliğimizi sağlayan kolluk kuvvetlerinin aynı hassasiyeti göstermelerini bekliyoruz. Ama maalisef bu tür hayvan hırsızlıklarında olayların üstüne fazla gidilmiyor. Daha doğrusu gitmek için mutlaka ya ateşli silah kullanmak gerekiyor yada yaralanma olması gerekiyor bunları dediğim gibi hepimiz yaşadık. Geçen sene güpe gündüz damdan güvercinlerimiz çalındı Allahın işiya korkuyla kaçrken hırsız cüzdanını düşürmüş cüzdanla beraber suç duyurusunda bulunduk tabi şikayetçi olduk ikametgahı belli olan adamı tutup kulağından içeri atamadılar. Geçen gün mahkemeden takipsizlik kararı gelmiş ne yapayım yani şimdi 10 senelik damızlıklarım gitti benim adamı kendim bulup damdanmı atayım????? Ama bide gerçek var sepetten bi tane elma düşünce kaldırıp bütün elmaları çöpe atmakda olmaz. Ya düşen elmaya vurursun bi tekme gider yada temizler diğerlerinin yanına koyarsın. Hepimizin ailesinde polis olan insanlar vardır iyi kötü diye ayırmka mümkün değil ama biz herkesin görevini hakkıyla yaptığına inanmak istiyoruz. Bu sadece Polis teşkilatı için değil diğer bütün resmi ve özel sektörler içinde geçerli.